İstek Classların oyunda yaşadığı problemler

Sisyphos

Üye
okçu

-bow ve crossbow drop oranları çok düşük. diğer classların item dropları çok fazla çıkmasına rağmen okçu sınıfında ki itemler (özellikle bow) çok nadir düşmekte veya düşük ap olarak düşmekte.

-crossbow silahının seriliği çok kötü. (bow silahıyla char elini 2 kere kaldırırken crossbow lu biri ancak 1 kere el kaldırabiliyor.)

-crossbow silahını quest item olarak eklemişsiniz ancak o silahla görevleri yapmakta çok güçlük çekmekte okçu sınıfı. ayrıca bu sebepten dolayı da partilere alınmakta sıkıntılar meydana gelmekte. (diğer classlar solo bile çok rahat görevlerini yapabilmekte).

-3 lü 5 li okları karakterlerin yanından vurunca bir kaç ok sekiyor. (bow crossbow farketmiyor)

-rakibe veya mob a vururken skill kullanıldığı görünüyor ancak rakibin veya mob un canı inmiyor ve manayı çekiyor.

priest

-grup buff ve heal skilleri partide olup çok uzakta olunca da atılabiliyor. (death valley-undead king ten towna kadar mesefa denenmiştir.)

-heal skili kullanılmasına rağmen heal atılmıyor. (okçuda olduğu gibi)

-silahın rpr zamanı geldiğinde heal atılmasında sorunlar yaşanıyor.

-buff bölümünde magic aura skili 15 dk görünüyor ancak 25 dk sürüyor.

-tab tuşuna basınca partide ki kişileri seçememe problemi yaşanıyor.

asas

-asaslar bazen çok uzaktan skill vurabiliyor. (yayıncı arkadaşımız yayındayken bu durum meydana geldi.)

warior

-trainer bölümünde 2. skill de yazan yürüme hızı 10 saniye boyunca %50 arttırır demesine rağmen skilin

5 saniye sürmesi gibi bir problemi var.

-petlerin z ye gelme problemi var.

genel (bütün joblar)

-mobları ve karakterleri görememe sıkıntısı oluşuyor.

-mana bar bölümünde sıfıra yakın veya sıfırlanınca pot basmama durumu meydana geliyor.

yapacağınız iyileştirmeler için şimdiden teşekkür eder,iyi çalışmalar dileriz

saygılarımızla...

chosenmortals - chosenmortalsarcher clan

Son düzenleme:

Avcii2i

Üye
Okçu kısmına katılıyorum, diğer sınıflar 600-700 vurduğu yerlerde biz 250-300 vuruyoruz ,crosbow'un eli kalkmıyor bow da bulmak çok zor.

Black Vortex

Üye
okçular alfa 1 de herkesi tokatlıyordu o yüzden nerflendi bence güzel oldu. sonuçta 5 tane okçu yan yana geldi mi tozu dumana katıcak yine.

Sisyphos

Üye
okçular alfa 1 de herkesi tokatlıyordu o yüzden nerflendi bence güzel oldu. sonuçta 5 tane okçu yan yana geldi mi tozu dumana katıcak yine.
Bu düşünceye katılmıyorum. Alfa 1 de çok fazla okçu sınıfında oynayan player olduğu için güçlü göründü. Ancak 1 vs 1 de okçuyu denerseniz ne kadar güçsüz olduğunu göreceksiniz. Sayıca fazla olmak o job un güçlü olduğu anlamına gelmiyor. Değerli yorumunuz için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.

SiyaH

Üye
Bu düşünceye katılmıyorum. Alfa 1 de çok fazla okçu sınıfında oynayan player olduğu için güçlü göründü. Ancak 1 vs 1 de okçuyu denerseniz ne kadar güçsüz olduğunu göreceksiniz. Sayıca fazla olmak o job un güçlü olduğu anlamına gelmiyor. Değerli yorumunuz için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.
Okçu demageleri iyi lakin, silahlar sorunlu. Crosbow ile demage çıkmıyor skill atılmıyor diğer bowlar ile orantılı değil. Ayrıca her jobun demagelerinde hata olabilir. Eşit olarak karakter demageleri düzenlenmeli.

platoon0x

Üye
zaten okçunun teknik olarak 1v1 de güçsüz olması gerekiyor. mage ve okçu gibi classlar grup halinde olunca çok güçlü, uzun menzilden iş yapan karakterler olmalı. x online de her yer okçu kaynıyor ve oyunun en dengesiz jobu okçuydu diye bu oyunda da aynı beklentiler içerisinde olmayın.

metaljacket

Üye
Crossbowun animasyonu çok yavaş Bow veya Crossbow taktığımızda kombo yapılmıyor veya ben yapamıyorum 5li 3lü olmuyor hızlı yapsam casting failed oluyor yavaş yapsan sürekli 5li ok daha mantıklı geliyor. Solo oynuyorum, ben 1 mob keserken yanımdaki diğer joblar 2-3 tane kesiyor. Damage çok az katılıyorum.

Sisyphos

Üye
zaten okçunun teknik olarak 1v1 de güçsüz olması gerekiyor. mage ve okçu gibi classlar grup halinde olunca çok güçlü, uzun menzilden iş yapan karakterler olmalı. x online de her yer okçu kaynıyor ve oyunun en dengesiz jobu okçuydu diye bu oyunda da aynı beklentiler içerisinde olmayın.
1 v 1 de güçsüz olursa pvp turnuvasında kim okçu oynar sence? Yani okçu sadece parti içinde iş yapan karakter mi olmalı? Solo pk atamasın solo görev yapamasın. 100 damage atsın warior u okşasın asası gıdıklasın sadece. Partilere giremesin. Sağlam item drop düşmesin. Warior asas yaklaştığında teklesin. Şayet bunları istiyorsa row oyuncularının çoğunluğu. Benim daha iyi bir önerim var ROW ekibine. Bence okçu job unu oyundan kaldırın böylece bu sorunda bitmiş olur güzel fikir değil mi :)
iyi forumlar...

Sisyphos

Üye
Crossbowun animasyonu çok yavaş Bow veya Crossbow taktığımızda kombo yapılmıyor veya ben yapamıyorum 5li 3lü olmuyor hızlı yapsam casting failed oluyor yavaş yapsan sürekli 5li ok daha mantıklı geliyor. Solo oynuyorum, ben 1 mob keserken yanımdaki diğer joblar 2-3 tane kesiyor. Damage çok az katılıyorum.
Sorunlardan 1 tanesi bu sadece. Okçu sınıfının bir çok sorunu daha mevcut. Maalesef okçu oynamamış kitleye bunları anlatmakta zorlanıyoruz. Değerli yorumunuz için teşekkürler.
İyi forumlar...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt