Craft Egg tavuk yumurtası nasıl toplucağız ?

Mitraileusse

Üye
Şimdi şöyle bi hesap yapalım .
4.level yemeğinden 10.level yemeğine gelmek için istenilen XP 234.000
BU xp ulaşmak için 6.357 yemek yapman gerekiyor
BU yemek için toplaman gereken yumurta 13.000
Şimdi Lütfen bi yetkili cevap versin ben bu kadar yumurtayı kaç SENEDE toplayabilirim?? İnanın gb ile çekmeye bile kalktım fakat 20 25 k dan bahsediyolar ben bu adamları neden zengin edeyimki oyunu ederim oyun koysun bari 20 k dan alalım direk ..
Bu şartlarda inanın sabit slotu var ama 7 tane çıkıyor ve toplayıcı arkadaşlar sağolsun z den direk çekiyor ben 4 level olmuşum o yumurtaya ihtiyacım var çekemiyorum . yumurta olayına çözüm arıyoruz lütfen dikkate alın .

Benbu

Üye
ulan npc den deoplasaydık keşke be ben denedım sure tutmayı cogu yerı gıdıp zamanında kestım saatte 150 cıvarı kasabiliyosun ki suan 13 lvl den 24 lvl olmam ıcın 80 bin kadar yumurta ıstıyor eger zarar etmeden lvl atlatmak ıstersem mıktara bak
pazara bakıyorsun 10 30 100 tane koyuyorlar
elinde çok yumurta olanlarda çakal dırek çekiyorlar kendi ellerınde cok oldugu ıcın 10 k etmıcek yumurtaya 35 k fiyata koyuyorlar baska koyan olmadıgı koysada 5 10 tane koydugu ıcın

Suan craft malzemeleri̇nde özelli̇kle yumurtada mafyacilik dönüyor 3 4 elden onlarda onceden kebap şeki̇lde kasan yada yumurtayi npc den depolayanlar yüzünden

Boyle sacmalik olabi̇li̇rmi̇ patch den once adam npc den yumurtayi depoladi 3 k dan 50 bin 100 bin tane simdi 35 k dan satiyor dusugune koyan yok olsada 5 10 tane koyuyorlar onlarida adamlari cekiyor direk piyasayi dusurtmuyorlar
10bin yumurta 1 gunde eritiyorlar tane basi 33k kar 10 bi̇nle çarpsan her gun 4 gb yani̇ 2 bi̇n tl gğnlük kazanc kar sirf npcden çekti̇ği̇ i̇çi̇n yüzlerce gb kasiyorlar suanda lutfen muahale edin
@Vision @Justice @SunRise

Moderatör tarafında düzenlendi:

tigger

Üye
Oyunu gerçek hayata benzeteceğiz diye NPC'de satılan eşyalar tavuklara nakledildi. Bariz tutmadı, aşçılıkla uğraşanlar için bir krize dönüştü. Lütfen bu konuya el atın.

Crushbane

Üye
Beyler dediniz ki kamplar arasında süre getirilsin ve sanırım sizi dinlediler yaklaşık 1 dk süre getirdiler. Oyuncuları dinlediğiniz için teşekkürler fakat bu seferde bugün başıma geldi adam 50sn öncesinden geliyor kesiyor değişen bir şey yok.
Aslında süre tutulmasını engellemeniz lazımdı. Yani 20 dakikada mı tavuklar yeniden çıkıyor. Buna aralık koymak lazım. Ortalama 20dk da çıksın istiyorsunuz tamam öyle olsun. 15-25 arası bir rasgele döngü konulur. Bazen 16 dk sonra çıkar bazen 18 bazen 23 vesaire. Ortalama yine değişmez 20 olur ama saat tutup her slota çöken mafyaya darbe vurursun adam ne zaman çıkacağını bilemez artık işi şansa kalır ve daha çok insan tavuklardan faydalanabilir.

• Beğen
Tepkiler: Luj

cmbyck

Üye
yumurta ile ilgili dertlerinizi oyun içi hughuie nickine pm atarak dertlerinize derman olmamı yumurta kasmanızı sağlayabilirim teşekkürler

SinanS

Üye
Haklı. Yumurta meselesi hala sorun. Bu sorunu halledemedikleri için süre tutmaktan başka çaremiz kalmadı. 3-4 kişi aynı sürede doğan yumurtalara Nova atmak için yarışıyoruz . Evet süresini bilince toplanıyor bu meret ama başkalarının üzerine başa başa topluyoruz. Doğru değil. Yumurta işinde rekabet eşitlenmeli. En basit çözüm mob gibi tüm haritata dağıtılması. Süre konma önerisi çok saçma.

Luj

Üye
Beyler dediniz ki kamplar arasında süre getirilsin ve sanırım sizi dinlediler yaklaşık 1 dk süre getirdiler. Oyuncuları dinlediğiniz için teşekkürler fakat bu seferde bugün başıma geldi adam 50sn öncesinden geliyor kesiyor değişen bir şey yok.
Aslında süre tutulmasını engellemeniz lazımdı. Yani 20 dakikada mı tavuklar yeniden çıkıyor. Buna aralık koymak lazım. Ortalama 20dk da çıksın istiyorsunuz tamam öyle olsun. 15-25 arası bir rasgele döngü konulur. Bazen 16 dk sonra çıkar bazen 18 bazen 23 vesaire. Ortalama yine değişmez 20 olur ama saat tutup her slota çöken mafyaya darbe vurursun adam ne zaman çıkacağını bilemez artık işi şansa kalır ve daha çok insan tavuklardan faydalanabilir.
kesinlikle dakikalar random olmalı . 15 ila 25dk arası mesela

kimyasal

Üye
Respawn sonrası ''town'' atılsın bütün sorunlar kalkar garanti verebilirim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt