Craft hakkında bir çözüm bulunsun.

Oliver

Üye
Bu konuda oyuncular olarak istediklerimizi ve beklentilerimizi bulamadık. 2 yama öncesine kadar bir sonraki güncellemede craft tekrar aktif edilecek ibaresi bile varken hemde. Kapatalı 2 hafta oldu olacak oyuncuların bir çoğu oyunu bıraktı, bırakmayanlar ise mutsuz bir şekilde bekliyor. Oyun yapımcıları kendi ayaklarına sıkıyor farkında değiller sanırım. Eğer sayın Justice'in demesine göre 1 aydan önce craft açılmaz ise eski haline herkes razı. Tamamiyle açılana kadar eski hali geri gelsin yeterlidir...

feyyazbegen

Üye
@FENRIR oyun içi bir çok oyuncu destek talebi olarak ilettik. Sen de yaz. Bu arada MvcOlduMu nicki tanıdık geldi mi sana :D

Ogi

Üye
Bundan açılan bir önceki craft konusunda Justice 1 ay daha var demişti ama bilemiyorum artık hiç belli olmaz bizde beklemedeyiz.

feyyazbegen

Üye
Bundan açılan bir önceki craft konusunda Justice 1 ay daha var demişti ama bilemiyorum artık hiç belli olmaz bizde beklemedeyiz.
En azından ilk halini kullanıyorduk her türlü iş görüyordu. Oyun içi destek talebi olarak ne kadar çok kişi yazarsak o kadar iyi olur. Eskisi gibi açılsın yeter.

TheJimmyQ

Üye
En azından ilk halini kullanıyorduk her türlü iş görüyordu. Oyun içi destek talebi olarak ne kadar çok kişi yazarsak o kadar iyi olur. Eskisi gibi açılsın yeter.
sadece exp kısmın'da bir işe yarıyordu diğer alanlar çöptü gerçeği konuşmak gerekirsek.. ayrıca crafting sistemi zaten hazır değildi yarım yamalak bir sistemin olmasıda hiç mantıklı değil.. eğer oyunda life skill diye bir muhabbet ekleniyorsa tam haliyle eklenmeli.. basit diyişle orada arkeoloji bölümü var ve dungeonlar açık ben arkeloji olarak ilerleyemeyip dungeondaki kasaları açamayacaksam neden lifeskillde arkeoloji var düşünceniz yanlış veya tailor kısmı var seviye 2 cotton eklenmiş ama seviye 1 cotton eklenmemiş.. yani sistemin hazır olmadan açılması yanlış ayrıca bana göre şuanda oyunun içindeki bütün lifeskill malzemelerinin kalkması ve hazır olduğunda eklenmesi gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt