Unbeatable
Üye

Craft ile yapılacak eşyalar, yaratıklardan da düşecekse ben neden craft ile aylarımı heba edeyim?
Kanka maliyeti geçtim mining toplayıcılık seviyemi 23 ten 24 yapacam diye 4 günüm gitti aşırı derecede emek istiyor istesin eyvallah ama buna değsinCraft ile bi itemin yapıyorsun bi bakıyorsun maliyetine 100m gitmiş ama zınk pazara bi bakıyosun dropla düşüren adam 40me koymuşCraftın özeti şuan bu
Reis o daha toplayıcılık seviyen bide bunun üretim seviyesi var weapon smithing yapan biri olarak söylüyorum; Woodcutting 40 olacak, mining 40 olacak, carpentry 40 olacak, blacksmiting 40 olacak ve sonunda müjde weapon smithing 40 olacak sonra bir bakacaksın Vixenden değersiz viper bow golden snakeden değersiz jade dagger üretiyorsun.Kanka maliyeti geçtim mining toplayıcılık seviyemi 23 ten 24 yapacam diye 4 günüm gitti aşırı derecede emek istiyor istesin eyvallah ama buna değsin
Benim derdim bu craft ile yapılan itemler normal mobdan da çıkması. Çıkmasın abi ben boşunamı craft ile uğraşıyorum craft itemleri ayrı drop itemleri ayrı olmalıReis o daha toplayıcılık seviyen bide bunun üretim seviyesi var weapon smithing yapan biri olarak söylüyorum; Woodcutting 40 olacak, mining 40 olacak, carpentry 40 olacak, blacksmiting 40 olacak ve sonunda müjde weapon smithing 40 olacak sonra bir bakacaksın Vixenden değersiz viper bow golden snakeden değersiz jade dagger üretiyorsun.
Başka bir konu bu kadar uğraştın 40 level oldun olan adam 2 saatte 1 bu itemleri üretebilecek ortalık bunlardan kaynayacak tekrar değersizleşecek bence olması gereken üretimin haftada 1 veya 2 haftada 1 yapılması ama dişe dokunur sağlam itemlerin yapılması, işte o zaman crafter da o kadar verdiği emeğin karşılığını alır piyasaya da az item girer.
Mining'de 1 level almak heralde ömür ister bu ne zorluk üstüne exp veren silver piyasada yok 1 - 2 slotta çıkmakta ve herkes saat tutuyor.
Aşırı zor malesef saat tutulmasını geçtim titanium silver bunlari bulamiyoruz.Miningde exp kasmak için iron ore arıyorum bulamıyorum, belirli bi rota bilen var mı ya 15 dk da 1 tane anca buluyorum onada hemen üşüşüyorlar
Ben bıraktım uğraşamam 75 e kasarken bile daha çok para kazanırım craft verdiğin emeğe değmez yapanda enayidir netAşırı zor malesef saat tutulmasını geçtim titanium silver bunlari bulamiyoruz.