Craft hakkında lütfen bilenler yazabilir mi :)

cekmece12345

Üye
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda farm,ve cz deki farm slotlarına elletmemelerinden dolayı şu an farm öldü diyebiliriz.bunun için crafta dönmeye çalışıyoruz ama pek video yok kar oranları nedir bilmiyorum güzel kar getiriyor mu? biraz bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşşekür ederim iyi forumlar arkadaşlar :)

RickSancheZz

Üye
soloysan toplayıcılık karlı yanında arkadaşların varsa farm at, meslek komple zarar zaten :)

52zeki52

Üye
son 1 hafta 10 gündür toplayıcılık yapıyorum mümkün mertebe hemen hemen 40m lik materyal biriktirimişimdir. Ama bi hedefim var hepsinden 10.000 tane yapana kdr satmayı düşünmüyorum :) Ancak meslek kasmak gerçekten büyük zarar. En azından 30-35 levellere kadar komple zarar. Sonrası muhtemelen kar getiriyordur. 30-35 level meslekelre kadar bu zararı göze alıyorum diyorsan orası ayrı. Ben ilk etapta toplayıcıklıkları 30 yapmayı planlıyorum. bi 5-6 ay sürekli toplayıcılık yapıcam. Örnek vereyim suan Mining 12 lvl ve 20 lvl olması için ortalama 1100 tane irone mine kazmam gerkiyor yani 1100x5 5500 civarı iron mine kasınca 12 lvl den 20 levele cıkabilicem :D sabrın ve zamanın varsa toplayıcılık gerçekten zevkli ve para getiriyor.

Balerion

Üye
son 1 hafta 10 gündür toplayıcılık yapıyorum mümkün mertebe hemen hemen 40m lik materyal biriktirimişimdir. Ama bi hedefim var hepsinden 10.000 tane yapana kdr satmayı düşünmüyorum :) Ancak meslek kasmak gerçekten büyük zarar. En azından 30-35 levellere kadar komple zarar. Sonrası muhtemelen kar getiriyordur. 30-35 level meslekelre kadar bu zararı göze alıyorum diyorsan orası ayrı. Ben ilk etapta toplayıcıklıkları 30 yapmayı planlıyorum. bi 5-6 ay sürekli toplayıcılık yapıcam. Örnek vereyim suan Mining 12 lvl ve 20 lvl olması için ortalama 1100 tane irone mine kazmam gerkiyor yani 1100x5 5500 civarı iron mine kasınca 12 lvl den 20 levele cıkabilicem :D sabrın ve zamanın varsa toplayıcılık gerçekten zevkli ve para getiriyor.
Hocam 1100tnae iron mine yürümesi gitmesi vs bunları geçtim kazmayı madene vurma süresi bile 30 saat ediyor. Yürüyup madenleri bulma çabalarını da ekleyince 120 saatlik bir işten bahsediyoruz. Bu kadar süre farm atılsa 4-5 gb kasılır. 5k iron ise kaç para ediyor, 20 m civarı mı?

52zeki52

Üye
Hocam 1100tnae iron mine yürümesi gitmesi vs bunları geçtim kazmayı madene vurma süresi bile 30 saat ediyor. Yürüyup madenleri bulma çabalarını da ekleyince 120 saatlik bir işten bahsediyoruz. Bu kadar süre farm atılsa 4-5 gb kasılır. 5k iron ise kaç para ediyor, 20 m civarı mı?
Valla beni rahatlatıyor bu toplayıcılık işi :) hatta her bulduğum bakırda demirde domateste asparagusta fln kücük mutluluklar yaşıyorum :D yana acıyorum diziyi spor programlarını vs valla ne ara toplamısım anlamıyorum bile. dün mesela neredeyse 3000 materyal toplamısım farkına bile varmadım.

ARKALOZZ

Üye
bende oyunun basından beri craft yapıyorum eğlenceli geliyor bana bazen sıkıyor ama ihtiyacım olmayan materyalleri pazara bıraktığımda anında gidiyor öyle söyleyeyim sana ;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt