Öneri Clas weapon arasındaki tuhaf farklar

kerkyon52

Üye
1 2 gündür canımı sıkan bir durum var ve sizinle paylaşmak istedim...

Kryss Dagger (Rare) __________________________ Cleaver Dagger (Rare)
+1 51 ap +7 74 ap____________________+1 47 ap +7 70 ap

Sunshard Dagger (epik)___________________Facelitter Dagger (Epik)________________Golden Snake Dagger (Epik)
+1 55 ap____+7 78 ap ______________________+1 44 ap _______ +7 80 ap +1 61 ap ______ +7 84 ap

mesela sunshard +1 55 ap +7 de 78 ap oluyor ama facelitter +1 44 ap iken nasıl oluyorda +7 basınca 80 ap oluyor daha da canımı sıkan sey ise +1 i 61 ap olan Golden snake +7 basınca 23 ap artıyor +7 84 ap oluyor tuhaf... facelitterde 36 ap yükseliyorken fark neden golden da 23 ap yükseliyor?

ve suan bulamadım silahın ismini Legendary item (yine Dagger) gördüm pazarda +1 i 54 ap silahın gücü cok komigime geldi abi bu taploya baktıgımda o silahın +1 i 70 filan olması gerekliyor diye düşündüm sonucta EFSANE clasındaki bir silah nasıl oluyorda neredeyse rare classındaki bir silahla aynı (neredeyse) eşit olabiliyor

Extra olarak konusuyorum !!!!

60 lwl okcumla Death valleyde dolasırken buffsız bir şekilde yine benim gibi görev itemleriyle dolaşan bir asastan tek yiyorum(2 skil degil tek skil ) 1100 vuruyor okcu ise asaslara yine 250-300 vuruyor...

60 lwl bir okcu battle priest yani defansı leş gibi düşük olan bir joba 300 vuruyor 60 skiliyle neden battle pirest bana 800 900 vuruyor

o günden sonra death valleye cıkmadım ve düzelene kadar da cıkmayı düşünmüyorum suan okcular lwl kasmaktan başka bir işe yaramıyor diye düşünüyorum

birde okcular koşarak skil atamıyor(mageler ve healing priestlerde öyle) o zaman warrior ve asaslarda koşarak skil atamasınlar...

bir kac yayıncının videoları izlemiştim oyun acılmadan once işte novaların rangesi su kadar olmalı filan diye GM ide onları dinliyordu dorionda konusuyorlardı gördügüm üzerede mageler suan cok güclü (parti olarak bakmıyorum parti olarak güclü olabilirler fakat tekli skiliyle neredeyse tek atacak seviyede hasar bırakıyorlar )

oyunun yeni acıldıgının farkındayım ve kısa sürede bu tarz karakter dengelerinin saglanacagını düşünüyorum...

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM

Son düzenleme:

Pardus01

Üye
katılıyorum, benimde silah konusunda dediklerin dikkatimi çekti, acaba bazı silahlar +8 olunca mı çok güçlü oluyor veya bazılarına rünler eklenebilyor olmasından dolayıda hasarı çok olmamış olabilir diye düşünüyorum

506

Üye
daha komiği var mavi renkteki rare +8 cleaver ise 80 ap

King_OF__Archer

Üye
paşam item listesi gelmeden şu anda bunları konuşmak için çok erken

Son düzenleme:

RajBhera

Üye
1 2 gündür canımı sıkan bir durum var ve sizinle paylaşmak istedim...

Kryss Dagger (Rare) __________________________ Cleaver Dagger (Rare)
+1 51 ap +7 74 ap____________________+1 47 ap +7 70 ap

Sunshard Dagger (epik)___________________Facelitter Dagger (Epik)________________Golden Snake Dagger (Epik)
+1 55 ap____+7 78 ap ______________________+1 44 ap _______ +7 80 ap +1 61 ap ______ +7 84 ap

mesela sunshard +1 55 ap +7 de 78 ap oluyor ama facelitter +1 44 ap iken nasıl oluyorda +7 basınca 80 ap oluyor daha da canımı sıkan sey ise +1 i 61 ap olan Golden snake +7 basınca 23 ap artıyor +7 84 ap oluyor tuhaf... facelitterde 36 ap yükseliyorken fark neden golden da 23 ap yükseliyor?

ve suan bulamadım silahın ismini Legendary item (yine Dagger) gördüm pazarda +1 i 54 ap silahın gücü cok komigime geldi abi bu taploya baktıgımda o silahın +1 i 70 filan olması gerekliyor diye düşündüm sonucta EFSANE clasındaki bir silah nasıl oluyorda neredeyse rare classındaki bir silahla aynı (neredeyse) eşit olabiliyor

Extra olarak konusuyorum !!!!

60 lwl okcumla Death valleyde dolasırken buffsız bir şekilde yine benim gibi görev itemleriyle dolaşan bir asastan tek yiyorum(2 skil degil tek skil ) 1100 vuruyor okcu ise asaslara yine 250-300 vuruyor...

60 lwl bir okcu battle priest yani defansı leş gibi düşük olan bir joba 300 vuruyor 60 skiliyle neden battle pirest bana 800 900 vuruyor

o günden sonra death valleye cıkmadım ve düzelene kadar da cıkmayı düşünmüyorum suan okcular lwl kasmaktan başka bir işe yaramıyor diye düşünüyorum

birde okcular koşarak skil atamıyor(mageler ve healing priestlerde öyle) o zaman warrior ve asaslarda koşarak skil atamasınlar...

bir kac yayıncının videoları izlemiştim oyun acılmadan once işte novaların rangesi su kadar olmalı filan diye GM ide onları dinliyordu dorionda konusuyorlardı gördügüm üzerede mageler suan cok güclü (parti olarak bakmıyorum parti olarak güclü olabilirler fakat tekli skiliyle neredeyse tek atacak seviyede hasar bırakıyorlar )

oyunun yeni acıldıgının farkındayım ve kısa sürede bu tarz karakter dengelerinin saglanacagını düşünüyorum...

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM
oyunu ko ile kıyaslama burası farklı bir oyun alt yapısı üzerine kurulmuş yayınlarda şunu belirttiler zaten daha düşük ap li silah ile daha fazla damage alabilirsin ekstra özelliklerine bakman lazım hangisine daha yüksek rün basılabiliyo ona bakmalısın çok fazla faktör var yani

kerkyon52

Üye
RajBhera oyunu ko ile karıştırdıgım bir cümlemi gösterirmisin bence sen hala koda kalmıssın orda devam et okudugun birşeyi anlayamıyorsun suan

Arhedain

Üye
Bu bir hata değil yayınları takip ettiyseniz kendileri söylediler. Çöp sandığınız itemler +7 +8 seviyelerine gelince sizi şaşırtabilirler. Ne drop alıyorsanız saklamanızı öneriyoruz dediler. Yani bu demek oluyorki rare itemlerin bazıları epicleri bile geçebilir hasar konusunda.

LunasCar

Üye
Ortada saçmalık yok, alışılmış dışı güzel bir uygulama bence sizde yenilikçi olun

kerkyon52

Üye
anladım keşke siz degilde bir bilgiliden bilgi alsaydık size bu durum hakkında bir fikriniz varmı diye bir soru sormadım aslında sorum yetkili kişilereydi teşekkür ederim

Mello1993

Üye
Rare itemin epic itemden daha iyi olması saçma. Ancak benim açtığım konudaki (drop ve item çeşitliliği)gibi olursa iyi olmaz fakat epicten daha değerli olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt