Connection Lost Hatası ve ağ zaman aşımına uğradı hatası çözüm arıyorum bilen varsa anlatabilir mi ?

only36

Üye
Connection Lost Hatası ve ağ zaman aşımına uğradı hatası çözüm arıyorum bilen varsa anlatabilir mi ?

Alkoer

Üye
Benim eski masa üstü pc de patch sonrası bu hatayı aldım. Pc eski olduğu için yükleme ekranı uzun sürüyordu zaten.

Windows 2h2 güncellemesi ve tekrar oyuna gelen patch sonrası düzeldi.

psikolog

Üye
Bendede bugün saat 10 gibi oldu doriondan death valleye geçerken oyundan attı girdim gene deathvalleye geçerken oyun atıyor ve aynı "ağ zaman aşımı- lütfen sunucunun çalıştığından ve en son işlemciye sahip olduğunuzdan emin olun" uyarısı veriyor oyundan atıyor. bu arada notebookumun fiyatı en az 40000TL . ekran kartı güncelemesi de yapılmış halde üşenip ticket atmıyordum hazır yaazmışken kopyala yapıştır ticket atacam adamlara server değişirken de aynısını yapıyor yüklerken bu uyarıyı verip atıyor oyundan

Son düzenleme:

only36

Üye
Acaba premiumsuz giriş yapamıyormuyuz bunun cevabını ve sorunlarımıza bakacak birden çok yetkiliye ihtiyacımız var oyun aşırı güzel giremiyoruz herkeze iyi akşamlar

KarinRiverside

Üye
Merhaba arkadaşlar! Bu soruna neden olacak birçok madde bulunuyor, sizden ricam buradan veya discord üzerinden Ries yada Digital'e ulaşmanız gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt