İstek Craft hakkında yayın ne zaman

NancyTp

Üye
Merhaba sevgili row evreni, öncelikle dün akşam rise online resmi discord adresinden soru cevap yapıldı , 1 ay önce yapıldığı gibi dünde craft hakkında soru almadılar burhan beyin yayın yapacağını söylediler , sevgili burhan bey @Justice craft hakkında benim gibi yüzlerce size yazan olduğunu biliyorum artık bizde önümüzü görmek istiyoruz , tüm toplayıcılar ve craftcılar dört gözle sizin açıklama yapmanızı bekliyor , lütfen şu craftcıların üzerindeki kara bulutları dağıtın artık biran önce twitch üzerinden yada discord da soru cevap alın, heryere yazıyoruz kimse cevaplamıyor herkes size yönlendiriyor ve sizden net bir şekilde açıklama bekliyoruz , üşüyoruzzz sizin yapacağınız açıklama ile içimizin ısınmasını ümit ediyoruz
Winter Is Coming .

Mitraileusse

Üye
Çok yerinde bir konu olmuş teşekkür ederim craftta bazı şeyler iyi gitmiyor müdahale edilmeli soru cevap etkinliğini ve craft ile ilgili düzenleme bekliyoruz

Palaboss

Üye
Çok uzak zamanda değil en kısa ve en yakın zamanda bir yayın ile çok ilerisi olmasada birşeyleri öğrenmek istiyoruz. Craft bu oyunun bir parçasımı değilmi ? Eğer craft bu oyunun parçası derseniz ki şuan oyunda var olup ama yok gibi davranılıyor. Buna bir etkinlik gibi birşey getirilmeli . Exp kasmak normal exp kasmaktan çok ama çok daha zor . en azından toplayıcılık exp'i bı tık indirilebilir.

kimyasal

Üye
Aynı şekilde ben de craft ile ilgili güncelleme yapılmasını istiyorum, bu güncellemeler ise şöyle olmalı.

*oyuncuların rahat lvl kasması (önceden rahat kasılan ve şimdi kasılamayan)
*üretilen ürünlerin verimli olması (kasmaya değer olması ve pus itemleri tarafından ezilmemesi-çöp olmaması)
*toplama ürünlerinin art niyetli pazarcıların elinde fahiş fiyatlara satılma konusu (yumurta)

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba, yakında mesleklerle ilgili sorularınızı alacağım. Mesleklere yapılacak güncellemeler gecikti, farkındayım. Başka işler nedeniyle ilgilenemedim. Bu ay bitmeden bir soru-cevap yayını yapalım, ben de sizlerden gelenleri notlayayım. Genel meslek güncellemesi öncesi sizlerden de bildirimleri direkt almış olurum.

Mitraileusse

Üye
Merhaba, yakında mesleklerle ilgili sorularınızı alacağım. Mesleklere yapılacak güncellemeler gecikti, farkındayım. Başka işler nedeniyle ilgilenemedim. Bu ay bitmeden bir soru-cevap yayını yapalım, ben de sizlerden gelenleri notlayayım. Genel meslek güncellemesi öncesi sizlerden de bildirimleri direkt almış olurum.

Saygı değer @Justice Soru cevap etkinliğini sabırsızlıkla bekliyoruz . Lütfen Discorda soru cevap odası açınki şimdiden sorularımızı sorabilelim yayını meşgul etmemek adına

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt