craft ile ilgili adalet her yerde olması gerekiyor

Archantos

Üye
Dostum geçen bir hafta içinde şunu öğrendim (önceki dönem emek verdim zaman harcadım v.s. v.s. v.s. diyenlerin %60-70 i bu sistemde sittin sene toplayıcılık kazmazdı bunu bir yere not al - aksini iddia eden 40 lvl ler 2 gün benle birlikte toplama yapın bakalım kaç saat dayanabileceksiniz) Hedefin yoksa toplayıcılık zulüm, önce hedef belirle sonra sadece ona odaklan kaynaklar sanıldığı kadar az değil bol bol var, ama bu işe devam edecek adamda etmeyecek olanda belkide kasıp charı satacaklar bilmiyorum herkes herşeyi topluyor hedefine odaklan ve sadece o minvalde git max. 1 hafta içinde hangi toplayıcılığı hedefledi isen onu 10 lvl yaparsın. Ha bu süre hard core değil, günde 3-5 saat.
Dediğiniz doğru bunu da yapıyorum boş vakitlerimde ama pek bir beklentim yok açıkcası tamamen zaman geçirmek için uğraş olsun diye yaptığım birşey. Ne getirir ne götürür bilemem artık ama birşey getirmeyeceği kesin. Yakında craft itemleri çıkar piyasaya belki çıkmıştır da bekletiyolardır belkide he :)

birol2003

Üye
Dediğiniz doğru bunu da yapıyorum boş vakitlerimde ama pek bir beklentim yok açıkcası tamamen zaman geçirmek için uğraş olsun diye yaptığım birşey. Ne getirir ne götürür bilemem artık ama birşey getirmeyeceği kesin. Yakında craft itemleri çıkar piyasaya belki çıkmıştır da bekletiyolardır belkide he :)
Beklettiklerini sanmıyorum, ama craft işi göründüğü gibi kolay olmayacak gibi öyle bol bol item göremeyebiliriz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt