İstek Combo savaş mekaniği

NizaMulMulk29

Üye
Katılım
20 Ağu 2021
Mesajlar
16
Puanları
3
Öncelikle tüm ekibe kolay gelsin iyi çalışmalar. Oyunu çok yakından takip eden biriyim. Birçok yenilik var yapılması planlanan birçok şey var bunlardan haberdar olarak konuyu acıyorum. Birçok çok güzel yapışan ve yapılması düşünülen şeyler var bu kadar güzel şeyleri yapıp TARİHTE kalmış R cobbo ANİMASYON İPTALİ şeklinde bir mekanik bu oyuna uymuyor. Yıllarca K.O oynanmış ve güncel oyunlar oynanmış biri olarak gerçekten bu melanıkten biran evvel geç olmadan kurtulun. Şunu iyi bilin ki bu işleri iyi bilenler sizlersiniz ki yeni nesil oyunlardan gelecek olanlar veya yeni oyuncular bu R cobbo mekaniğini görünce kaçacaklar. Bunun yanı sıra K.O dan gelecek veya ko geçmişi olanlar bu yeni bir oyun diye gelir sadece R cobbo oldu için gelmez hatta bu mekanik oyuna zarar verecek diye düşünüyorum. Yeni oyuncuların önünü açmak omlara yönelik düşünmek gerekiyor. Birçok güncel oyun ve yakın tarihlerde çıkacak olan oyunlar dahi hiç animasyon iptal şeklinde bir mekanik ile çıkmıyor. İleriye yönelik te R COBBO da sıkışıp kalınacaktır yenilik yapılacak bir mekanik olduğunu düşünmüyorum.

ÖNERİ:
Oyunda
 

wolfphenom

Üye
Katılım
22 Ara 2020
Mesajlar
154
Puanları
28
hem beceri istemiyor klavyeyi hizli kullanan oyuncuyum diyor .hem estetik degil .hem makroya yatkın.ve daha bircok sey ben birakin bu yili 2008 de bile bu mekanik ne böyle dediğim sacma bir mekanik
 

efeklc

Üye
Katılım
22 Kas 2020
Mesajlar
29
Puanları
18
Makro mouse ve combo pedalcıların avantaj sağlamasına izin vermemeliler. Malum oyun bunlara bilinçli olarak izin veriyor. Rise da bunu yapmamalı, onun için klavyeye en hızlı basanın kazanacağı skill mekaniklerinden vazgeçilmeli.
 

orkungenel

Üye
Katılım
13 Kas 2020
Mesajlar
76
Puanları
18
Kesinlikle bu konuya katılıyorum. Yeni oyuncular için göze hitap eden bir mekanik olmalı oyunda.
 

Pitou

Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
852
Puanları
93
macroyu hiçbir zaman engelleyebileceklerini sanmıyorum adam bana macro ile 3lü 3lüü vuracak ben adama tek tek bencede kaldırılmalı.
 

morass

Üye
Katılım
23 Ağu 2021
Mesajlar
11
Puanları
3
Makro %99 ihtimalle ya yazılımsal ya da donanımsal oluyor ( Gaming Mouse ).
Bunu önlemek gerçekten zor.
Ama GM'ler veya Staff'lar gerekli ve düzenli olarak online olursa bütün olumsuzluklar minimum seviyeye iner bence.
 

MadaOtaku

Üye
Katılım
30 May 2021
Mesajlar
4
Puanları
1
Katılıyorum, beceri zamanlama bazlı olması daha sağlıklı olur.
 

wolfphenom

Üye
Katılım
22 Ara 2020
Mesajlar
154
Puanları
28
adamlar hala diretiyor ayni mekanikle ya makronun kullanılmamasındaki en önemli etken ezbere skill mekaniği olmamasidir yok gm yok denetim bilmemne mekanik makroya uygunsa iş bitmistir .acarsin makroyu skilleri catir catir döşer kimsede anlamaz donanım makroyu hiç kimse .mesele otunun skill mekanigini makrota elverissiz hale getirmek bunu yaptinmi makrosuz makroludan avantajli duruma gecer .şunu yapamiyorsanız ne gm ne yazilim hicbisi önüne gecemez makronun .degigim kisa sureli az maliyetli fakat gm denedim uzun sureli ve bu sure zarfinda hep maliyetli bi islem.olacak bedavaya calismayacak heralde insanlar.sirf ko oyuncularinin keyfi icin mekanik boyle kalacaksa oynasinlar sorun yok o kitle bi yol aldimı user ararsınız bunud buraya yaziyorum
 

bekirdemirr92

Üye
Katılım
25 Ara 2020
Mesajlar
92
Puanları
18
Ko kitlesini oyuna çekmek için 20 yıllık kusurlu bir mekanikten vazgeçemiyorlarsa bu oyunun zaten kitlesi bellidir. İnşaallah bu mekanikler düzeltilir.
 

NizaMulMulk29

Üye
Katılım
20 Ağu 2021
Mesajlar
16
Puanları
3
Arkadaşlar hepimizin istegi bu şuan için olacağını sanmıyorum. Beta süreci geldi bunu değiştirmek için köklü değişiklik gerekiyor. Umuyorum komple değişmese bile bu mekanik üzerinde bazı değişiklikler ile daha güzel stabil bir mekanik oluşturulabilir. Bekleyip görüşmez biz üstümüze düşeni yapıyoruz oyuncu topluluğu olarak bizim isteklerimizi gözardı etmeyeceklerdir diye düşünüyorum. Oyuncu çoğunluğu değişiklik ister ise değişiklik yapılacağına inanıyorum.
 

NizaMulMulk29

Üye
Katılım
20 Ağu 2021
Mesajlar
16
Puanları
3
Herkesin bir oyunu sevme sebebi vardır. Ben sevip sevmemeden daha çok bu tür bir mekaniğin global de sevilmeyeceğini düşündüğüm için degişmesini veya gelişmesini istiyorum.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt