Öneri Clan Kasası Sistemi Önerisi

WindForceSociety

Üye
Merhaba,
Rise Online World yer alacak topluluklar[Clan] için çok önemli bir öneride bulunmak istiyorum.
Oyunda topluluklar[Clan] için ortak bir kasa veya banka[Clan Kasası] tarzında NPC olması taraftarıyım yani World Of Warcraft bunun için bir örnek teşkil edebilir.

[Clan Kasası]
- İzlediğim videoda toplulukta yer alan kişilere başkan, yardımcı, üye vb. roller atanabiliyor ve ayrıca bu rollere özel izinler verilebiliyor.
Örn.
  • Ortak kasaya para koyma-alma.
  • İtem koyma-alma.
  • Koyulan itemleri görebilme-görememe.
  • Ve bunu sadece clan başkanının atadığı ROLLER ve-veya verdiği YETKİ ile yapabiliyor olmaları.

[Clan Kapasitesi]
World Of Warcraft bulunan Guild sistemide ise üye sınırlaması yok ve yine YETKİ atandığı taktirde her üye yeni üye alma hatta çıkarabilmesi gibi özelliklerde mevcut.
Örn.
  • Şuanda bizim Clanımızda kişi sayısını baz alacak olursak ilk etapta ayrı ayrı 3-4 ardından 7-8 clan kurmak gibi bir zorunluluğumuz olacak sebebi Rise Online World de bulunan maksimum 64 üye sayısı olacağı yönündeki açıklamalar bu sistemin bu şekilde olmasını hiç bir Clan başkanı ve üyeler istemez.
  • Bunun yerine Clan kapasitesinde herhangi bir sınır olmamalıdır.

Bu konuda benimle hem fikir olan arkadaşlar lütfen konuyu beğenip görüşlerini yorum şeklinde bildirirlerse çok sevinirim. Seviliyorsunuz. :)

Son düzenleme:

EcdadiOSMANLI

Üye
Bence bu sistem cok iyi olur hatta sunuda eklemek cok iyi olurdu bir clanin kendine ayit bir kalesi veya kıslası olsa ve orayi gelistirip oradanda ek gelir elde edebir ve clanlar arasi kısla savasları olur ve diger clanlar diger clan kıslarına baskın verip oradan ganimet kazana bilir bunu gecmiste kingdom onlinede görmüstüm ve cok güzel bi etkinlikti bunu bi arastirip bakilmasini öneriyorum hatta o oyunu yaginci jahrein hayatsizca oynuyordu ve böylelikle cok icerikli bi oyun olacigi bence asikardir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt