Common upgrade scroll dropu

Tekyedihackdedi

Üye
Common upgrade scroll dropları nerelerde? Bugün pazarda dolaşırken 60 level birini gördüm ve elinde 2000 tane common upgrade scroll vardı ben de farmlamak istiyorum fakat yüksek level için nereden yoğun olarak düşüyor bilmiyorum. Bilen aydınlatsın lütfen.

Darkrai

Üye
Lycan ve türevlerinin sıkça attığına şahit oldum. Satan arkadaşta muhtemelen o slotlarda uzun bir süre +3, +4 papper armour kasıyordur.

Tekyedihackdedi

Üye
doriondaki moblardan ben de düştüğünü çokca gördüm ama düşük levelken yüksek levelde kutu bile düşmüyor ki. Nasıl farmladıklarını anlamadım. Daha farklı bir dropu olmalı diye düşünüyorum. Delos’a baktım ama orada da yoktu.

ZazaCapitan

Üye
tahminimce arkadaş fabric set basmak için bir anlık gazla 3bin tane sc almış ama can sıkıntısından bir yerden sonra bırakmış ve pazarda satmaya çalışmış

thedarga

Üye
tahminimce arkadaş fabric set basmak için bir anlık gazla 3bin tane sc almış ama can sıkıntısından bir yerden sonra bırakmış ve pazarda satmaya çalışmış
katılıyorum :) bende yaşadım... ayrıca yüksek lvl olsan bile mob lar drop atar. lycaon lar +3+4 HEAVY-leather atıyor. paper malzemesi değil +7 bassan bile satılmıyor yani. kesin alıp craftı bırakan biridir. +3+4 paper malzemesi earth-worm dan düşüyor onlarda str/mp/hp.. basılı olduğu için farm a pek uygun değil sanırım(bilmiyorum ben öyle düşünüyorum.) hp basıcaksın adam a str lazım olcak belki tam tersi..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt