İstek Craft Hakkındaki Belirsizlik

G0SAA

Üye
Merhaba Sayın Yetkili;

15 nisan 2022 tarihinden itibaren oyununuzu keyifle oynamakta bir çok sorunu ivedilik ile çözmekte olduğunuzun farkındayım veya farkındayız.Attığımız her ticket'a dönüş hızınıza kadar herşeyden memnun bir oyuncuyum.Lakin son dönemlerde fuar organizasyonlarının başlangıcı ile birlikte bir bocalama dönemi yaşadığınızı bu tempoda bir tecrübesizlik olduğuna inanıyorum.Mevcutta çalışan craftı kapatmanıza bir anlam yükleyememek ile birlikte.Yaptığınız hiçbir açıklamada veya verdiğiniz tarih ve saatlerde doğruluk payının olmadığını gözlemlemekteyiz.Bunları sizlerin yama notları gibi maddelendirmek isterim.

-Bir yönetici forumda ilk yama ile birlikte craft acılcaktır dedi.(yama geldi craft hala kapalı)
-Bir yönetici ise forumda en az 1 ay sonra açılacak diye bilgi veriyor.
-Güncellemeler ile ilgili verdiğiniz tüm saatlerde problem yaşanıyor.
-Sunucu bakımlarında adaletsizliğin yaşandığı yayınlarda mevcut çoğu oyuncu dc yerken diğerleri bos kesiyor.(veri kaybı olmasaydı o itemler adamlarda kalacaktı)
-Çalışan bir craftı kapatmanıza hiç anlam veremiyoruz.
-Sorulan sorulara net cevaplar alamıyoruz.(Bizler sorunlarımızı çözemedikleri için başka platformdan buraya geldik.Fakat görüyorum ki bilgi almak kendi ülkemizin yaptığı oyundada cok zor.)

Yaptığınız işe verdiğiniz emeğe saygım sonsuz.Fakat fuar heycanımı yada tempoyu kaldıramayan ekibinizmi bilemiyorum.Şu anda keyifsiz bir ortam oluşturdunuz.En azından çalışan sistemi oyunda tutmanızı talep ediyorum.Bununla ilgili sadece ticket atın diyip duruyorsunuz ortalama 100'den fazla ticket var su anda craft acilsin calişan sistemler diye.Umarım oyunun ilk başındaki heyecana geri döner ve oyuna keyifle girmeye devam ederiz.Şu anda bilgisizlik ve belirsizlik yarattığınız için keyif almadığımız aşikar.Oyun oynayan bir hesabın craft hesabı olması çok zor.Mecburen tercih yaptık ya oynayacağız yada bu oyunda meslek sahibi olacağız.10 gündür yapamadığınız açıklamalardan ötürü ne yapacağımızı bilemez olduk.Bunun craftcısı var toplayıcısı var pazarcısı var da var.Bir sistemi bir anda kapatmak ne denli doğru bilmiyorum.Hadi diyelim doğru karar verdiniz bunu izah etmek ne zaman acılacagını tarihini vermek bu kadar zor olmamalı.Yada tamamen bir tecrübesizlik diyip bizde sizin dediğiniz gibi ilettik bekliyoruz diyip yeni yama notları gelene kadar bekleyeceğiz keyifsizce..

İyi Çalışmalar.

feyyazbegen

Üye
Oyun içi mesaj attım:
Kolay gelsin. Mevcut craft sisteminde aşçılık açıktı yeni güncelleme ile kapatıldı. Bir süre daha açılmayacak. En azından aşçılık mesleğini tekrardan açabilir misiniz. Ciddi ilerleme kaydetmiş olan bir çok oyuncu var.

CEVAP:

Merhaba Savaşçı!

Rise Online World dünyasını geliştirmemize yardım ettiğin için teşekkür ederiz.Craft sistemi için çalışmalarımız 7/24 devam etmektedir.
Düşüncelerinin bizim için çok değerli olduğunu bilmeni isterim. Bu sebeple aklına gelen farklı fikirler olursa, bizimle paylaşman bizi çok mutlu eder.

Kendine çok iyi bakman dileğiyle. Aklına takılan bir konu olursa yine burada olduğumuzu unutma.

ulutanhuu

Üye
SC kağıtları satılmıyor diye kapatıldı diyen yüzlerce oyuncu var, bunları forumdan kaldırınca bu durum ortadan kalkacak mı? Devekuşu gibi kafayı kuma gömünce sorunlar çözülüyor mu? En iyimser, yönetime en destek olmaya hevesli oyuncuları bile bu yaptıkları ile karşılarına almaya başladılar artık.

G0SAA

Üye
Ne kadar üzücü ki hangi yetkili ile görüşsem verdikleri cevaplar bir o kadar farklı ve bir o kadarda kısır.Bu oyunu yurt dışındamı yapıyorlar yoksa anlayamadım

Benbu

Üye
craftın kapatılma sebebi bir yayıncı yayında buldugu bir bugu hileyi göstermiysi herseyi 30 seviyeydi herşey skining falan kapalı olanlar bile o yüzden kapatıldı diye biliyorum

Marceline

Üye
craftın kapatılma sebebi bir yayıncı yayında buldugu bir bugu hileyi göstermiysi herseyi 30 seviyeydi herşey skining falan kapalı olanlar bile o yüzden kapatıldı diye biliyorum
doğruluk payı nedir bunun merak ettim daha şimdi senden duyuyorum ki yönetimi eleştiren insanlardan da duymadım hiç.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt