cpu %91 oldu.laptopun üstünde çay demlenirdir yani.

TrackHaunT

Üye
arkadaşlar benim pc otobüs gibi ses çıkarmaya başladı.yüksek bi donanım yok ama maalum oyunu cok rahat oynuyordum.pazarda falan da kasma olmuyodu.ama bunu oyuna giriş yapamadım. id pass girdikten sonra oyle kaldı.

MrLeO

Üye
cpu %80 i geçiyorsa sıkıntı demektir. Pazarda kasma olmuyordu derken bu arada sen hangi oyunu oynuyorsun :D

GRANDEKİNOKS

Üye
Reis senin gene iyi benim %90 a fırladı xD
arkadaşlar benim pc otobüs gibi ses çıkarmaya başladı.yüksek bi donanım yok ama maalum oyunu cok rahat oynuyordum.pazarda falan da kasma olmuyodu.ama bunu oyuna giriş yapamadım. id pass girdikten sonra oyle kaldı.
Merhabalar,

İşlemciniz sistem gereksinimleri altında ise bu tarz yüksek kullanımlar olabilir. Bunun dışında oyun şu an test sürecinde olduğu için optimizasyon ve donanım gereksinimi eksikleri olması normaldir. Tam sürüme kadar yapılacak olan güncelleme ve optimizasyon çalışmaları ile daha iyi bir hale gelecektir.

İyi Forumlar.

4rmy9335

Üye
Hocam laptopunuz gaming değilse yani 8x8 cift kanal ram en az 4gb ekran kartı 8cpu desteği yoksa bilgisayarınızı bence daha fazla yormayın sizin için son derece zararı dokunabilir kendim teknisyen olduğumdan söylemekteyim ram takviyesi belki sorununuzu az da olsa çözebilir veya laptop işlemciniz sökülüp takılan cinsten ise eğer işlemci modeline göre aynı laptopun üst modellerinden çıkma işlemci ile yükseltmeyi deneyin size tavsiyem ayrıca laptopunuzu bord temizliğine götürmeniz sıvı macun vs ram slot temizliği gibi gibi.. ama şuanda görünen köy klavuz istemez gaming kasa istiyor.. :)

X A

Üye
Mâlum oyun diye adlandırdığın oyunu 170 TL 'ye satın aldığım celeron d işlemcili 4 adet bilgisayarımdan kasmadan oynayabiliyorum :D Kıyaslama yapmayalım lütfen.

TrackHaunT

Üye
Mâlum oyun diye adlandırdığın oyunu 170 TL 'ye satın aldığım celeron d işlemcili 4 adet bilgisayarımdan kasmadan oynayabiliyorum :D Kıyaslama yapmayalım lütfen.
Ne bilim bro 15 senedir tek oynadığım oyun malum oyundu.artık kurtulacağım ümidi ile girdim. Oda bana girdi.

_AYDOS_

Üye
Minimum sistem gereksinimi altındaysa malüm doğal olarak görüyorum , ama umarım ilerleyen süreçte bu sorunlar halledilecektir düşüncesindeyim :)

Siyah34

Üye
Tavsiyem laptop ta uzun süre oynamamaniz.
Sıkıntı çıkabilir. Mmorpg oyunu oynarken laptop ana kartımı yaktımdan bilirim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt