Öneri Clan üye kişi sayısı Hakkında

Aura

Üye
Farklı bir konu altında yorum olarak yazmıştım fakat öneri kısmında kalsın diye konu açarak daha görünür ve belki aranızda istişare etme gereği duyarsınız.

Clan ların parti sayısı x2 katı olmalı bence çünkü rekabeti bitirdiğini düşünüyorum her bir partili grup 64 veya 45 50 vb. sayıya ulaşması zor olacaktır yada herkesin yapabileceği bir durum olduğunu düşünmüyorum. Aktivite veya belirli günlerde savaş lar olacağını varsayarsak 64 kişilik bir clan 30 kişilik bir clanı rahatlıkla süpürebilecektir bunun neticesinde clanların bir parti 8 kişiyse max 16 ve ya 24 olmalıdır diye düşünüyorum.
Bunun sonucunda oyundan kopmalar oyuncu sayısında azalmalar olacağını düşünüyorum herkes bu denli büyük bir kişi sayısını organize edemez bunun göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

shady19071907

Üye
Burhan bey, clanlar için maksimum 64 kişi olacak demişti. Ally büyük ihtimalle ilk başlarda olmayacak. İleri de gelebilir demişti Burhan bey. Clan iyileştirmelerini ilk başlarda olmasa da ileri de yapabilirler.

Aura

Üye
Katılmakla beraber birkaç ekleme yapayım.

1-Klan üye sayısı 200+ olmalı.
2-Ally / kardeş klan seçenekleri eklenmeli.
Ben aksine 64 kişi olan sayının fazla olduğunu söyledim siz +200 diyorsunuz :) ufak tefek 10 20 kişilik clan ların iş yapabilmesi lazım 64 sayısı bence çok yüksek. maximum parti kişi sayısı ne ise 2 katı veya 3 katı olmalı tabi bu benim düşüncem.

Aura

Üye
Fikrinize katılıyor, kendi fikrimi de öne sürüyorum demek istemiştim. Önerdiğiniz gibi de olabilir, ama bunlar da benim fikirlerim.

Oyuna, ülkemiz çoğunlukta olup kısmi bir Avrupa katılımı olacağı aşikar. Kullanıcı sayısı milyonları görebilir. Klan üye sayıları ne kadar az olursa o kadar çok klan kurulur, ortalık klandan geçilmez. Büyük oyunlarda küçük klan mantığı yoktur.
Tabi o sizin düşünceniz ama büyük oyunlar da küçük clan mantığı yoktur bence doğru değil oyunun oyuncuları kollaması gerektiğini ve olabildiğince fırsat eşitliği sağlaması gerektiğini düşünüyorum çok büyük oluşumlara izin vererek rekabeti bitirip arkadan gelebilecek yada zorlayan clanları yok etmek olduğunu düşünüyorum.

TANK

Üye
clan sayısı kesinlikle stabil tutulmalı 50 kişi yeterlidir bunun sebebi ise bir arkadaş yukarıda 200 demiş X clanı açılır herkes ona girer clan rekabeti biter böyle bir oyunda clan rekabetsiz zevki çıkarmı sizce ? parti üyeside 10 da tutulmalı ki rekabet artsın yani kolaya kaçarak oyunun zevkini kaçırmak hoş olmaz bu analizler doğrultusunda gidilmelidir

TANK

Üye
The Elder Scrolls Online'da yıllarca 500 kişilik main guild ve ona bağlı olan unionları yönettim. Toplamda birkaç bin kişiden bahsediyorum. Hell Angels guild lideriydim, PvP'de birçok kişi tarafından bilinirdim. Binlerce kişilik savaş alanında Ebonheart Pact tarafında rakipleri pasivize ederdik. 200 önerim az bile, ama dediğim gibi bu benim olaya bakışım. Orta yolda buluşuruz.

Oyunun aktif kullanıcı sayısı 2,000,000 olsa, 50 kişilik klandan 40,000 tane kurulur, 40k klan içinden kimse istediğini bulamaz, samanlıkta iğne aramaya döner. 2M'u geçtiği takdirde hesabınızı siz yapın. Hadi en iyi ihtimalle 10 ayrı server kuruldu; server başına 4000 clan, yine fazla.
Senin teorin bu ama zaten teso ile rise online aynı kefeye koymak nasıl doğru olur bilemem ama 200 kişilik bir clan diğer clanların önünü kesecektir oyuncu bulmak 2,000,000 kişinin aynı anda aynı server olması gerektiriyor buda imkansız zaten bu işin uzmanları benle aynı görüştedir.

TANK

Üye
Oyuncu bulmak aynı anda online olmayı gerektirmez, her saat başı rakamlar değişir. Oyuncular genellikle tavsiye üzerine veya saatler süren araştırmalar sonucu uygun guild bulur. 2,000,000 kişinin aynı anda online olması da nereden çıktı? Ben böyle bir şey demedim. Aktif dedim, anlık demedim. Aktif oyuncu: oyunda düzenli online olan. Ayrıca 2M imkansız değildir; henüz Amerika, Avrupa görmemiş Lost Ark'ın bile anlık oyuncu sayısı 8,000,000 dan fazladır, istatistikler çoktan paylaşıldı.

Önerimi yaptım, dikkate alınır ya da alınmaz.
Güzel kardeşim clan 200 kişi demişssin bunun gerçek olabilmesi için user sayısı fazla olması lazım 50 yeter diyip görüşümü belirttim amacın nedir ? Forum burası sohbet değil

KooR

Üye
50 kişi olsun yeter.. aynen katılıyorum 200 kişi olsa tadı çıkmaz..

BayMosyo

Üye
Bu konu hakkında anket açılmış. Oradan oylama yaparsanız çoğunluk ne istiyor, ilgili kişiler görebilir. Benim düşüncem 64 kişilik klanlar daha makul olacaktır. Hem rekabet artar. Hemde yönetimi daha rahat olur.

TANK

Üye
Kardeş, ''Forum burası sohbet değil'' derken, (benim fikrime) benden daha çok cevap vermenin yarattığı ironinin farkında mısın sen?

Arkadaşın oluşturduğu başlığa ''dediğini onaylayan, ama şöyle de olabilir'' diyen bir öneri ekliyorum, o'na da açıklıyorum bir yerden sonra ''o'' bunun bir ''fikir'' olduğunu anlıyor; biz gayet iletişimi kuruyoruz, sen araya girip düzenbazlık yapıyorsun. Sana da cevap veriyorum, ama yazdığımı anlamıyorsun. Şimdi anlayacaksın...

Fikrimi söyledim; kendince evirip-çevirip başka bir yere getirdin. Ne yazdığımı tam olarak anladın, ne de verdiğin cevap usturuplu. Durduk yere gerginlik yaratan, sevimsiz hareketler. Konu benim için kilit, bak altta fikrimi tekrar yazıyorum (...) en iyisi heceleyeyim.

K-lan ü-ye sa-yı-sı ''2500'' olsun.

Bol şans!
Sen bu oyunun ne oyunu olduğu hakkında fikrin olmadığı için yazdığına daha fazla cevap veremiyeceğim 2500 userli clan üyesi ile tatlı rüyalar sana

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt