İstek Craft agaç ve madenin toplanma sayısı neden düşürüldü

AcHiLL3S

Üye
zaten şu anda sadece madenlere ayar çekilmiş yani craft için gelecek yamada belkide toplama leveli ne kadar yüksekse zamanda o kadar kısalacak toplama süresi.1 level toplamada 1 dakikada sürüyorsa toplamacılıkta her level atladığında belkide 2 saniye kısalacak bilmiyoruz illaki bi ayar yapmışlardır yoksa craft leveli daha önceden kasmış olanlarda zorlanacak yine herkez gibi.

bradypodidae

Üye
zaten şu anda sadece madenlere ayar çekilmiş yani craft için gelecek yamada belkide toplama leveli ne kadar yüksekse zamanda o kadar kısalacak toplama süresi.1 level toplamada 1 dakikada sürüyorsa toplamacılıkta her level atladığında belkide 2 saniye kısalacak bilmiyoruz illaki bi ayar yapmışlardır yoksa craft leveli daha önceden kasmış olanlarda zorlanacak yine herkez gibi.
bak deminki konu başlığında yazdığına katılmasam da buradaki dediğine katılıyorum . yani bir ayar yapılmadığı sürece basit bir matematikle toplamacılığa yeni başlayan birinin 1 sene sürer herhangi bir mesleği kasması sanırım =) düzgün bir ayarlama getirmezlerse meslek kasmanın bir anlamı olmaz

Benbu

Üye
pk niye zorlaşmış anlamadım ki :D oyunun başından beri neredeyse aynı itemlerle pk atıyorum. gayet de güzel atılabiliyor (lag olayını saymazsak) emin ol bir iki böyle deli gibi para basan tayfa hariç genelde herkes ortalama aynı itemlerle oynuyor pk sını. itemlerim ezik diyorsan dv 2 de değil de 3 de pk atarsın. biz öyle yapıyoruz mesela =)

level de dediğin gibi slotlar boş ama şöyle de birşey var; görevlerden gelen exp %100-200 arası arttırıldı. ayrıca oyunun başında ne ks savaşları verildi, slot alamadık diye 3gün boyunca hagardda boktan lizard slotunda kastığımı biliyorum. şimdi en azından slot bulma sorununuz yok.

ben kendimi düşünseydim eğer bütün herkesin meslek sıfırlansın derdim. zira öyle bir isteğim yok zira insanlar emek vermiş kasmış. benim tek dediğim toplama olayı eski haline dönsün, yeni başlayanlarda eşit şartlarda toplamasını yapsın.

şu anda sen mi ben mi eşit bakıyoruz olaya ? zira muhtemelen sen de hammade toplamışsın belli ki stok yapmışsın. objektif bakamayan ,hep bana hep bana diyen sensin bence =)
pk zorlasmasının sebebı oyunun basında karsındada gorev ıtemlı adamlar vardı sımdı mıno 7 8 lı golden 7 8 li adamlar dolu dolayısıyla adam kesmen daha zor

bradypodidae

Üye
pk zorlasmasının sebebı oyunun basında karsındada gorev ıtemlı adamlar vardı sımdı mıno 7 8 lı golden 7 8 li adamlar dolu dolayısıyla adam kesmen daha zor
işte diyorum ya itemin iyi değilse pk nın daha az yoğun olduğu dv 3 te atarsın. dv 2 ye item yapınca geçersin. ve diyorsun artık item yapmak daha zor diye ama şu an aslında daha ucuza dizebiliyorsun charı. piyasadaki item sayısı arttıkça item ucuzlar, bu piyasanın kanunudur. yani şu anda başlayanlar her türlü avantajlı hem exp kasmak açısından hem item dizmek açısından. nerede peki toplamacılığın zorlaştırılmasında adalet. bana bunu açıklar mısın ?

Benbu

Üye
işte diyorum ya itemin iyi değilse pk nın daha az yoğun olduğu dv 3 te atarsın. dv 2 ye item yapınca geçersin. ve diyorsun artık item yapmak daha zor diye ama şu an aslında daha ucuza dizebiliyorsun charı. piyasadaki item sayısı arttıkça item ucuzlar, bu piyasanın kanunudur. yani şu anda başlayanlar her türlü avantajlı hem exp kasmak açısından hem item dizmek açısından. nerede peki toplamacılığın zorlaştırılmasında adalet. bana bunu açıklar mısın ?
mantıgına gore 1 yıl sonra baslayayım suankı ıtem farmlamıs olan adamdan lvl kasmıs olan adamdan daha avantajlı olayım gercekten cıddımısın bu dusuncelerınde dv 2 3 ne farkedıyor itemli adamlar dv degisip degisip slot basıyor ne anlatmaya calısıyorsun gercekten anlamıyorum kendınle celisiyorsun yada sırf craft itemi kasmadın dıye birsürü problem cıkartıp eski sistemi savunuyorsun

AcHiLL3S

Üye
toplama seviyesi artıyor ama hiç bir artısı yok şu anda.gereksiz bişeyi oyuna koyacaklarını sanmıyorum yeni yamada bence toplama leveli arttıkca kazma süresi kısalacak yoksa herkez sıçtı 30 hele 40 seviyeyi bir kaçtane pisiko'dan başkası yapamaz eğer toplama seviyesi kazma süresini kısaltmazsa.o pisikolarıda tebrik ederim eğer bu şekilde 1 dk da kazma yapıp 40 seviye craftlamaya kadar getirirlerse helal olsun rise online plaket filan versin.

bradypodidae

Üye
yahu sen toplama yapmaktan hiç pk ya çıkmamışsın, sadece level kasmaya gitmişsin belli ki.. neyi anlattığımı bile anlamamışsın, slot basanları örnek gösteriyorsun :D ki slot basan tayfa yüzde doksan ezik itemlidir ki bowl da pk atmak yerine gelip slot basıyordur. yani onlarla aranda bir item farkı olmadığına emin olabilirsin (hayatsız gibi tek başına slotları dolanan asasları kastetmiyorum, onlar ayrı bir sınır =) ) ve evet mantığıma göre sen 1 sene sonra başlayınca daha avantajlısın. hatta 1 ay önce başlayana göre de avantajlısın.. sana şöyle örnek vereyim ; ikinci haftasında +7 war styche 15-16 bin liradan satıldı, şu anda 5 -6 bin civarında sanırsam. 1 yıl sonra olacak o 400-500 lira.. sence bu avantaj değil mi :D level kasma olayını zaten nasıl kolaylaştığını da açıkladım sana... daha ne istiyorsun anlamadım ki? 1 yıldır oynayan adamla 1 ay içinde direkt aynı itemi yapmak mı lazım avntajlı olması için :D ne diyorsun anlamadım ki seni :D

GnzoWakabayashi

Üye
iddianızın kanıtını veya destek talebinizi konu başlığı altına eklemeyi unutmuşsunuz bekliyoruz

Oyun Kuralları ve Ceza Sistemi
F) Oyun hakkında asılsız bilgi paylaşımı yapmak ve yaymak, oyun hakkında haksız itham ile kamuoyunda yönlendirmeye sebebiyet verecek aksiyonlarda bulunmak.
1. Bu bug veya glitch fixlendi.
2. Aynı şekilde yama notlarında bu bug veya glitch fixlendi olarak her hangi bir ibareye denk gelmedim veya görmedim.
3. ve son olarak oyun ekibine sorabilirsin böyle bir şey fixlendimi diye iyi günler ^^

OBRE

Üye
Ben bu konuya sürekli stem ediyorum ama başka isyan eden kimseyi bulamıyorum yanımda.
Yönetim ekibi kafasına göre birşeyler yapıyor (drop düşürülmeleri dahil) ama forumda olsun dc kanalında olsun herhangi bir yerde oyuncusunu bilgilendirmiyor ?
Ne bu bizi adam yerine mi koymuyor ? Ne için oynuyoruz yani biz ?
Bilgilendirme zor bir şey değil kaç kişilik ekipsiniz.
Bunu 1 kişiniz bile başaramıyorsa bırakıp gidelim.

Tanerrr

Üye
Tum toplanan craft malzemeleri silinmelidir,lwl ler 1 e dusurulmelidir aksi takdirde adaletsiz bir oyun yaratmis oluyorsunuz. Ya da eski haline cevirmeniz gerekir. 2 secenek var yoksa adaletsiz bir oyun bizi bdkliyor olacak

zardanadamm

Üye
Tum toplanan craft malzemeleri silinmelidir,lwl ler 1 e dusurulmelidir aksi takdirde adaletsiz bir oyun yaratmis oluyorsunuz. Ya da eski haline cevirmeniz gerekir. 2 secenek var yoksa adaletsiz bir oyun bizi bdkliyor olacak
Tüm kasılan karakter lwlleri ve düşen itemler silinmelidir, lwller ve sahip olunan goldlar 1 e düşürülmelidir aksi taktirde adaletsiz bir oyun ortamı yaratmış olursunuz. Yada item düşme oranını eski haline çevirmeniz gerekir. 2 seçenek var yoksa adaletsiz bir oyun bizi bekliyor olacak. Sen xp kasıp itemler havuzunda yüzerken craft malzemesi toplamamış olman ne oyunun ne oyuncuların suçudur senin suçundur.

feya

Üye
sen peki kolaydan topladın bütün stoğu tamamladın... sen de sanırım kimse sana yetişemesin, tekel ol istiyorsun di mi.. uyanık seni =)
sen gibi lvl kasmadım,pk atmadım ve graft işine girdim...Kim neyden zevk alıyorsa onu yapar,sen de git şimdi lvl kasmaya devam et,ne işin var graft ile

feya

Üye
Sende hiç zaman kaybetmeden doğru x oyuna,hadi yallaaaa
Bu oyunun yöneticileri var,pwp mi burası her istediğinizi yaptıracaksınız....Çakallar sizi

ankaralieren

Üye
Valla saçma sapan yorumlar var ''carft sıfırlansın'' ''topladıkları sıfırlansın'' kardeşim ben aylarımı vermişim toplamışım benim emeğimi nasıl hiçe sayıyorsun bencillik yapma. Fakat şu konuda haklı arkadaşlar dün ila bugün arasında uçurum fark var biraz nerflenebilirdi, ama bu kadar değil çok zor olmuş geriden gelen arkadaşlarda düşünülmeli bir tık daha kolaylaştırılmalı.

bradypodidae

Üye
sen gibi lvl kasmadım,pk atmadım ve graft işine girdim...Kim neyden zevk alıyorsa onu yapar,sen de git şimdi lvl kasmaya devam et,ne işin var graft ile
öncelikle yaptığın işin adı "craft"
ayrıca ben sana yapma demiyorum. istersen gir sadece haritayı dolan çık beni ilgilendirmez. Ama başkalarının kasmasına neden ket vurmaya çalışıyorsun onu anlamıyorum. sen kolaydan topladın o kadar malzemeyi, ben de diyorum ki sistem değişmesin, biz de toplayalım... anladın?

Alkoer

Üye
Yama notlarına baktım ama nedense craftla ilgili bir şey görmedim.

Bilgi paylaşılmadan neden bu şekil ciddi bir değişiklik yapıldı anlamadım.

Sonra oyuncular craft, drop ve hasar gibi konularda söylemeden değişiklik yapılmış dediğinde yönetim sert şekilde karşı çıkıyor.

CuthalionAegnor

Üye
Herşeyin bu denli nerflenmesi gerçekten çok kötü yeni başlayan oyunculara kasamayan oyunculara kapıyı kapatmış oldu düzeltilmesi lazım

AcHiLL3S

Üye
Hiç bişeyi silemezler.kimsenin emeğini çöpe atamazlar şuç oyunu yapanlarda.bu oyun acıldı zaman bu craft olayı tamamen kapalı olmalıydı.hiç bir maden oyuna koyulmamalıydı.zaten craftta sadece exp arttırmak için yemek craftlanıyor başka hiç bir craft yapılmıyor bütün hazırlıkları yapıp her şeyi ayarlayıp bitirdikten sonra oyuna eklemeleri gerekirdi.dediğim gibi muhtemelen toplamacılık seviyesi arttıkca daha hızlı toplanacak yoksa 10 yada 20 lvl yapmış olanlarda 40 yapması imkansız gibi.şu an baktım iron ore 37 saniyede topluyor 1 saniye bile ara vermeden 1000 tane toplamak için 10 saat yapıyor ara vermeden kazım yapamıyacağımız için maden de arıyacağımızı eklersek 12 saat filan sürer.hem zaman uzatılmış hemde o yetmiyormuş gibi 10 tane verirken 5 düşürülmüş.eğer craft seviyesi için her levelde istediği exp miktarıda düşürülmediyse yada craft yaptığımızda çok daha fazla exp vermiyorsa yahut craft yaparken 3 tane yerine 2 gibi şeyleride şu anki duruma göre ayarladılarsa iyi yok sadece toplamada herşeyi yarıya indirip süreyi uzatıp craftta giden malzeme craft için istenilen exp ve craft yaparken verdiği exp aynıysa o zaman bu işi akıl eden arkadaşı oyuna koysunlar 40 lvl yapsında göreyim o yiğidi ben derim.ben 20 level yaptım ama ben bile uğraşmam 12 saat günde toplamak için..ben aylardır emek zaman harcadım eğer lvl sıfırlarsa zaten oyuncu sayısında büyük azalma var sıfırlasınlar bir bölüm daha bırakır oyunu artık oyunu yapanlar cz'ye girer kendi aralarında pk atarlar.versinler benim emeklerimin karşılığını mağazadan 50 bin cash sıfırlasınlar.

baran006

Üye
BENİM AÇTIĞIM KONUYU SİLMİŞLER ELEŞTİRİYORUM DİYE BURDAN DEVAM ETTİRİN BARİ BU KONUYU

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt