hepsini yaptım aynı hatayı alıyorum değişen bişey olmadıMerhabalar,
Linkini vermiş olduğum videodaki aşamaları uygulayıp, tekrar giriş yapmayı dener misiniz?
kusura bakmazsan bazı arkadaşlar wifi ile bağlandığı halde ethernet ayarlarında ipv6 yı kapatıyor. Dalgınlıkla Böyle bir hata olabilir. Yurt dışında olmadığm için bir test yapamıyormhepsini yaptım aynı hatayı alıyorum değişen bişey olmadı
ikisini kapattım zaten modem arayüzüne giremiyorum çünkü kıbrısta girilmiyor maalesefkusura bakmazsan bazı arkadaşlar wifi ile bağlandığı halde ethernet ayarlarında ipv6 yı kapatıyor. Dalgınlıkla Böyle bir hata olabilir. Yurt dışında olmadığm için bir test yapamıyorm
Edit: Ipv6 ethernet bağdaştırıcısı, wifi bağdaştırıcısı ve varsa modem arayüzünden de kapalı olsun.
Belki denemişsinizdir ama ipv4 de DNS ler oto değilse otomatiğe çevirmenizi. Oto da ise 8.8.8.8 / 4.4.4.4 ile denemenizi tavsiye ederim. Hata almadığımdan sadece afaki tavsiye verebilirim.ikisini kapattım zaten modem arayüzüne giremiyorum çünkü kıbrısta girilmiyor maalesef
denedim maalesef olmadı bi bende mi çalışmıyor anlamıyorumBelki denemişsinizdir ama ipv4 de DNS ler oto değilse otomatiğe çevirmenizi. Oto da ise 8.8.8.8 / 4.4.4.4 ile denemenizi tavsiye ederim. Hata almadığımdan sadece afaki tavsiye verebilirim.