cooking farmı getirisi

PhenomenonTv

Üye
şuan yapılacak en mantıklı meslek cooking olduğunu düşünüyorum diğerlerine nazaran daha erken getirisi var

Aziz

Üye
Ben yerinizde olsam diğer toplamaları da şimdiden başlardım. Onları depolardım. Odunları toplar depolarım. Stone tarafında pek bir şey olmayacaktı ama diğer ürünleri toplar, bankama koyarım. Ben PvE tarafı güçlendiği zaman başlayacağım oyuna. Şimdiden uğraşmak istemiyorum. Ancak aktif olarak oynuyorsanız odun, balık, domates vb. Bu ürünleri toplar bekletirdim. Herkesin craftingle uğraşacağını sanmıyorum. Sunucunun aranan tailoring, blacksmithingi olmak için şimdiden malzeme toplamakta fayda var. :)

PhenomenonTv

Üye
Ben yerinizde olsam diğer toplamaları da şimdiden başlardım. Onları depolardım. Odunları toplar depolarım. Stone tarafında pek bir şey olmayacaktı ama diğer ürünleri toplar, bankama koyarım. Ben PvE tarafı güçlendiği zaman başlayacağım oyuna. Şimdiden uğraşmak istemiyorum. Ancak aktif olarak oynuyorsanız odun, balık, domates vb. Bu ürünleri toplar bekletirdim. Herkesin craftingle uğraşacağını sanmıyorum. Sunucunun aranan tailoring, blacksmithingi olmak için şimdiden malzeme toplamakta fayda var. :)
çok haklısın dostum oyunu o yönden oynayanlar için kesinlikle hepsini lootlamaları gerekiyor. ben daha çok charı güçlendirmek ile ilgileniyorum şu dönemler. malesef ikisini yapmak pek mümkün olmuyor. ama bence sende şimdiden başlayıp chil bir şekilde toplama işlemini yapabilirsin

Ronin

Üye
Bu konuya değinen çoğu insan hala yok. İleride insanlar bu mesleklere sahip insanları bulmak için kapışacak şeklinde düşünüyorum.

ametay

Üye
Bu konuya değinen çoğu insan hala yok. İleride insanlar bu mesleklere sahip insanları bulmak için kapışacak şeklinde düşünüyorum.
Cooking de olmaz. Çünkü herkes yapıyor lakin mining, ağaç kesme, taş kırma ve arkeoloji (daha açık değil) de o dediğiniz olacaktır.

mrares

Üye
https://forum.riseonlineworld.com/konular/balikcilik-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey.9328/

Bu konuda Balıkçılık'tan bahsettim olabildiğince detaylandırmaya çalıştım isterseniz göz atın. Çünkü şu anda crafting sistemi kapalıyken yapılabilecek kısıtlı şeyler var. Oyundan soğumamak ve bir yandan da para kazanmak istiyorsanız afk olarak Balıkçılığı tavsiye ederim.

ademkaya2023

Üye
Crafti acmiyolarki bekliyoz patetesler curumeye dondu domatesler bitik ben harap soganlar desen kokuyo

Bstrafe

Üye
Craft malzemeleriniz toplu alınır , 1K'dan Standstone,Asparagus,Tomatoes,Corn,İron-Steel Ore, Wood Piece'lar alınır. DM atın..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt