İstek Craft olmuş Kanseraft

Wildbaba

Üye
Yani öyle bir craft patchi geldiki insanlar 1000 tane materyal toplayabilmek için artık 24 saat pc başında kalmak zorunda.Evet sadece 1000 tane materyal için.

Önceden 20-35 sn olan toplama süreleri ne hikmetse 2 dakikaya çıkmış! Gerçekten kanser sebebi...
Toplayıcılık xpleri inanılmaz düşmüş
He bence bu gelecek craft kostümünün habercisi bu bir önsezi bildiğimden değil..
He şunu söyliyim vallahi getirin 1000 cashde ona verelim.
Toplayıcılık hızı artsın,xp artsın bide Rogue harici craftcılar mobların içindeki taşları toplayamıyor canavarın bize saldırmasını engelleyen özellikte olan bir kostüm olsun.Vallahide getirin billahide getirin.
Kanser olduk kanser ,kanser yapmayın bizi 5 saatte 400 tane materyal toplamak adamı kanser ediyor çünkü.
Craft süreklilik ister,tempo ister bunların yanında iyi sayıda materyal toplanmalı ki motivasyon olsun yani craft motivasyonda ister.Siz bunları yok ettiniz Row yönetimi.
Bunları düzeltin lütfen.
Ve aklınıza her geleni uygulayıp craftın sistematiğini değiştirip durmayın.Değerli olması için diyorsunuz bu kadar ölücü varken pazarda neyin değeri ya ?
Canınız sıkılıyor nerf getiriyorsunuz ,2 dakikada 8 taş toplamak nedir beyler ?
Balıkçıları bitirdiniz ama görülüyor ki sadece onlar değil.
Size tavsiyem 2 dakikada 8 materyal toplanacaksa ve koca haritada 30 dakikada bir 5-6 tane materyal çıkacaksa
Craftı komple kapatın diyinki yok craft mraft kardeşim diyin.
İnsanları boşa uğraştırmayın zırt pırt nerf getirmeyin.Getireceksenizde kapatın gitsin.Craftcılara zırt pırt nerfler atarak planlama yaptırmıyorsunuz,craftcının değerli olduğu düşündüğü bir formül veya materyalin 2 ay sonra lav edilmeyeceği belli değil! Bu huyunuzu bırakın insanların emeklerini heba etmeyin.
İçinde 8-6-4 fark etmez materyal olan bir taşın toplama süresi max 20-35 saniye arası olmalıdır.Bunun ötesi craftcıya zulm etmektir.Bir sürü map dolaş 6-8 saat uğraş bide her taş için 2 dakika bekle böyle şey olmaz!
İşin özü ciddi bir düzenleme yapmalısınız yoksa 1 kişi dahi bu craftla uğraşmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

AcHiLL3S

Üye
daha önceden toplayanların materyallari şu anda sıfırladı gibiler.ben daha önce topladım zaman harcadım günlerce.gözlerim kör oldu a.q.sonra bi tartışmadır yok sıfırlansın yok sıfırlanmasın.yöneticiler bile sıfırlansın diyende vardı sıfırlanmasın diyen sonra sıfırlanmayacak dedi ama daha önceden toplayanların bütün emeklerini çöp ettiler.dolaylı yoldan sıfırladılar zaten.eskiden weapon craft için sadece carpentry ve blacksmithing istiyordu şimdi ise leatherde istiyor.ee ne anladım ben bu işten leather şimdi herkezle birlikte toplamaya başlayınca zaten ben önceden toplasamda ne olcak leather olmadan craft yapamıyorsun leather topladığın kadar craft yapabiliyorsun.yani yöneticiler dolaylı yoldan herkezin istediği gibi milleti aptal yerine koydular silmediler ama başka malzeme eklediler çok zeki olduklarını sanıyorlar.Benimbütün emeklerimi çöpe attılar herkezin istediğini yaptılar arkadan dolanarak.Kimsenin bu konuda sesi cıkmıyor demekki oyunu yapanlar istediklerini elde etmiş demekki kimse farketmemiş cünki daha önceden materyal toplayanların alayını uyuttular.alsınlar oyunlarını başlarına çalsınlar.uğraşmayın kardeşim bu oyun için paranızı zamanınızı harcamayın.ne ağaç var ne iron materyelleri haritaya numunelik koymuşlar koş babam koş şansa denk gelirse bulsan 2 saate topluyor o ayrı bir zulüm.yok sonra çoğaltabilirlermiş.ulan kör müsünüz bu kadarda az mataryeller koyulurmu haritaya.

KarinRiverside

Üye
Merhaba! Dün bu konu ile ilgili detaylı bir açıklama yapıldı discord mecrası üzerinden yaklaşık 2 saat boyunca ve bahsettiğiniz konular ile ilgili düzenleme geleceği bildirildi. Ayrca, bu aşamada sizlerin geri bildirimlerinin çok önem arz ettiği söylendi,

Saygılarımla.

presto_86

Üye
Yani öyle bir craft patchi geldiki insanlar 1000 tane materyal toplayabilmek için artık 24 saat pc başında kalmak zorunda.Evet sadece 1000 tane materyal için.

Önceden 20-35 sn olan toplama süreleri ne hikmetse 2 dakikaya çıkmış! Gerçekten kanser sebebi...
Toplayıcılık xpleri inanılmaz düşmüş
He bence bu gelecek craft kostümünün habercisi bu bir önsezi bildiğimden değil..
He şunu söyliyim vallahi getirin 1000 cashde ona verelim.
Toplayıcılık hızı artsın,xp artsın bide Rogue harici craftcılar mobların içindeki taşları toplayamıyor canavarın bize saldırmasını engelleyen özellikte olan bir kostüm olsun.Vallahide getirin billahide getirin.
Kanser olduk kanser ,kanser yapmayın bizi 5 saatte 400 tane materyal toplamak adamı kanser ediyor çünkü.
Craft süreklilik ister,tempo ister bunların yanında iyi sayıda materyal toplanmalı ki motivasyon olsun yani craft motivasyonda ister.Siz bunları yok ettiniz Row yönetimi.
Bunları düzeltin lütfen.
Ve aklınıza her geleni uygulayıp craftın sistematiğini değiştirip durmayın.Değerli olması için diyorsunuz bu kadar ölücü varken pazarda neyin değeri ya ?
Canınız sıkılıyor nerf getiriyorsunuz ,2 dakikada 8 taş toplamak nedir beyler ?
Balıkçıları bitirdiniz ama görülüyor ki sadece onlar değil.
Size tavsiyem 2 dakikada 8 materyal toplanacaksa ve koca haritada 30 dakikada bir 5-6 tane materyal çıkacaksa
Craftı komple kapatın diyinki yok craft mraft kardeşim diyin.
İnsanları boşa uğraştırmayın zırt pırt nerf getirmeyin.Getireceksenizde kapatın gitsin.Craftcılara zırt pırt nerfler atarak planlama yaptırmıyorsunuz,craftcının değerli olduğu düşündüğü bir formül veya materyalin 2 ay sonra lav edilmeyeceği belli değil! Bu huyunuzu bırakın insanların emeklerini heba etmeyin.
İçinde 8-6-4 fark etmez materyal olan bir taşın toplama süresi max 20-35 saniye arası olmalıdır.Bunun ötesi craftcıya zulm etmektir.Bir sürü map dolaş 6-8 saat uğraş bide her taş için 2 dakika bekle böyle şey olmaz!
İşin özü ciddi bir düzenleme yapmalısınız yoksa 1 kişi dahi bu craftla uğraşmaz.
Dostum ne crafti cartu curtu gir etkinliklere eğlenmene bak zamanınız bu kadar mı değersiz anlamak zor sizleri

MaRaKeSH

Üye
Dostum ne crafti cartu curtu gir etkinliklere eğlenmene bak zamanınız bu kadar mı değersiz anlamak zor sizleri

bende aynı mantıktayım ama oyuncuların kendilerini geliştirmeside gerekiyor oyun içi etkinliklerle. oyuncu gelişemedikçe dahada hırçınlaşıyor bu sefer dahada keyifsiz bir hal alıyor onun için. baktığın zaman hep başladığın noktadasın aslında

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt