ANKET Çok detaylı Meslek rehberleri gelsin mi?

Çok detaylı Meslek rehberleri gelsin mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

N3v3N

Üye
Yoo gerek yok. Deneyimleyin. Herkes kendi öğrensin.
Mmorpglerde rehber mı olurmus
Pvp server gibi olur o zmn
Olası cevaplar :D :D

Lord

Üye
Yoo gerek yok. Deneyimleyin. Herkes kendi öğrensin.
Mmorpglerde rehber mı olurmus
Pvp server gibi olur o zmn
Olası cevaplar :D :D
Bunları diyenlerin Neandertal olduğuna inanıyorum artık, beyin olarak mağara'da yaşıyorlar hayatlarında maksimum 1-2 oyun oynamış 1-2 insan/canlı zor zanaat tanımış ve kendilerini ifade edebilecek kadar konuşma haznelerinin olduğunu düşünüyorum ayrıca onlara katlanmak zorunda olan aileleri olduğuna da inanıyorum. O şekil tiplerin Allah sevenlerine sabır versin, onlara hiçbirşey anlatamayız.

RickSancheZz

Üye
Dostum balıkçılık rehberin çok iyiydi, tüm meslekler içinde detaylı rehber gelse süper olur.

mrares

Üye
Arkadaşlar madem çok istek var o zaman hangisi öncelikli olsun onu seçin. Ben de ona göre formatı ayarlayayım. Yeni anket paylaşacağım herkesi bekliyorum.

mrares

Üye
Yakın zamanda gelecektir.
Official ve istediğimiz tarzda bir rehber gelmez, ancak şuradan şu itemi alırsın sonra gider şunu toplarsın haritada allah bilir nerede çıkıyorsa bulursun craftlarsın falan. İnce detay olmaz yüksek ihtimalle.

Lord

Üye
Arkadaşlar madem çok istek var o zaman hangisi öncelikli olsun onu seçin. Ben de ona göre formatı ayarlayayım. Yeni anket paylaşacağım herkesi bekliyorum.
Bence kafana göre sıradan git, yavaş yavaş çok detaylı yap. Ayrıca oyunun developeri ile bir röpörtaj gibi birşey yapabilirsin, rica etsen sonuçta oyun için birşey yapıyorsun bilgi verirler herhalde sana yada konuşurlar gelecek sistem ile ilgili, belki de public oylamaya yada görüşe sunularak geliştirilen bir meslek sistemini inşa etmiş olabilir, fikir ve görüş katabiliriz konulara pozitif yaklaşmak gerekirse. Şimdiden kolay gelsin kardeşim.

mrares

Üye
Bence kafana göre sıradan git, yavaş yavaş çok detaylı yap. Ayrıca oyunun developeri ile bir röpörtaj gibi birşey yapabilirsin, rica etsen sonuçta oyun için birşey yapıyorsun bilgi verirler herhalde sana yada konuşurlar gelecek sistem ile ilgili, belki de public oylamaya yada görüşe sunularak geliştirilen bir meslek sistemini inşa etmiş olabilir, fikir ve görüş katabiliriz konulara pozitif yaklaşmak gerekirse. Şimdiden kolay gelsin kardeşim.
O konuda direkt olarak iletişime geçmedim ancak başvurabilirim. Aklımda.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt