Client-Oyun Hatalarından Dolayı Oyuna Giremiyorum- Clienti her açtığımda dosya tarıyor

fettnc50

Üye
Clienti her açtığımda yerel dosyalar taranıyor diyor ve 5-10 dakika baştan tarıyor. Her tarama bittiğinde error on scanning game files!! hatası alıyorum bazen bu hatayı kapatnca client açılıyor ama içeri girince login ekranında yerel dosyalar eksik diye hata veriyor. Ordan da girsem server seçimi boş gözüküyor. Hiç bir türlü giremedim yardımcı olabilcek var mı sürekli farklı hatalar alıyorum. ( DİPNOT: Files daki dowlands dosyasını silmeyi de denedim işe yaramadı.)

Earlend

Üye
Bende de aynısnı verıyor bende komple sılıp tekrar yukluycem sımdı

Kenshin

Üye
* Oyun başlatıcı ( launcher ) gelecek olan her yama sonrasında, otomatik olarak dosyaları tarama yapmaktadır. Dosyalar kontrol ediyor.. veya Yerel Dosyalar Taranıyor (10/100) örneğinde görülebilecek olan uyarı beklenen ve olması gereken bir durumdur. Lütfen bu uyarıda başlatıcı ( launcher ) işlemini tamamlayana kadar herhangi bir müdahale gerçekleştirmeden bekleyiniz. Bu işlem sistem özelliklerinizle doğru orantılı olarak en düşük sistemlerde bile maksimum 5-6 dakika kadar sürecektir.

* Olası bir başlatıcı ( launcher ) hatası almanız durumunda ( Örn : ServerHash dosyasına erişim sağlanamadı. ) Öncelikle başlatıcı ( launcher ) sürümünüzü kontrol ediniz. Eski oyun dosyaları ile oyuna giriş yapmanız ne yazık ki mümkün değildir. Eskiye dair tüm oyun dosyalarını silip, web adresimiz üzerinden güncel Launcher dosyasını indirip tam kurulum yapmanız gerekmektedir. Güncel launcher sürümümüz 2.0.1.2

fettnc50

Üye
Cevabınız için teşekkürler, aslında ben siteden dün indirmiştim güncel dosyayı fakat sürüm 2.0.1.1 gözüküyor. Sanırım bir daha baştan indirmem gerekecek

fettnc50

Üye
Şimdi de yeni launcherden indirme işlemi başlamadan Lütfen önce internet bağlantınızı kontrol edin hatası alıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt