PhenomenonTv
Üye

şuan yapılacak en mantıklı meslek cooking olduğunu düşünüyorum diğerlerine nazaran daha erken getirisi var
çok haklısın dostum oyunu o yönden oynayanlar için kesinlikle hepsini lootlamaları gerekiyor. ben daha çok charı güçlendirmek ile ilgileniyorum şu dönemler. malesef ikisini yapmak pek mümkün olmuyor. ama bence sende şimdiden başlayıp chil bir şekilde toplama işlemini yapabilirsinBen yerinizde olsam diğer toplamaları da şimdiden başlardım. Onları depolardım. Odunları toplar depolarım. Stone tarafında pek bir şey olmayacaktı ama diğer ürünleri toplar, bankama koyarım. Ben PvE tarafı güçlendiği zaman başlayacağım oyuna. Şimdiden uğraşmak istemiyorum. Ancak aktif olarak oynuyorsanız odun, balık, domates vb. Bu ürünleri toplar bekletirdim. Herkesin craftingle uğraşacağını sanmıyorum. Sunucunun aranan tailoring, blacksmithingi olmak için şimdiden malzeme toplamakta fayda var.![]()
Cooking de olmaz. Çünkü herkes yapıyor lakin mining, ağaç kesme, taş kırma ve arkeoloji (daha açık değil) de o dediğiniz olacaktır.Bu konuya değinen çoğu insan hala yok. İleride insanlar bu mesleklere sahip insanları bulmak için kapışacak şeklinde düşünüyorum.
https://forum.riseonlineworld.com/konular/balikcilik-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey.9328/Bu konuya değinen çoğu insan hala yok. İleride insanlar bu mesleklere sahip insanları bulmak için kapışacak şeklinde düşünüyorum.
hayır dostum tarayıcı tabanlı bir oyun oynuyordum o yüzden lazım olmuştuBu bilgisayar okul bilgisayarı falan mı ? 20 tane chrome kişisi var.