çok basit bir sorunu çözemediniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MachuPicchu

Üye
Sevgili Rise Online yetkilileri,

Nedir bu slottaki "ölen" mobların hala aktif görülme sebebi? 3 patch getirdiniz bu sorunun üstüne 3'ünde de çözmediniz çözemediniz.
Daha ne kadar bekleyeceğiz, büyük toplu bir güncellemeniz olmayacak mı? Oto atağı yapmaya çalışacağınıza önce olan sorunları düzeltinde sonra yeniliklere açılırsınız
En başından beri destekliyorum bu oluşumu ama artık gerçekten bıktım, bıktırdınız!
Şimdi diyeceksiniz ki ticket atın ilgilenelim, forumlarda konu açmanız bir işe yaramıyor hatta belki de direkt sileceksiniz bu konuyu. Kusura bakmayın ama gerçekten başaramadınız, oturtamadınız. Olan sorunları düzeltmek yerine yeniliklerle uğraştınız. Uğraşmayın abi yeniliklerle zaman harcamayın, önce bu kadar uğraş verdiğiniz güzelim platformu stabil hale getirin yeniliklere yine açılırsınız karşı değiliz. İnanın daha yazmak istediğim oyunda gördüğüm o kadar çok şey var ki...
Ünlü bir şairin dediği gibi;
Bığtıh ya bığtıhhh.

MachuPicchu

Üye
Ha unutmadan oto atağa baştan karşı çıktınız o kadar laf ettiniz. Pazarlarken bize bu oyunu finansal olarak böyle bir önceliğinizin olmadığınızdan sıkça bahsettiniz. Tıpkı malum oyun yöneticileri gibi hareket ettiniz ve o malum oyundan gelen insanları kırdınız, parçaladınız, yıktınız. Verdiğiniz sözlerin arkasında durmadınız. Yani özetle önce tükürdünüz sonra yaladınız.

DeadN0t

Üye
Hacı çalışan insanları niye düşünmüyorsun? oto attack gelmesinden sana ne zararı var. Ne güzel oyun oynamayan insanlarda oynayabilecek. Gereksiz bir konu olmuş

DeadN0t

Üye
Adam whatsap gibi forum kullanıyor olaya bak asdfasdf :D

MachuPicchu

Üye
Hacı çalışan insanları niye düşünmüyorsun? oto attack gelmesinden sana ne zararı var. Ne güzel oyun oynamayan insanlarda oynayabilecek. Gereksiz bir konu olmuş
Yoo düşünüyorum güzel insan haklı da buluyorum sadece baştan söylenen sözler tutulmadı. Böyle olmamalıydı ne olursa olsun böyle olmamalıydı. Veremeyecekleri sözleri söylemesinler abi, ben bilmiyor muyum malum oyunda genie ile kasmayı farm yapmayı slotta çete lideri olmayı? E gelince bunlar olacak. Buradaki tek sorun keşke oto atak olsa keşke.

DeadN0t

Üye
Abi oyun yeni açılmış ve erken erişim diye adamlar söylüyor. Evet oyunda eksiklikler var senin kadar sitem eyvah eyvah yanıyor tarzı değil be abi abarttın :D

Vision

Senior Moderatör
Yoo düşünüyorum güzel insan haklı da buluyorum sadece baştan söylenen sözler tutulmadı. Böyle olmamalıydı ne olursa olsun böyle olmamalıydı. Veremeyecekleri sözleri söylemesinler abi, ben bilmiyor muyum malum oyunda genie ile kasmayı farm yapmayı slotta çete lideri olmayı? E gelince bunlar olacak. Buradaki tek sorun keşke oto atak olsa keşke.
26 Kasım 2020'de yöneticilerimizin açtığı Tüm Sorular ve Cevaplar adlı konuda AFK Bot sisteminin ilerleyen aşamalarda gelebileceği şeklinde yaptığı bir açıklama vardı. Konuya buradan ulaşabilirsiniz. Ekstra olarak forum kurallarına uyalım ve üslup konusuna biraz daha dikkat edelim lütfen.

1656529343508.png

Zbam

Üye
1656529343508.png

İhtiyaç olduğuna ve bunun bizi üzmeyeceğine eminsiniz yani?

MachuPicchu

Üye
Sevgili Rise Online yetkilileri,

Nedir bu slottaki "ölen" mobların hala aktif görülme sebebi? 3 patch getirdiniz bu sorunun üstüne 3'ünde de çözmediniz çözemediniz.
Daha ne kadar bekleyeceğiz, büyük toplu bir güncellemeniz olmayacak mı? Oto atağı yapmaya çalışacağınıza önce olan sorunları düzeltinde sonra yeniliklere açılırsınız
En başından beri destekliyorum bu oluşumu ama artık gerçekten bıktım, bıktırdınız!
Şimdi diyeceksiniz ki ticket atın ilgilenelim, forumlarda konu açmanız bir işe yaramıyor hatta belki de direkt sileceksiniz bu konuyu. Kusura bakmayın ama gerçekten başaramadınız, oturtamadınız. Olan sorunları düzeltmek yerine yeniliklerle uğraştınız. Uğraşmayın abi yeniliklerle zaman harcamayın, önce bu kadar uğraş verdiğiniz güzelim platformu stabil hale getirin yeniliklere yine açılırsınız karşı değiliz. İnanın daha yazmak istediğim oyunda gördüğüm o kadar çok şey var ki...
Ünlü bir şairin dediği gibi;
Bığtıh ya bığtıhhh.
İlk cümlemdeki sorun çözülsün ben yine okeyim. 1 aydır aynı muhabbet.

Lady

Üye
26 Kasım 2020'de yöneticilerimizin açtığı Tüm Sorular ve Cevaplar adlı konuda AFK Bot sisteminin ilerleyen aşamalarda gelebileceği şeklinde yaptığı bir açıklama vardı. Konuya buradan ulaşabilirsiniz. Ekstra olarak forum kurallarına uyalım ve üslup konusuna biraz daha dikkat edelim lütfen.

Ekli dosyayı görüntüle 7925

Konudan ayrı olacak ama bu maddelerde yazanların tersi uygulanmıyor mu şuan? Bunları söyleyip sonradan değiştirilmesinin sebebi oyuncuların istemesi sanırım. Ama yine de oyunun başında net bir şekilde belirtilen maddelerin değiştirilmesini hiç uygun bulmadım.

37) Mağaza sistemi hakkında
Oyun içi mağazada savaş alanlarında sizi diğer oyunculardan üstün kılacak özelliklere sahip bir eşyanın satılması planlanmamaktadır. Maksimum %1-2 bonus içeren kozmetik ürünleri bulunabilir (bu konu henüz net değil). Satılan ürünler ruh-bağı olacak yani başka bir oyuncuya transfer edilemeyecek veya tekrar satışı sağlanamayacaktır (ırk ve isim değiştirme eşyaları gibi eşyaların trade edilmesinde herhangi bir sakınca görülmemiştir, bu şekilde çok az talep edilen ve satışından gelir elde edilemeyecek ürünlerde takas işlemine izin verilebilir)
40) P2W engellemek adına atılan adımlar nelerdir?
Mağazada satılan ürünlerde savaş alanlarında diğer oyunculardan üstün hale gelebileceğiniz özellikler bulunmayacak. Oyuncular mağazada aldıkları eşyaları başka oyunculara hiçbir şekilde aktaramayacaklar. Belirli bir seviyeye yükseltilen yüksek kalite (high-class) ve efsanevi eşyalar ruh bağı olabilecek.

HeaveN

Üye
oto atak gelirse z bloke kalkması lazım bildiğim kadarı oyunda zaten oto atak yapmak istiyen yapıyo zaten macro üzeri gördüğüm kadarı
macro engel olcak şey z bloke zaten afk kalmaması için oto atak gelirse hem macro hem oto olcak herşey oyun gb daha çok çoğalır tahmin ediyorum slotlar daha çok dolcak bu sefer kesin gb zaten bu şekilde düşüşlerde oto atak gelirse gb 1tl düşer bana göre.

Tolgun

Üye
Ne alaka calisan insanlari düsüniyorsan görev exp yükselt kimse kizmas yada mob exp artir, yada lvl daha az exp istesin, yada yeni görev ekle, büsüre sey var.
Oda tabiki cebe patliyo pot daha az satiliyo pus dan genie saticaksin, oto attack pus da exp/farm sc satmis gibi oliyo baska bisey degil.

Son düzenleme:

JaxSui

J
Olaya bak çalışan insanlarmış. Çalışıyorsan git iş yerinde oyna. Adı üstünde bu oyun. Bu kafayı bir türlü anlayamadım. Çalışan insanız ya adam gibi bi CS go oynayamıyoruz....

Tolgun

Üye
Abi oyun yeni açılmış ve erken erişim diye adamlar söylüyor. Evet oyunda eksiklikler var senin kadar sitem eyvah eyvah yanıyor tarzı değil be abi abarttın :D
Bence hic abartmamis hak veriyom tabi herseye zahman lazim onudu anliyorum seve seve beklerim.
Ama oyunda aylarca büyük fixlenmiyen problemler var önce onlar fixlensin ondan sonra yeni savas harita yada pusa item gelsin, craft acilsin, yada oto attack calismalari baslasin^^.
Adamlar emek veriyo assasin ring aliyo calismiyo, war sythe aliyo uzaktan vurmiyo, silahlarin hasari bozuk, skill ler üstünde yazdi gibi hasari vurmiyo, herkez crash yiyo, action house dogru filterle yaninda oldu item göstermiyo ...
Erken erişim lafi da hep kurtarmaz sonunda premiuma ve baska pus itemlere para da ödiyoruz tabiki insanlar biseyler beklicek ve denge bozulunca kizacak.

Vioneeraa

Üye
Bu görüntü bugu senin sistemin ile alakali bende boyle bir sikinti yok

Vioneeraa

Üye
Ha unutmadan oto atağa baştan karşı çıktınız o kadar laf ettiniz. Pazarlarken bize bu oyunu finansal olarak böyle bir önceliğinizin olmadığınızdan sıkça bahsettiniz. Tıpkı malum oyun yöneticileri gibi hareket ettiniz ve o malum oyundan gelen insanları kırdınız, parçaladınız, yıktınız. Verdiğiniz sözlerin arkasında durmadınız. Yani özetle önce tükürdünüz sonra yaladınız.
Aglamaya devam ediceksen yallah gidecegin yeri biliyon kanka burda ne desen boş cunku tahmin etmedigin kadar calisma arka planda sürdürülüyor

Vioneeraa

Üye
Mob ölü bi sekilde kalmaya devam ediyor diye bisey soylemisti arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt