Craft hakkında

PEZEBERK

Üye
Oyun içerisinde gördüğümüz %3 exp / coin vb artışlar sağlayan materyalleri nasıl craftladığımıza dair rehber var mı?

Lasrok

Üye
Şuanlık rehber yok diye biliyorum. Daha denemedim ama craft yaptıkça diğerleri açılacak sanırım. En basiti mısır toplayıp craft sekmesinden direk %3 exp bonusu veren yemek yapılabiliyor başlangıçta

Castellan

Üye
Selam hocam, Dorion'da protean gate yanındaki Npc'den gerekli yaşam aletlerini alıyorsun (kazma,çapa vb) sonra üretim ekranında hangi malzemeler lazım ise üretmek için toplayıp üretiyorsun. Üretim ekranına oyunun en altında bulunan Karakter - Üretim menüsünden ulaşabilirsin.

TheJimmyQ

Üye
Oyun içerisinde gördüğümüz %3 exp / coin vb artışlar sağlayan materyalleri nasıl craftladığımıza dair rehber var mı?
doriondan başlıyarak tüm haritalarda toplayabilceğin lifeskill malzemeleri bulunuyor bunları levellerine göre ve kastıgın levele göre toplayabilirsin. craft kısmına gelecek olursa inventoryi açtıgında sol altta craft kısmı var bahsettiğin şeyler cooking kısmında bulunuyor diğerlerinide incelemeni tavsiye ederim kolay gelsin iyi oyunlar..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt