Craft değil toplayıcılık

Elessar

Üye
Herkeze iyi forumlar.

Buna benzer konular gördüm ancak ne kadar çok konu olursa o kadar erken düzenleme yaparlar diye bu konuyu açtım.
Akşam evime geliyorum 8den gece 2 ye kadar dorion turluyorum elime geçen kaynak hiçte tatmin edici değil. Bu süreyle biz toplamada 40 lvle 3 seneye geliriz .

Zaten onunda sistemini öğrenmişler çıkar çıkmaz topluyorlar bomboş haritada dolanıp duruyoruz. Sayımı arttıracaksınız yoksa kaynağın verdiği expimi arttırcaksanız bişiler yapmanız gerekli
Toplama süreside hızlandırılmalı

fuji1707

Üye
selam, en başlarda ben de sizin gibi düşünüyordum fakat bu işi kolaylaştırdıklarında elde edilen craft malzemelerinin sayısının da çoğalmasıyla pek bir değeri olmayacağını düşünmeye başlayıp kabullendim ama geçen gün 9999 yumurta falan gördüm pazarda yamalardan önce stoklanmış, kişinin günde en iyi ihtimalle ortalama 20-40 arası yumurta kasacağını anladığında biraz şevki kırılıyor doğrusu

Jacques

Üye
Craft için bekleyen arkadaşlarım oyuna geri döndüler sonra tekrar gittiler :D

birol2003

Üye
Şu haliyle craft işine bakacak olursak, hiç yanılmıyorsam beşten fazla içinde craft barındıran oyunda iyi derecede crafter olarak söylüyorum Rise Online craft sistemi kocaman bir sıfırdan ibaret, ilk günlerde toplayıcılık açıkken hızlı hızlı son lvl yapmış depoları doldurmuş bir gurup insanı şu an besliyor gibiyiz, yeni kasanlar aylar sonra belki o insanların seviyesine erişebilir durumda, adamların depolarını erittirip öyle herkese açacaklar ama atı alan üsküdarı geçecek, bari en azından şu craft işini paraya dökmeselerdi iyi olacaktı buna bile para ile değer biçmişler, sundrieste satılan hangi itemin npc den kalkacağını bilmiyoruz, bir sonraki patcte hangi itemin npc değeri düşecek hangisi artacak bilmiyoruz (bir takım ileri görüşlü oyuncuların nasıl bildiği halen muamma), yaratıklardan düşecek dedikleri taşlar için dün üşenmedim 3 saat farm yaptım bırak taşı pot dışında çöp bile görmedim, bir gün bir şeyler düzelecek elbet ama arada geçen bu sürede kimleri besliyoruz bilmiyorum. Çok çeşitli craft versiyonları gördüm ama materyali toplamak için saatlerce gezip elinizin boş döndüğünü hiç görmedim.

jrxql12

Üye
burda ekibin bilgi vermesi sacma mesela şu item npcde satılmayacak dediklerinde insanlar depoluyor ve oyuna yeni başlayan birisi o depolayana yetişmesi yıllarını alıyor
örnek yumurta örnek cube

Elessar

Üye
Toplayıcılık çok dah basitken malzeme ve lvl kasanlardan bahsetmiyorum onu kabulleniyorum yapcak bişi yok. Ben şuanki lvl ve malzemeden söz ediyorum 3 saat dorionda salak gibi dolaşıp üç beş parça odunl bakır madeni toplamaktan ibaret şuan toplayıcılık. Ayrıca çok malzeme olursa dengeleme zor olur diyen arkadaşa cvben adamlar açıkladıki çok malzeme oldumu haritada kasıyor dediler ya :) dengeleme için değil ve piyasaya etkisi az olsun diye farklı amaçla kullanılacak takılar zırhlar ve silahlar üretilecek dediler. Belli başlı bir iki silah var drobuda olan. Arch sword vb. Mino bile yok. Ataklarına bakıncada öyle üstün şeyler değiller. Valla ben oyunda farm ölü bari meslek işine girişeyim dedim ama bu toplama hızıyla 3 seneye bezmeden devam edersen ancak güzel bi takı üretirsin

Unbeatable

Üye
Ben 3 aydır sabırla bekledim craftı geldiği gibi oyuna girdim 1 saat dolandım toplucak bişey bulamadım o günden beri girmiyorum hayallerimle oynadı bu yönetim

HeaveN

Üye
Biraz kaynaklar artırılması lazım şart.

Nie derseniz odun mısır, diğer meslek craft kolay.

Taş yok mining nasıl kascağız , quarying hiç yok onu söylemiyorum , archaeology gören cennetlik.

3 toplayıcı kastık diyelim wood , harvesting , herbalism.

Diğer meslek toplayıcılık nasıl kascak bu insanlar ? hiç yok harita diğer harita bölgeler 2.3 seviye taşlar var

Dorion insanlar kasmasın die hiç koymamışsınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt