Çoklu hesaplara çözüm önerisi

Rosalindaa

Üye
Önerim : 1 ve 2. Kanallarda row kullanımı deaktif olacak diğer kanallarda ise Coins harici drop kapalı olacak bu şekilde sadece elle emek veren kazanacak.
Exp kasarken item peşinde olanlarda kusura bakmasın bi zahmet coinsten zaten row parası çıkıyor exp istiyorsan expini kasıcaksın item istiyorsan gidip elinle atak yapıp emeğinin karşılığını alacaksın.

berktun

Üye
Altına imzamı atarım.
Ama 7 charı afk oturtarak sadece coin drobu bile olsa saatte 4.8m civarı bir para kasabilirler. Böylelikle 1 saatte row masrafını kurtarıp kalanını siteye sarabilirler. Parti goldu sistemide değişmeli.

Rosalindaa

Üye
Altına imzamı atarım.
Ama 7 charı afk oturtarak sadece coin drobu bile olsa saatte 4.8m civarı bir para kasabilirler. Böylelikle 1 saatte row masrafını kurtarıp kalanını siteye sarabilirler. Parti goldu sistemide değişmeli.
Bence o zaman "7 charı artık ne ile sokuyorsa sanal pc midir gerçek midir onu bilmemde" masrafını karşılamıyordur.Sanalda olsa belli bir ücret ödüyodur bu elemanlar.

Nart

Üye
Katılıyorum.
DW'de bile elle kasmaktan daha mantıklı şuan AFK farm. Bu da herkesi AFK farma itiyor ve birlikte 'oyun' oynayacak kimseyi bulamıyoruz. Bir çözüm mutlaka olmalı.

Gensuke

Üye
ben artık pes ettim ve okçu charımı hem pk hem afk farm için asasa döndürüm elle para kasmaya çalışmak amelelik oldu

the0fear

Üye
Gerçekten, gece bırakıyorsun çarı expe bir uyanıyorsun 8 tane aynı isimli char kafanda row açmış slota ks atıyor amacı da gold kasıp siteye satmak ve yönetim buna izin veriyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt