Craft ile yapılacak eşyalar

Unbeatable

Üye
Craft ile yapılacak eşyalar, yaratıklardan da düşecekse ben neden craft ile aylarımı heba edeyim?

Rhae

Üye
Craft ile bi itemin yapıyorsun bi bakıyorsun maliyetine 100m gitmiş ama zınk pazara bi bakıyosun dropla düşüren adam 40me koymuş :D Craftın özeti şuan bu

Unbeatable

Üye
Craft ile bi itemin yapıyorsun bi bakıyorsun maliyetine 100m gitmiş ama zınk pazara bi bakıyosun dropla düşüren adam 40me koymuş :D Craftın özeti şuan bu
Kanka maliyeti geçtim mining toplayıcılık seviyemi 23 ten 24 yapacam diye 4 günüm gitti aşırı derecede emek istiyor istesin eyvallah ama buna değsin

Unbeatable

Üye
Mantıklı açıklama lazım boş yere aylarımı harcamıyım

ankaralieren

Üye
Kanka maliyeti geçtim mining toplayıcılık seviyemi 23 ten 24 yapacam diye 4 günüm gitti aşırı derecede emek istiyor istesin eyvallah ama buna değsin
Reis o daha toplayıcılık seviyen bide bunun üretim seviyesi var weapon smithing yapan biri olarak söylüyorum; Woodcutting 40 olacak, mining 40 olacak, carpentry 40 olacak, blacksmiting 40 olacak ve sonunda müjde weapon smithing 40 olacak sonra bir bakacaksın Vixenden değersiz viper bow golden snakeden değersiz jade dagger üretiyorsun.

Başka bir konu bu kadar uğraştın 40 level oldun olan adam 2 saatte 1 bu itemleri üretebilecek ortalık bunlardan kaynayacak tekrar değersizleşecek bence olması gereken üretimin haftada 1 veya 2 haftada 1 yapılması ama dişe dokunur sağlam itemlerin yapılması, işte o zaman crafter da o kadar verdiği emeğin karşılığını alır piyasaya da az item girer.

Son düzenleme:

Unbeatable

Üye
Reis o daha toplayıcılık seviyen bide bunun üretim seviyesi var weapon smithing yapan biri olarak söylüyorum; Woodcutting 40 olacak, mining 40 olacak, carpentry 40 olacak, blacksmiting 40 olacak ve sonunda müjde weapon smithing 40 olacak sonra bir bakacaksın Vixenden değersiz viper bow golden snakeden değersiz jade dagger üretiyorsun.

Başka bir konu bu kadar uğraştın 40 level oldun olan adam 2 saatte 1 bu itemleri üretebilecek ortalık bunlardan kaynayacak tekrar değersizleşecek bence olması gereken üretimin haftada 1 veya 2 haftada 1 yapılması ama dişe dokunur sağlam itemlerin yapılması, işte o zaman crafter da o kadar verdiği emeğin karşılığını alır piyasaya da az item girer.
Benim derdim bu craft ile yapılan itemler normal mobdan da çıkması. Çıkmasın abi ben boşunamı craft ile uğraşıyorum craft itemleri ayrı drop itemleri ayrı olmalı

mmtakiff06

Üye
Mining'de 1 level almak heralde ömür ister bu ne zorluk üstüne exp veren silver piyasada yok 1 - 2 slotta çıkmakta ve herkes saat tutuyor.

MaRaKeSH

Üye
Kesinlikle haklı bir serzeniş crafttan çıkan la moptan düşen aynı olmamalı ki bir tık altı olacak demişlerdi bunun değişeceğini sanmıyorum

RickSancheZz

Üye
Mining'de 1 level almak heralde ömür ister bu ne zorluk üstüne exp veren silver piyasada yok 1 - 2 slotta çıkmakta ve herkes saat tutuyor.

Miningde exp kasmak için iron ore arıyorum bulamıyorum, belirli bi rota bilen var mı ya 15 dk da 1 tane anca buluyorum onada hemen üşüşüyorlar

priesttt

Üye
craft ile üretilen itemlere rpr yapma kısıtlaması getirilmeliydi bu şekilde hızla değeri düşecek. +8 paper set basmış adam artık ihtiyaç kalmıyor. Takı için istenen taşlar nadir atmalı yoksa o da hızla değer kaybedecek. cooking şuan en iyisi, sürekli yemek basmayı gerektirecek özellikle bp veren yemekte, alchemy potu zaten satılmaz emeğin karşılığı 10k dan fazla veren olmaz. Şuan elini çabuk tutan piyasanın kaymağını yiyecek gibi duruyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt