Oyuncu Arıyorum ................ Clanına Katılım

Einstein

Üye
Herkese merhabalar,

Direkt konuya girmek gerekirse; neden böyle bir başlık açtım (1) ve kimler katılabilir(2) diye iki kısımda yazacağım.

Clan adını ....... bırakma sebebim; bu clanda herşey clan adı dahil birlikte görüşülerek karara bağlanacaktır.

- 1.kısım: Öncelikle ROW oyununu deneyimleyecek ve oyunun gelişimine katkıda bulunacak daha önceden MMORPG tecrübeli, oyun ile hayatı ayırabilen, seviyeli oyuncularla birlikte oyuna başlayarak 1-0 önde olmak ;)

-2.kısım: Kimler katılabilir:
  1. Okuyorsa okulunu, çalışıyorsa işini ciddiye alan herkes...​
  2. Oyuna gereğinden fazla vakit ayırmayan herkes...​
  3. Oyunda iken her daim önceliği Clanı ile olacak olan ve yine oyunda iken iletişim programını (discord, teamspeak vb.) aktif kullanacak herkes...​
  4. Küfür ve benzeri davranışları(polemik, aşırı hırs, fazla ego:) gibi gibi) olmayan clan içi dahil oyundaki tüm oyunculara karşı saygılı birey olan herkes...​
  5. Kendini her daim ifade edebilen ve empati kurabilen herkes...​
Diyebilirsiniz ki olayı abartmış arkadaş, lakin elbet bu şekilde oynamak isteyen arkadaşlar olacaktır. Umarım bir arada başlama ve uzun zaman oynama fırsatımız olur,

İlgilenen arkadaşlarla DM den iletişime geçebiliriz.

Herkese sağlıklı ve keyifli günler...

LunasCar

Üye
Selamlar, hoşgeldiniz. Mesaj içeriğini beğendim sadece başlıkta ki noktalar göz yoruyor çirkin duruyor onunda açıklamasını yapmışsın zaten.

X A

Üye
Hayırlı olsun şimdiden başarılar.

Yabgu

Üye
Başarılar dilerim sizlere hayırlı olsun arkadaşlar.

Einstein

Üye
özelden mesaj ile discord bilgisi paylaştım, görüşmek dileğiyle...

Einstein

Üye
Selamlar, hoşgeldiniz. Mesaj içeriğini beğendim sadece başlıkta ki noktalar göz yoruyor çirkin duruyor onunda açıklamasını yapmışsın zaten.
Merak edip konuya girip detaylı okuyan arkadaşlar için böyle olmalı diye düşündüm... Ama geri bildirimleri her zaman dikkate alırız ;)

teşekkürler

KambochyA

Üye
Ben de çalışan ve bilgisayarda uzun vakit geçiremeyen biri olarak böyle bir ekip arıyordum, mesaj atıyorum.

Son düzenleme:

umurcemsari

Üye
Selamlar beyler. Oyuna priest olarak başlamayı düşünüyorum benzeri mmorpg lerde hep support sınıflar oynadım. Debuff veya buff fark etmez tercihen debuff daha iyi oynarım. Kimseyi kırmadan hoş sohbet vakit geçirebileceğim bir clan arıyorum. Yaşım 29 eğer priest eksiğiniz varsa geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden iyi oyunlar hepinize :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt