Connection Lost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DendroctonuS

Üye
Aylardır oyunu oynuyorum ne hikmetse 1 saattir Connection Lost hatası verip duruyor oyunda 10sn bile kalamıyorum. Ticket attım internet hızınızdan kaynaklanan bir problem dediler. Aylardır aynı interneti kullanıyorum. Kendi sıkıntınızı bence kabullenemiyorsunuz. Acilen çözüm gerekiyor.

zuccerwate

Üye
aynı şekilde vodafone internet kullanıyorum saat 03:30'dan itibaren oyun içinde 30saniye durmadan oyundan atıyor ve launcher calıstırdıgımda internet baglantınızı kontrol edin hatası veriyor

DendroctonuS

Üye
aynı şekilde vodafone internet kullanıyorum saat 03:30'dan itibaren oyun içinde 30saniye durmadan oyundan atıyor ve launcher calıstırdıgımda internet baglantınızı kontrol edin hatası veriyor
bende aynı şekildeyim. oyuna giriyorum 10 sn içinde ana ekrana atıyor.

FakirVale34

Üye
aynı sorun bende de var vodafone ıle alakalı bır sıkıntı var dıyor gmler bızle alakalı bır problem olmadıgını soyluyolar anlamıs deılım ne zaman duzelıcek oda mechul.....

FakirVale34

Üye
Adsız11111.png

DendroctonuS

Üye
aynı sorun bende de var vodafone ıle alakalı bır sıkıntı var dıyor gmler bızle alakalı bır problem olmadıgını soyluyolar anlamıs deılım ne zaman duzelıcek oda mechul.....
Vodafone ile ilk çıktığından beri kullanıyorum ne oldu da böyle bir sıkıntı çıktı anlamadım. Ve en üst paketli müşterisinin. Çalışmaları var mı diye sordum o da yok..

madebodom

Üye
Sorun bizden kaynaklanmıyor sanırım ben de giremiyorum çünkü..

mewlan

Üye
Arkadaşlar ben de herhangi bir tuşa basmamla oyundan atması bir oluyor. Genel bir problem mi acaba ?

LifeReacT

Yönetici
Game Master
Selam,

Network ekibimizin incelemeleri sonucunda, sorunun bizden kaynaklanmadığını görmekteyiz. Servis sağlayıcı firma ile ekibimiz sizlerin yerine görüşüp, en kısa sürede yaşanan olay çözülecektir.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt