Valla saldım artık knka işlerine geldikleri gibi davranıyorlar emin olki bir anket yapsalar sıfırlansin çıkar eminim ki o zaman adalet yerini bulur yada anketi açsınlar sıfırlanması diye seçilirse en azından insanlar bir daha bu konu hakkında yorum yapmazlar derlerki anket yapıldı adaletli şekilde sonuçlar açıklandı o zaman ewyAtı alan üsküdarı geçiyor, atı bulan geri gelemiyor. Bencede çok haksız bir güncellemeydi dostum +1
Aynen reis yazdım oku bak alt a arkadaşa cevap verdim böyle olsa kötümü olur+1 hocam düzenleme getirmek zorundalar.
Valla saldım artık knka işlerine geldikleri gibi davranıyorlar emin olki bir anket yapsalar sıfırlansin çıkar eminim ki o zaman adalet yerini bulur yada anketi açsınlar sıfırlanması diye seçilirse en azından insanlar bir daha bu konu hakkında yorum yapmazlar derlerki anket yapıldı adaletli şekilde sonuçlar açıklandı o zaman ewy
Aynı kolaylık sağlanırsa 1.ci ayda herkez takı üretir knkasıfırlanmasını çok adil bulmuyorum ama bundan sonrakilerede aynı kolaylıklar gösterilmeli diyorum
Aynı kolaylık sağlanırsa 1.ci ayda herkez takı üretir knkatamam sifirlanmasada en azından bir yolunu bulsunlar yapamayanlar için bir etkinlik olur geriden gelenler için yani birseyler yapılması gerekiyor sessiz kalınmaması gerekiyor ufakta olsa diğer oyunculara bir kolaylık sağlanmalı
Biliyorum knka keske sadece bunlar olsa daha neler neler var millet oyun açıldıktan 1 saat sonra 60 lwl oldukankacım yeni açılanlar hangisi jeweling ve dericilik değilmi tamam bunlar zor olsun hem fikirim. ama eski açık olanlarda da ucurum var. olay craftta değilki olay toplamacılıkta buna tutuluyorum. Toplamacılık ölüm ben pazardan alıp neden item basamıyorum madem öle trade edilemesin satılamasın.
kankacım yeni açılanlar hangisi jeweling ve dericilik değilmi tamam bunlar zor olsun hem fikirim. ama eski açık olanlarda da ucurum var. olay craftta değilki olay toplamacılıkta buna tutuluyorum. Toplamacılık ölüm ben pazardan alıp neden item basamıyorum madem öle trade edilemesin satılamasın.
Bunlardan biride benimzamanında toplamacılığını 40 yapanlar meslekleride 40 yapsın diye pazardan alınabiliyor![]()
Jeweling ve dericiliği bile fullediler malesef. Bu kadar kıtlıkta bunları da bu kadar çabuk fullediler ya helal olsun. Biride gelir şimdi saat tuttu kazdı der aynen kardeşimkankacım yeni açılanlar hangisi jeweling ve dericilik değilmi tamam bunlar zor olsun hem fikirim. ama eski açık olanlarda da ucurum var. olay craftta değilki olay toplamacılıkta buna tutuluyorum. Toplamacılık ölüm ben pazardan alıp neden item basamıyorum madem öle trade edilemesin satılamasın.
Jeweling ve dericiliği bile fullediler malesef. Bu kadar kıtlıkta bunları da bu kadar çabuk fullediler ya helal olsun. Biride gelir şimdi saat tuttu kazdı der aynen kardeşim
Her ikisi içinde mage destekli ve hesap paylaşımlı hızlı takımlar tarafından ilerletiliyor, biz sadece seyrediyoruz.Jeweling ve dericiliği bile fullediler malesef. Bu kadar kıtlıkta bunları da bu kadar çabuk fullediler ya helal olsun. Biride gelir şimdi saat tuttu kazdı der aynen kardeşim
Başta senin gibi düşünmüştüm , aldım kazmayı çıktım yola vurdum da vurdum kazdım da kazdım sonra bi baktım toplayıcılık 2 seviye dedim sal sen adamlara yetişemezsin..nasıl yaptı yaptı inan umrumda değil. Yapmaya çalışanları oyundan soğutuyorlar bu şekilde
Her ikisi içinde mage destekli ve hesap paylaşımlı hızlı takımlar tarafından ilerletiliyor, biz sadece seyrediyoruz.
Başta senin gibi düşünmüştüm , aldım kazmayı çıktım yola vurdum da vurdum kazdım da kazdım sonra bi baktım toplayıcılık 2 seviye dedim sal sen adamlara yetişemezsin..
Dostum geçen bir hafta içinde şunu öğrendim (önceki dönem emek verdim zaman harcadım v.s. v.s. v.s. diyenlerin %60-70 i bu sistemde sittin sene toplayıcılık kazmazdı bunu bir yere not al - aksini iddia eden 40 lvl ler 2 gün benle birlikte toplama yapın bakalım kaç saat dayanabileceksiniz) Hedefin yoksa toplayıcılık zulüm, önce hedef belirle sonra sadece ona odaklan kaynaklar sanıldığı kadar az değil bol bol var, ama bu işe devam edecek adamda etmeyecek olanda belkide kasıp charı satacaklar bilmiyorum herkes herşeyi topluyor hedefine odaklan ve sadece o minvalde git max. 1 hafta içinde hangi toplayıcılığı hedefledi isen onu 10 lvl yaparsın. Ha bu süre hard core değil, günde 3-5 saat.Başta senin gibi düşünmüştüm , aldım kazmayı çıktım yola vurdum da vurdum kazdım da kazdım sonra bi baktım toplayıcılık 2 seviye dedim sal sen adamlara yetişemezsin..
İlk siftahın benden olsundaha dericilikte siftahım yok![]()