Öneri Counter Play

Archel

Üye
Merhabalar, alfada oynadığım kadarıyla konuşacağım. Örnek verecek olursam assasin vs assasin yaparken yani (1v1) hiç bi counter play yapılmıyor. Bu oyunda skilleri stabil bi şekilde basan ya da itemi daha iyi olan kişi 1v1'i kazanacak mı? Önemli bi anda bi skill'e ya da bi kaç skill'e basıp vs'yi tersine döndürecek ya da dönmesine yardımcı olacak bir şey olmayacak mı? Bence olmalı diye düşünüyorum ama alfada gördüğüm kadarıyla böyle bir şey yoktu.

Son düzenleme:

AHMET

Üye
bence konuyu böyle dile getirmektense şöyle bir fikirle gelmelisin,last stance diye bir skill olabilir asasin kayıp canına orantılı olarak atack power kazanabilir ama bu skili kullandıktan 10 saniye sonra ölür gibi birşey belki dengeleri değiştirir.bunu okuyan arakdaşlara önerim fikirle gelmeye çalışın lütfen

Archel

Üye
bence konuyu böyle dile getirmektense şöyle bir fikirle gelmelisin,last stance diye bir skill olabilir asasin kayıp canına orantılı olarak atack power kazanabilir ama bu skili kullandıktan 10 saniye sonra ölür gibi birşey belki dengeleri değiştirir.bunu okuyan arakdaşlara önerim fikirle gelmeye çalışın lütfen
Direk olarak fikir vermek yalnış bence vereceğin fikiri uygulamaları da düşük ihtimal olur oyuna uyumlu olacak mı bu dediğin fikir mesela detayları row ekibinin ayarlaması daha mantıklı gibi

AHMET

Üye
Direk olarak fikir vermek yalnış bence vereceğin fikiri uygulamaları da düşük ihtimal olur oyuna uyumlu olacak mı bu dediğin fikir mesela detayları row ekibinin ayarlaması daha mantıklı gibi
zaten senin veya benim fikrimi copy paste yapıp kullanmazlar,oyunun sınırlarını kendileri iyi biliyordur,her fikir şikayetiyle birlikte oyuna bir tık daha anlam katabilir diye düşünüyorum,bug dışında böyle konularda fikirle gelinmeli bence

Muti

Üye
Katılıyorum, counter skiller olmalı. Skillere sırayla ve seri basan değil akıllı oynayan, en iyi strateji geliştiren kazanmalı

Assassin

Üye
Böyle şeylere gerek yok mevcut sistem zaten güzel.

draz81forza

Üye
stratejiyi öne çıkaran skiller olmasına katılıyorum sürekli aynı skilleri atıp kimin eli hızlıysa onun kazanmasıda biraz kötü arada böyle rakibi şaşırtacak stratejik skiller güzel olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt