Costume Enchancement İndirimi Hkk.

zoka

Üye
Merhabalar,
Mortagar'da satılan Costume Enchancement (kıyafetlere bonus verme kağıdı) için gb'nin de değerlenmesiyle pahalı bir hale geldiğini düşünüyorum.
Sizin bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.
Uygun olması durumunda ay içerisinde de özellik değiştirebiliriz.
Bu kağıt için indirim söz konusu olabilir mi?

Pitou

Üye
Yani oyunda her ay "2x kostüm ,Kanat ,pelerin , 2x matta" ve 45,000,000 m coins veriyoruz. Oyun gerçekten pahalı pvp yapmak lüks haline gelmeye başladı.
Rise Online ekibi pvp yapan oyunculara destek olmalı köstek değil. X oyunda bile kostüm , kanat gibi şeylere Özellik basmak bedava .
Oyunda Lucy eventla Goldbar eritiliyor zaten . Oyuncunun cebinden her ay 45m almak yanlış bir düşünce olduğunu düşünüyorum.
Düzenli olarak pvp yapan oyuncular çok az ve hep aynı kişiler zaten bu oyuncularda bu oyunun reklamını yapıyor dışardan ilk defa başlayan oyuncular Death valleyin canlılığına bakıpda oyuna başlama kararı alıyor. Bence pk atan oyunculara 45m masraf çıkarılmamalı. Bunun tamamen ücretsiz verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Yani oyunda her ay "2x kostüm ,Kanat ,pelerin , 2x matta" ve 45,000,000 m coins veriyoruz. Oyun gerçekten pahalı pvp yapmak lüks haline gelmeye başladı.
Rise Online ekibi pvp yapan oyunculara destek olmalı köstek değil. X oyunda bile kostüm , kanat gibi şeylere Özellik basmak bedava .
Oyunda Lucy eventla Goldbar eritiliyor zaten . Oyuncunun cebinden her ay 45m almak yanlış bir düşünce olduğunu düşünüyorum.
Düzenli olarak pvp yapan oyuncular çok az ve hep aynı kişiler zaten bu oyuncularda bu oyunun reklamını yapıyor dışardan ilk defa başlayan oyuncular Death valleyin canlılığına bakıpda oyuna başlama kararı alıyor. Bence pk atan oyunculara 45m masraf çıkarılmamalı. Bunun tamamen ücretsiz verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kostüm Matta kanat vs gösteriş amaçlı çıktı. Niyeyse özellik ekleme geldi. Kim durduk yere cebinden para vermek ister acaba?

HeaveN

Üye
bence yaptıkları güzel costüm ekleme yapmak zorunda değilsiniz zaten bonus var ekleme yaparsan tabi gb silmek için güzel birşey.

zoka

Üye
Şöyle de bir durum var aslında, herkes görünüş için almıyor ekstra özellik için almak istiyor.
Mesela ben her ay ekstra özelliğe o kadar para harcamak istemediğim için mağazadan da kıyafet çekmiyorum matta çekmiyorum hem oyun satış yapmamış oluyor hemde özellik kağıdı almamış oluyorum. Bonus kağıtları daha uygun olsa sürekli mağazadan kıyafet çekip üzerine de bonus basarım hem oyun rc satmış olacak hemde gb silinmiş olacak.

bayc

Üye
Bence de NPC'de satılan bu özellik basma kağıtları PK atanlar için biraz daha cazip fiyatlara çekilebilir. PK atan kişilerin çoğu zamanında farm yapmış ve karakterini bir seviyeye getirmiş kişiler. PK atarken aynı zamanda farm yapmaya zaman ayıramadıkları için bu kağıtların şu anki fiyatları, PK atanları gerçekten zorluyor

wHDexteR

Üye
Kardeşim haftanın 4 günü savaş var royal chestlerini satıp veya haftada 3 saat farm atsan bunu rahat bir şekilde karşılayabilirsin. Gb nin piyasadan silinmesi için bu uygulama gayet makul.

ZetaS

Üye
Kimseyi rahatsız etmeyen birr yenilik yapılması herkesi mutlu ederdi oyuncuların çoğundan da duymaya başlandı umarım görüşülür herkesi mutlu edecek bir orana varılırr

Tolgun

Üye
Zaten pk durumu iy degil bowla bakarsan.
Sanki pes etti yönetim ve oyunu pazarcilara verdi (ah limit 50m :D) gibi gözükiyo maximum 1.5 scroll pk var ondan sonra zahif takilma pk'si sansin varsa. Gb kisa bi zahman 10tl ye ciksa ne olcak pk yoksa, hayirlisi.

presto_86

Üye
2023 de bu kadar oyun çeşitliliğinde oyuna para vermek benide çok rahatsız etmeye başladı hayırlısi bakalim

Tolgun

Üye
2023 de bu kadar oyun çeşitliliğinde oyuna para vermek benide çok rahatsız etmeye başladı hayırlısi bakalim
Oyuna para vermek problem degil zaten ama hazir olmayan oyun erken erisim de yiz diye saviyonusa hatalara :D fiyatlari abartmican.
Aylik masraf baya cikmisdi costume + cash bonusu kayboldu + balik + scroll lar 2x pahlanmisdi ... .
Bunun hesapine da yapmisdim aylik 5 saat pk atiyorsan her gün full puslu ve balkli scrollu felan 3k tl harciyorsun.

Makarov

Üye
Bu konuya destek vermekle birlikte acilen bu soruna bir çözüm bulunması gerekiyor aylık 700 tl gibi masraflarla oyun oynuyoruz.
Olması gereken rakam kalıcı şekilde 1.5 - 2.5 m ideal fiyat diye düşünüyorum 10 m gibi bir rakam gayet yeterli olacaktır.

Narc0

Üye
Şu an için bu tarz bir indirim vs gibi bir düşünce bulunmamaktadır.
Zaten pus için cash çekiyoruz ayrıyetten onlara scroll ile özellik basmak için 45m harcıyoruz bunların oyunsal değerleri çok ciddi rakamlar ediyor sadece full pus 220 tl civarı yapar bugünün şartları için yazıyorum + premium ve sc'leri eklersek en kötü yine 200-300tl tutuyor cash olarak .Erken erişim dediğiniz bir oyun için aylık 400-500 lira civarı bir maliyet çıkıyor,farm atınca row yada pot parasından zarar ediyoruz çünkü çıkan itemin hiç bir değeri yok. Pot fiyatlarını yazmıyorum bile. Türk oyunu olarak sizinde kazanmanızı istiyoruz ama basit bir moba veya fps oyununda bile ücret ödemeden oynayabiliyoruz. Farklı firmalarla ücret konusunda yarışmanızdan ziyade oynanabilir oyun üzerinden yarışmanızı tavsiye ediyorum.

Narc0

Üye
bence yaptıkları güzel costüm ekleme yapmak zorunda değilsiniz zaten bonus var ekleme yaparsan tabi gb silmek için güzel birşey.
pvp bölgesinde pk atmak için bu bonuslara ihtiyacımız var eğer ben almazsam rakibim benden 450 hp daha fazla olacak sen muhtemelen pk atmadığın için 450hp'nin ne kadar önemli olduğunu bilmiyorsun.Costüm almadan bu bonusları kullanamıyorsun o yüzden malliyetimiz 2 katına çıkıyor.

Son düzenleme:

Tolgun

Üye
Nasil zorunda deyilsin :D 90 defans yada 450 hp ne demek.
+8 Imperial set yapsan 50 defans 15str yada baska stat aliyorsun +7 sete göre :D.
Biz burda 90 defans dan konusiyoruz.

hizeN

Üye
Arkadaşlar ben de matta ve kostüm alıyorum fakat şöyle baktığımızda oyun içerisinde kullanacağınız tüm sarf malzemeleri cash ile alabiliyorsunuz. Sadece özellik ekleme itemini gold ile alıyorsunuz. Bu olmasa sadece pk atacak kişi RC çekip tüm ihtiyaçlarını giderebilirdi. Bence bu durum adil. Herkesi en azından biraz olsun farm atmaya da teşvik eder diye düşünüyorum.

Tolgun

Üye
Arkadaşlar ben de matta ve kostüm alıyorum fakat şöyle baktığımızda oyun içerisinde kullanacağınız tüm sarf malzemeleri cash ile alabiliyorsunuz. Sadece özellik ekleme itemini gold ile alıyorsunuz. Bu olmasa sadece pk atacak kişi RC çekip tüm ihtiyaçlarını giderebilirdi. Bence bu durum adil. Herkesi en azından biraz olsun farm atmaya da teşvik eder diye düşünüyorum.
Az mi ayne mobu kestik? Niye 10000million tane daha fazla kesim ki ayne mobu?

Pitou

Üye
Ne alakası var parası olan adam farm mı yapıyor ? Oyunun parasınıda satın alıp basabiliyor çok yanlış bir düşünce içerisindesin biraz mantıklı düşün sadece :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt