Çok yavaş indiriyor..

h2k2n

Üye
internet hızım cok iyi olmasına rağmen 1 mb de indirmeye calısıyor alternatif setup yok mudur ya launcher çöp de ??
20 GB yi 1 saatte indiren internetim launcherden 2 günde indirmiyor oyunu alternatif setup lütfen bu kadar zor olamaz..

Son düzenleme:

hakim0180

Üye
Böyle saçmalık görmedim. 20 gb oyun ve 100 mb indirme hızım varken 800 kb ile indiriyor. Pre aldık herşey ok ama oyuna giremiyoruz. Ne zaman gireceğiz yarın mı ?

h2k2n

Üye
aynı durum bende de var daha level kasamadık millet 55 60 oldu expler düştü bide saçmalık tam

Black Vortex

Üye
saçmalık diye konuşacağınıza günler önce indirmeyi deneseniz nasıl olurdu ? amazon oyunlarında bile resmi çıkış tarihlerinde yoğunluktan bu yavaşlıklar oluyor türk yapımı oyunda mı olmacak ? ayrıyeten bütün sosyal medya platformlarında son güne bırakmayın indirmeyi diye uyardılar. indirmediysen bekliceksin.

h2k2n

Üye
saçmalık diye konuşacağınıza günler önce indirmeyi deneseniz nasıl olurdu ? amazon oyunlarında bile resmi çıkış tarihlerinde yoğunluktan bu yavaşlıklar oluyor türk yapımı oyunda mı olmacak ? ayrıyeten bütün sosyal medya platformlarında son güne bırakmayın indirmeyi diye uyardılar. indirmediysen bekliceksin.
sana mı sorucam ne zaman indiriceğimi belki bugün haberim oldu insan 2 3 tane alternatif setup koyar linklerini bu kadar zor olamaz

Black Vortex

Üye
bu kadar zor olamaz diyecek kadar aklın var da bunu yapacak firma yok demek ki :) ayrıyeten kocaaaaa amazonda da aynı sorun her oyununda oldu. sende olan akıl amazonda da yokmuş :)

Biyan

Üye
sen saçma saçma konuşmayı bırakıp düşünmeye başlasan nasıl olur? Sağda solda bin tane reklam yapıp bu saatte oyun çıkacak diyorsan trafiği düzenleyeceksin. Ben müşteriyim, istediğim zaman indiririm. Her gün update gelmiş mi diye bakamam. Az mantık.

h2k2n

Üye
ya kafan basmıyor mu olum senin bu yoğunlugu düşünüp 5 10 tane upload sitesine setup koyamıyolarsa bu oyunu zaten idare edemezler

Black Vortex

Üye
ya kafan basmıyor mu olum senin bu yoğunlugu düşünüp 5 10 tane upload sitesine setup koyamıyolarsa bu oyunu zaten idare edemezler
o kadar zekisin ki RiseOnlineSetup.exe (44.6 Mb) bunu 100 tane upload sitesine koysa nolcak. adamlar dakika başı pacth atıyor bu patchler anlık olarak tek sunucudan geliyor. indirdiğin client içinde update dosyalarıda tek sunucudan geliyor 1000000 tane upload sitesi mantıksız oluyor yani.

Black Vortex

Üye
sen saçma saçma konuşmayı bırakıp düşünmeye başlasan nasıl olur? Sağda solda bin tane reklam yapıp bu saatte oyun çıkacak diyorsan trafiği düzenleyeceksin. Ben müşteriyim, istediğim zaman indiririm. Her gün update gelmiş mi diye bakamam. Az mantık.
tek bir sorum var. dünyada en çok sunucusu bulunan amazonda bile bu trafik sıkıntısı oluyorken, kısıtlı bütçesi olan bir türk oyununda ilk gün bu sorunun olması normal değil mi? size göre kesin değildir :) yapacaklar edecekler çözecekler. :)

h2k2n

Üye
kardeşim senin beynin yok mu gece gece 44mb yi mi yüklesinler diyorum ben sana oyun kaç gb ise komple setup yapıp onu up yapsınlar diyorum 20 gb yerine yeni patch gelince sadece launcherden gelen patchı yüklersin

h2k2n

Üye
tek bir sorum var. dünyada en çok sunucusu bulunan amazonda bile bu trafik sıkıntısı oluyorken, kısıtlı bütçesi olan bir türk oyununda ilk gün bu sorunun olması normal değil mi? size göre kesin değildir :) yapacaklar edecekler çözecekler. :)
aga ben dünyayı kurtarsınlar demiyorum 20GB lik oyunu 5 tane siteye up yapmak bu kadar zor olamaz 7 saattir oyunu indiremeyen var

Biyan

Üye
kardeşim ne amazonda, ne steamde bir oyunu 100 kbps ile indirmedim. Ne sıkıntısından bahsediyorsun sen, bu sıkıntı mı? Bu bildiğin sabır testi. Tutturmuşsun bi amazon. Senin sıkıntı dediğin yoğunluktan 100mbps değilde 95mbps ile indiriyoz amazonda. 100 kbps ile değil.

Black Vortex

Üye
aga ben dünyayı kurtarsınlar demiyorum 20GB lik oyunu 5 tane siteye up yapmak bu kadar zor olamaz 7 saattir oyunu indiremeyen var
bende diyorum ki senin mantığın gibi işlemiyor server sistemi. bilmediğin için öyle boş keseden atıyorsun. yine diyorum senin dediğin kadar basit olsa her oyun çıktığında bu sorun çözülürdü hiçbir oyunda bu sıkıntı olmazdı. sanki ilk defa bu oyun çıktığında download sıkıntı oluyor. siz bence bu oyunu oynamayın daha iyi :D

Black Vortex

Üye
kardeşim ne amazonda, ne steamde bir oyunu 100 kbps ile indirmedim. Ne sıkıntısından bahsediyorsun sen, bu sıkıntı mı? Bu bildiğin sabır testi. Tutturmuşsun bi amazon. Senin sıkıntı dediğin yoğunluktan 100mbps değilde 95mbps ile indiriyoz amazonda. 100 kbps ile değil.
ben 65 level oldum sen hala indirmeyi bekle.

Biyan

Üye
kafası basmayan bir kişi varsa oda sensin :) 3 gün boyunca 100 kb da mı inecek oyun. firma bunun açıklamasını zaten yaptı. son güne beklersen yoğunluktan dolayı yavaş inmesi normal, bundan dolayı biraz bekliceksiniz sonra yoğunluk geçince düzelecek. kendisiniz yırtsanızda bekliceksinizzz....
oyununu oyna kral boş yapma hadi gülüm.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt