ankaralieren
Üye

Güncelleme ile craft gelecek mi ?
bir zahmet eskiyi getirirler zatende tam gelir inşallahzor gibi ama inşallah gelir bari eski sistem devam etse
Kesinlikle Sistem sorunsuz calısıyoducraftın olmaması adamlara yarıyor. %10 ex domatesi falan 1m e fırladı 120k dan çekerken. haliyle insanlar da pustan ex sc almaya yöneldi. pus sc'den kim kazanır? yönetim. craft olayına artık bu açıdan bakıyorum yoksa iyi kötü işleyen bir sistemin tık diye kesilmesi tamamen mantıksız.
Bir yayıncı yayında olan bir bugu gösterdi işlevde olmayanlarda dahil tüm toplayıcıklar ve meslekler 30 lvl di adamın bunu yayında gösterip kapatılmasını istedi sonrasında craft sistemi askıya alındı ne meraklısınız senaryo yazmayacraftın olmaması adamlara yarıyor. %10 ex domatesi falan 1m e fırladı 120k dan çekerken. haliyle insanlar da pustan ex sc almaya yöneldi. pus sc'den kim kazanır? yönetim. craft olayına artık bu açıdan bakıyorum yoksa iyi kötü işleyen bir sistemin tık diye kesilmesi tamamen mantıksız.
30 dk dediler ama eskiye bakarsan yarın öğlen gibine zaman acılacak bılen ?
Exp event loading2 gün gitmesin yine de oyun
Haklısın başta bakınca mantıklı geliyor ancak bunu en baştan getirirken de farkında olmaları gerekirdi diye düşünüyorum. Yani oyuna bir şey getirirken sonuçlarını da göz önüne alıyorlardır mutlaka, o nedenle pek doğru gelmiyor bana bu söylem.craftın olmaması adamlara yarıyor. %10 ex domatesi falan 1m e fırladı 120k dan çekerken. haliyle insanlar da pustan ex sc almaya yöneldi. pus sc'den kim kazanır? yönetim. craft olayına artık bu açıdan bakıyorum yoksa iyi kötü işleyen bir sistemin tık diye kesilmesi tamamen mantıksız.
O domates 400k ya satılirkende gb / saat/ hesaplaması yaptiğinda yine pustaki ucuza geliyorduki zatencraftın olmaması adamlara yarıyor. %10 ex domatesi falan 1m e fırladı 120k dan çekerken. haliyle insanlar da pustan ex sc almaya yöneldi. pus sc'den kim kazanır? yönetim. craft olayına artık bu açıdan bakıyorum yoksa iyi kötü işleyen bir sistemin tık diye kesilmesi tamamen mantıksız.