shapshall01
Üye

Selamlar Clandan kendim çıkarsam bağışladığım bp geri gelir mi? Bunun durumları nelerdir?
Peki bağışlar klan kalesinde kullanıldıysa ve üye yine yetkili tarafından atılırsa ne kadar geri veriliyor?Merhaba ,
Clandan bir oyuncu kendi isteği ile çıkması durumunda Altın, Rise Cash ve BP bağışlarını geri alamıyor.Yetkili tarafından çıkarılırsanız , %50 si geri gelecektir. İyi oyunlar.
Peki bağışlar klan kalesinde kullanıldıysa ve üye yine yetkili tarafından atılırsa ne kadar geri veriliyor?
Teşekkürler, son derece aydınlatıcı oldu bu.Basit bir örnekle anlatayım.
Siz klanda yetkilisiniz. Ben klanınıza 100m altın, 10m BP bağış yaptım. Siz de bu kaynakları bir yerlerde kullandınız.
Beni atmak istediğinizde klanınızda boşta 100m altın ve 10m BP bulunması gerekiyor ki beni atabilesiniz. Eğer yoksa temin edene kadar beni uzaklaştıramazsınız.
Beni attığınızda bana bağışlamış olduğum birimlerin (materyaller buna dahil değildir) yarısını sistem iade eder, diğer yarısını ise yakar. Yani size benim total birim bağışımdan hiçbir şey kalmaz.
Ben kendi isteğimle çıkmak istersem buna hiçbir şey engel olmaz ancak daha önce yapmış olduğum bağışları da geri alamam.
Basit bir örnekle anlatayım.
Siz klanda yetkilisiniz. Ben klanınıza 100m altın, 10m BP bağış yaptım. Siz de bu kaynakları bir yerlerde kullandınız.
Beni atmak istediğinizde klanınızda boşta 100m altın ve 10m BP bulunması gerekiyor ki beni atabilesiniz. Eğer yoksa temin edene kadar beni uzaklaştıramazsınız.
Beni attığınızda bana bağışlamış olduğum birimlerin (materyaller buna dahil değildir) yarısını sistem iade eder, diğer yarısını ise yakar. Yani size benim total birim bağışımdan hiçbir şey kalmaz.
Ben kendi isteğimle çıkmak istersem buna hiçbir şey engel olmaz ancak daha önce yapmış olduğum bağışları da geri alamam.
Maalesef dediğiniz gibi olmuyor. Clanq 85 k bp bağışladım ve clandan attılar ancak bp geri gelmedi. Clandan ben çıkmadım clam başlanı tarafından çıkarıldım.
Sadece klan başkanı oyuncuyu clandan atarsa bağışlanan BP ve Coinsin %50 sinin iade edilmesi aktif edilmiştir.clandan atılınca np geri gelmiyor maalesef
Sadece klan başkanı oyuncuyu clandan atarsa bağışlanan BP ve Coinsin %50 sinin iade edilmesi aktif edilmiştir.
1-Kaynaklar ve bağışlanan Rise Cash geri gelmez.
2-Coins ve BP yi A.H History kısmından geri alabilirsiniz.
3-Clan dağıtılması durumunda bağışlar oyunculara geri gitmez.
Destek bileti atıp sorabilirsiniz.1 ay önce clandan atıldık o zaman sistem aktif değilfi. Bu bp ler geri alınabilecek mi ?