çözülmeyen fps sorunu

Eanxhi

Üye
3 ay oldu oyun açılalı nerdeyse hiç bir şekilde optimizasyon olmadi değişen fps ile alakalı tek bir çözüm yok

kendi bilgisayarim 1660 ti ekran karti

16 gb ram

i5.8400 işlemci

ve işlemcim oyuna girdiğim andan itibaren yüzde yüz altina düşmüyor

bilgisayari yakında elimize alacağiz sanırım ticket atiyoruz her tickette sacma cevaplar oyunu cpu performance modunda calıştırın oyunu performans moduna alin

bunlar zaten yapılan şeyler

oyun icerisinde sabit durdugumuzda bile fps kırılmasi oluyor

20 fps 24 fps pk atmaya calişiyoruz

bundan cok daha grafiği ağır olan oyunlarda bile böyle bir sıkıntı olmazken riseda neden böyle oyuna para yatirip item cekiyoruz fakat keyif alamiyoruz çözüm hakkında yayınlar dahil ne bir açıklama var ne bir cözüm

böyle giderse hem user düşecek günden güne hem bilgisayarlari elimize alacağiz türkiye şartlarinda herkes 50k lik pc ile oynayamaz benim bilgisayarim bile orta dereceliyken böyle kasiyor ise kötü pcde oynayan arkadaşlar oyunu zaten oynayamiyorum umarim bir çözüm gelir yada bir açıklama

presto_86

Üye
Bu sorunu bur türlü cozemediler ağır grafik isteyen oyunlarda epic ayarlarda oynuyoruz bu oyunda low da alev alev yanıyor PC sorun çözüldüğünde oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum bende

Vioneeraa

Üye
Termal macun ve fanlarini temizlemeni tavsiye ederim
İ7 2600
Rx550 2gb
8gb ram li bi bilgisayarimda arada drop olur onun harici 40 fps sabit oynuyorum

Witch_King

Üye
Şiddetle katılıyorum. Ben laptopla oynuyorum. Oynamadığım oyun yok. Ama buna girince 5 dk sonra klavyeye dokunamıyorum. Her ne halt yapıyorsa pcye çözemedim. Denemediğimiz şey kalmadı muhtemelen işlemci ya da ekran kartını elimize alcaz bu gidişle :)

Eanxhi

Üye
Dost format ve termal macun hepsi yapildi cpu yüzde yüz calışıyor

Eanxhi

Üye
Bu sorunu bur türlü cozemediler ağır grafik isteyen oyunlarda epic ayarlarda oynuyoruz bu oyunda low da alev alev yanıyor PC sorun çözüldüğünde oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum bende
Kesinlekle kanka bilgisayari yakında elime alıcam gibi

Barljix1912

Üye
1 hafta önce anakartım yandı, sebebini bilmiyorum fakat bu oyunu oynarken yandı, fazla akım dediler, anakart ise zor yanan bir cihaz...

Eanxhi

Üye
Şiddetle katılıyorum. Ben laptopla oynuyorum. Oynamadığım oyun yok. Ama buna girince 5 dk sonra klavyeye dokunamıyorum. Her ne halt yapıyorsa pcye çözemedim. Denemediğimiz şey kalmadı muhtemelen işlemci ya da ekran kartını elimize alcaz bu gidişle :)
Yakında alacağiz inaniyorum dost ve hiç bir açıklama dair gelmiyor

SipahiBEY

Üye
Ben de oyunu bıraktım bırakacağım. Elimdeki itemlerı çıkarıyorum. Yıllarca bu grafiklerden çok daha iyisini oynadım laptopta. Maşallah rise online açar açmaz PC kavruluyor. Üstüne yumurta pişir ye o derece sıcak. Eldeki PC den olmak yerine oyunu bırakmak daha mantıklı. İnşallah bir gün düzeltirler. O zaman da oyuncu ve bu istek kalır mı ? Orası meçhul...

Eanxhi

Üye
Cevap verme yada bir bilgi yapma gereksiminde bile bulunmuyorlar en kötü yani o erken erişim diye diye 3 ay geçti

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Optimizasyon çalışması her güncellemede ve sürekli olarak yapılmaktadır.

Ben de şu an ofiste oyunu dizüstü PC üzerinden açıyorum ve ayarlarını bilgisayarınızın özelliğine göre en iyisini ayarlarsanız bir sorunla karşılaşmıyorsunuz.
Kaldı ki saydığınız özellikler neredeyse eşit.

Epik ayarlarda oynamak istiyor olabilirsiniz ancak oyunun grafikleri buna yüksek FPS olarak izin vermiyor olabilir.

Tüm bileşenlerinizin güncel olduğundan ve donanımsal bir sorun yaşamadığınızdan lütfen emin olun.

Lynch

Üye
Merhaba,

Ben de şu an ofiste oyunu dizüstü PC üzerinden açıyorum ve ayarlarını bilgisayarınızın özelliğine göre en iyisini ayarlarsanız bir sorunla karşılaşmıyorsunuz.

Epik ayarlarda oynamak istiyor olabilirsiniz ancak oyunun grafikleri buna yüksek FPS olarak izin vermiyor olabilir.

Tüm bileşenlerinizin güncel olduğundan ve donanımsal bir sorun yaşamadığınızdan lütfen emin olun.
:D

Dvorah

Üye
Merhaba,

Ya allasen bırakın ya insanların zekasıyla alay etmeyi bırakın, yani siz iyileştirme yapıyoruz diyorsun ben her yamada daha çok sistem kaynaklarının sömürüldüğünü görüyorum.

Siz mi yalancısınız biz mi? Onu söyleyin o zaman.

AAA seviyesinde oyunun yediği rame bakın, bir de sizinkine bakın. Son yamalarda optimizasyona dair hiçbir şey yapmadınız. NET SÖYLÜYORUM YAP-MA-DINIZ!

Arkada mining mi yaptırıyorsunuz anlamıyorum, bu kadar işkemci ram kullanımı nereye gidiyor? Oyun düzgün çalışsa bari. İnsanın aklıyla alay etmeyi bırakın. Açık açık daha ona sıra gelmedi deyin gitsin.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15.4 KB · Görüntüleme: 48
  • bf.PNG
    bf.PNG
    12.1 KB · Görüntüleme: 51

HeaveN

Üye
en düşük ayar biraz düşürmek lazım oyun az kalite aldınmı gerçekten çok fazla çalışıyo ekran kartı uzun süre oyun tutamıyoruz oda ısınıyo

skaebneN

Üye
Normal haridayken 120 fps sabit oynarken grup dungeona girdiğimde aldığım max fps 60-70 civarında. Daha önceden böyle sorun yoktu sonradan bu sorun yamalarla gerçekleşti.

Eanxhi

Üye
Merhaba,

Öncelike cevap için teşekkürler bilgisayarim tamamen güncel. Ayriyetten oyunu tamamen very low ayarda calıştırıyorum bu sorun sadece bende yok cogu kişide böyle 60 fps sabit alsak bile yeter diyecek konuma geldik ama pkda 15 20 fps oluyor bowlda pk atamiyoruz işlemci sabit yüzde yüzde calışıyor bilgisayar yeni formattan cıktı sirf bu sorun cözülsün diye ama değişen birşey yok

Eanxhi

Üye
Ya allasen bırakın ya insanların zekasıyla alay etmeyi bırakın, yani siz iyileştirme yapıyoruz diyorsun ben her yamada daha çok sistem kaynaklarının sömürüldüğünü görüyorum.

Siz mi yalancısınız biz mi? Onu söyleyin o zaman.

AAA seviyesinde oyunun yediği rame bakın, bir de sizinkine bakın. Son yamalarda optimizasyona dair hiçbir şey yapmadınız. NET SÖYLÜYORUM YAP-MA-DINIZ!

Arkada mining mi yaptırıyorsunuz anlamıyorum, bu kadar işkemci ram kullanımı nereye gidiyor? Oyun düzgün çalışsa bari. İnsanın aklıyla alay etmeyi bırakın. Açık açık daha ona sıra gelmedi deyin gitsin.
Cok güzel cevap dostum sagol varol

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt