çözülmeyen fps sorunu

1313designer

Üye
ben solo dungeonda 350-400 fps, exp partyde 170-220 fps alıyorum epic ayarlarda. win 11 kullanıyorum 12. nesil, i7 3070ti kullanıyorum acaba işlemci ram mi seçiyo bu oyun onun araştırılması lazım hiç sordunuz mu amd de su kadar fps intelde bu kadar diye?

Aziz

Üye
Ya allasen bırakın ya insanların zekasıyla alay etmeyi bırakın, yani siz iyileştirme yapıyoruz diyorsun ben her yamada daha çok sistem kaynaklarının sömürüldüğünü görüyorum.

Siz mi yalancısınız biz mi? Onu söyleyin o zaman.

AAA seviyesinde oyunun yediği rame bakın, bir de sizinkine bakın. Son yamalarda optimizasyona dair hiçbir şey yapmadınız. NET SÖYLÜYORUM YAP-MA-DINIZ!

Arkada mining mi yaptırıyorsunuz anlamıyorum, bu kadar işkemci ram kullanımı nereye gidiyor? Oyun düzgün çalışsa bari. İnsanın aklıyla alay etmeyi bırakın. Açık açık daha ona sıra gelmedi deyin gitsin.
İşlemci yüklenmede bir sorun görmüyorum ben. Ram de gayet normal.

Alkoer

Üye
Solo zindan a her yamada görsel bişeyler yapılıyor. Zindana başladığımız alanda sıkıntı yok barbarlara geçtiğimde fps yerlerde. Sonra zombi de fps düzeliyor stinger a geçtiğimde yine fps yerlerde.

Dvorah

Üye
@Dvorah ekran kartı ve işlemcinizin modeli ney?

Rise Online'de sisteminizin kaldıramayacağı şekilde zorlayarak en üst ayarlarda ekran görüntüsü alıp başka bir oyunda en düşük ayarlarda veya ana menüde vesayre.. performans görseli alınabilir. Burada varsa hata doğru şekilde bildirim yapılmadığı için sıkıntı olur bunun gibi onlarca konu var yorumlarında şikayetini doğru aktarabilen çok az
Ekran kartı ya da işlemci tarafından fazla şikayetim yok mesele aşırı ram kullanımı. Yine de 8 çekirdek aşağısı işlemci sahipleri daha fazla şikayetçi.

Ayrıca senin dediğini neden yapayım? Kaynakları zaten fazlasıyla kullanıyor niye daha fazla zorlayayım ya da bunu kasti mi yapıyorum demek istiyorsun?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt