Kral bi an gerçekten yazdın sandım sabah sabah inme iniyordu bakYoo gerek yok. Deneyimleyin. Herkes kendi öğrensin.
Mmorpglerde rehber mı olurmus
Pvp server gibi olur o zmn
Olası cevaplar![]()
![]()
Bunları diyenlerin Neandertal olduğuna inanıyorum artık, beyin olarak mağara'da yaşıyorlar hayatlarında maksimum 1-2 oyun oynamış 1-2 insan/canlı zor zanaat tanımış ve kendilerini ifade edebilecek kadar konuşma haznelerinin olduğunu düşünüyorum ayrıca onlara katlanmak zorunda olan aileleri olduğuna da inanıyorum. O şekil tiplerin Allah sevenlerine sabır versin, onlara hiçbirşey anlatamayız.Yoo gerek yok. Deneyimleyin. Herkes kendi öğrensin.
Mmorpglerde rehber mı olurmus
Pvp server gibi olur o zmn
Olası cevaplar![]()
![]()
Official ve istediğimiz tarzda bir rehber gelmez, ancak şuradan şu itemi alırsın sonra gider şunu toplarsın haritada allah bilir nerede çıkıyorsa bulursun craftlarsın falan. İnce detay olmaz yüksek ihtimalle.Yakın zamanda gelecektir.
Bence kafana göre sıradan git, yavaş yavaş çok detaylı yap. Ayrıca oyunun developeri ile bir röpörtaj gibi birşey yapabilirsin, rica etsen sonuçta oyun için birşey yapıyorsun bilgi verirler herhalde sana yada konuşurlar gelecek sistem ile ilgili, belki de public oylamaya yada görüşe sunularak geliştirilen bir meslek sistemini inşa etmiş olabilir, fikir ve görüş katabiliriz konulara pozitif yaklaşmak gerekirse. Şimdiden kolay gelsin kardeşim.Arkadaşlar madem çok istek var o zaman hangisi öncelikli olsun onu seçin. Ben de ona göre formatı ayarlayayım. Yeni anket paylaşacağım herkesi bekliyorum.
O konuda direkt olarak iletişime geçmedim ancak başvurabilirim. Aklımda.Bence kafana göre sıradan git, yavaş yavaş çok detaylı yap. Ayrıca oyunun developeri ile bir röpörtaj gibi birşey yapabilirsin, rica etsen sonuçta oyun için birşey yapıyorsun bilgi verirler herhalde sana yada konuşurlar gelecek sistem ile ilgili, belki de public oylamaya yada görüşe sunularak geliştirilen bir meslek sistemini inşa etmiş olabilir, fikir ve görüş katabiliriz konulara pozitif yaklaşmak gerekirse. Şimdiden kolay gelsin kardeşim.