Client hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kara6712

Üye
Oyunun işletim sistemi cok pahalı o yüzden clienti her bilgisayara göre uygun yapmanız daha mantıklı user anlamında sizin lehinize yoksa bir çok kişi sistem yüzünden oyuna giriş sağlayamacak birde clienti indir tıklıyorum kapalı olduğu yazıyor bunuda düzeltirseniz sevinirim

EaGLe*

Üye
alfa ve beta testleri bitti. şu anda kapalı. row bünyesindeki tester lara açık serverlarda testler devam ediyor. 15 nisan ı bekliyecez biz. bir kaç gün öncesinden client indirme linki aktif olur. Oyun ue4 motoru ile yapıldığı için sistem gereksinimleri yüksek mümkün olduğunca stabil hale getirmeye çalıştıklarını söylediler ama min sistem gereksinimlerinin düşmesini ben pekte beklemiyorum açıkcası.

ItsPERFECT

Üye
Her sistem oynamasın zaten kardeş adam 2 binlik bilgisayarla gelip saçma sapan işler yapacaksa oynamasın hiç
Bu arada şuan için
İndirmenin kapalı olduğu söylendi.

ChanseR

Üye
Oyunun işletim sisteminden kasıt nedir anlayamadım?

ItsPERFECT

Üye
Oyunu çalıştırmak için gerekli olan bilişim sistemleri Örneğin belirli seviyede bir ekran kartı belirli seviyede ram sabit disk alanı vs.

mj26

Üye
Her sistem oynamasın zaten kardeş adam 2 binlik bilgisayarla gelip saçma sapan işler yapacaksa oynamasın hiç
Bu arada şuan için
İndirmenin kapalı olduğu söylendi.
Ne kadar akıl dolu bir cevap. Sanane kardeşim durumu olan var olmayan var, kimin oynayıp kimin oynamayacağına da siz karar verin tam olsun.

Bigjest

Üye
Merhaba;

Kapalı beta sürecinden sonra oyun içerisindeki optimizasyon konusunda bir çok çalışma yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Her geçen gün daha iyi sonuçlar elde edildiği için eskiye nazaran çok daha iyi değerler alacağınıza eminim.
Ayrıca minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini gözden geçirmeyi unutmayın!
Rise Online World Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt