Yine düşmüşüz forumakanıt resim otomatik yüklenmezse link olarak da koyuyorum. @HeaveN @MaRaKeSH
eğer bomba olarak görüyorsanız adam toplama yaparken ki resmi buradayönetime de yüklenecek bir durum yok, adamlar kasmış yapmış.
34 level olan arkadaş bu değil sorduğum ve 34 diyen bir başka arkadaştı. ama belki bu arkadaş da 35, 36 dır, bilmiyorum. yuvarlak içine aldığım yere bakarsanız
7-8 level olmadığını ya da 9 ay 20 gün önceden arkeolojiye başlamadığını anlıyoruz
![]()
bunlar güzel düşmeler, emeğinize sağlık. craft olmamış kasılmıyor diyenlere de çok güzel örnek oldunuz.Her
Yine düşmüşüz foruma![]()
kasan kasıyor zaten hocam. forumda arkadaşlara bunları anlatmakla geçiyor zamanımız ne yazık ki.clanca kasıyorlar gece gündüz demeden, normaldir .![]()
+30 yaptık ama neler çektil bir biz biliriz. Ayrıca diğerlerinin aksine desteğin içinde teşekkürler.kasan kasıyor zaten hocam. forumda arkadaşlara bunları anlatmakla geçiyor zamanımız ne yazık ki.
sürekli şikayet ederek yönetimin işi zorlaştırılıyor. herkes göz açıp kapatıp 40 olma derdinde. kasanın da emeğinde gözleri olanlar var.
toplum olarak bizden iyilerin de olduğunu düşünmek zorundayız, herşeyi kendimiz en iyisini yaparız kafasıyla gidince olmuyor![]()
hocam diyorum ya, biz de bu toplamayı kasarken ileride millet kan ağlayacakmış diye kasmadık, tercih ettik. bu arada toplama seviyelerim 40 falan değil, kasan varsa haggardda deli gibi toplama yaptığımı bilirler. farm ya da pk yapamıyor da olabilirler birşey demiyorum. benim elit full itemli 2 charım var bilen bilir, ona rağmen toplama yapmayı seviyorum, craft yapmayı seviyorum. farm konusunda haklısınız droplar gerçekten çok kötü, insanlar farm yaparak para kaybediyorlar ve güncellenmesi gerekiyor kesinlikle. belki bir tık droplar düzenlenirse tek gelir kapısı olarak toplayıcılık görülmez ve insanların bir kısmı da oralara yönelir. esneklik de yapıldı bence iyi de oldu,
eğer tekrar uygun görürlerse gene yaparlar ben ona da karşı çıkmıyorum. ama yok 40 level oldular bu zorluğa göre leveller güncellensin, hepsi 0 lansınları görünce
ister istemez üzülüyorum, moralim bozuluyor. yarı itemlim playerlığı olmayan adamlar 1,5 m 2m bp kastılar ben craft kastım siz de anlayınben konu açmıyorum onların emeklerine saygı duyarak burada da diğer kullanıcıların zamanında yapılan seçimlere saygı duymasını bekliyorum. kimse sizin kastığınızla ilgilenmiyor diyorsunuz ama "craftlar 0 lansın, kasan kastı olan bize oldu, herkes maşallah yükünü yapmış ve son olarak konu sahibi arkadaşımızın leveli düşürülsün" taleplerini her gün forumda görebilirsiniz
![]()
+30 yaptık ama neler çektil bir biz biliriz. Ayrıca diğerlerinin aksine desteğin içinde teşekkürler.
AfedersinDiğerleri diye ayırmasan 2 satır bişeyler yazarız be kardeşim. Hayırlı olsun şimdiden
Örnek yanlış olmuş. Burada konu aslında hızlı bir şekilde lvl yükseltmek. 300-500K bp kasan adam ne kadar sürede kastıysa yeni başlayan da o kadar sürede kasar. Fakat meslekleri ilk başta kasanlar ne kadar sürede kastıysa şu an kasanlar onlardan kat kat daha yavaş sürede kasıyor. Ondan dolayı bu konuların arkası gelmiyor.craft yapan arkadaşlar o harcadığı sürede, bp kasıp 10 gün sonra bp ile silah alacak arkadaşlar için de aynı şeyi talep etsin mi ?
2m bp li oyuncuların bp leri 500k ya indirilsin craft yapanlar da pk dan mahrum kaldı. Ne sanıyorsunuz anlamıyorum ama heralde
40 yapan adamların her kazmayı vuruşunda 1 level alıp 40 olduğunu mu düşünüyosunuz ? 1 haftada fullediler mi herşeyi ?
arkeolojiyi 33-34 yapan adamlar görüyorum. herkes için aynı anda başlamadı mı ? 1 haftada fullemişler nerdeyse nasıl zor bu toplama şu an anlamıyorum ?
bırakın lütfen bu konuları oyuna odaklanın. craft yapasınız yoksa, zor geliyorsa yapmayın ya da sonra başlayın.
rica ediyorum şu önceden kasanlar önceden kasanlar lafını söyleyip durmayın artık. herkes 3. 65 karakterini kasıp 1 ayda 300-500 k bp kasarken
59 levelde kalmış craftla vakit geçirmiş insanlar vardı, gerçekten ayıp oluyor. ilk başlarda bp kasan adamlar da eline +7 gs alıp basic skilleriyle önüne gelenlere tek atıp
bp kastı, şimdi +7 gs si olanlar "15 skill atıp adam alamıyorum önceden bunlar bu kadar kolay bp kastı" diye konu açıp bp lerin silinmesini mi istesin![]()
kesinlikle, bir ağaç 5dkda kesilmez be arkadaş, önceden şak şak iniyordu aşağıÖrnek yanlış olmuş. Burada konu aslında hızlı bir şekilde lvl yükseltmek. 300-500K bp kasan adam ne kadar sürede kastıysa yeni başlayan da o kadar sürede kasar. Fakat meslekleri ilk başta kasanlar ne kadar sürede kastıysa şu an kasanlar onlardan kat kat daha yavaş sürede kasıyor. Ondan dolayı bu konuların arkası gelmiyor.
Geriye dönük uygulama yapılmaması dengeyi bozacaksa ileriye yönelik denge niçin bozuluyor ?Merhaba,
Arkadaşlar bu durumla ilgili birçok konu ve yazışma yapılıyor. Geriye dönük bir uygulama veya yaptırım yapılmayacak. Bu birçok dengeyi bozacaktır. Burada abartıldığı kadar da bir durum yoktur. Birkaç ekran görüntüsü ile genel bir sorun var algısı yaratmak yanlış. Yönetim oyun ile ilgili her türlü dengeyi korumaya çalışıyor ve sürekli takip ediyor.
kesinlikle, bir ağaç 5dkda kesilmez be arkadaş, önceden şak şak iniyordu aşağı
doğru hocam ben de odunculuk kasmaya çalışıyorum inanın çok bekliyorum. 8 level daha almam lazım adam akıllı weapon a yönelmek için. ama napalım oyun yönetimi
doğrusuyla yanlışıyla bu şekilde çıkarttı artık. bir kere de esneme yaptı o da olumlu. bugün adamı gördüm haggardda 30 level kazısı yaparken adama da yazdım vallahi helal olsun size diye, adamlar bazı zora gelemeyen arkadaşların aksine oturmuş gece gündüz kasmış 34 olmuş. 40 olunca da oturacak eksiklerini pazardan çekip jewel kasmaya devam edecek. en azından 1 tane alt mesleği var sonrası sadece craft süreleriyle geçen zaman olacak.
ancak şu da acı; @Justice weaponcraft ı 16 level yapıp blacksmith i ve carpentry ı 2 level olan adamlar var. zaten alt tetikleyici dalı en fazla meslek weapon..
dediğiniz ve craft rehberinin 2. sayfasının en başında şu ibare var ingilizce olarak; marangozluğu 30 yapmak için odunculuğun da 30 level olması gerekiyor.
ancak carpentry ı ve blacksmith i 2 level olan adamlar weaponcraftı 16 yapmış. nasıl oluyor bir açıklama yaparsanız sevinirim.
3.0.2 den önce attığım ticket da bunu belirtmiştim 2 kere bana 3.0.2 de bunun düzeltileceği belirtildi sanırım size danışarak bunu yazdılar.
bu düzeltildi mi merak ediyorum ?
Merhaba,
Mesleklerde ilk seviyeleri atlamak kolay, asıl zorluk son seviyelerde başlıyor. Yani bir mesleği 40. seviye yapmak için 100x tecrübe puanı gerekiyorsa 16. seviye yapmak için 10x'ten daha az tecrübe puanı gerekiyor.
Sevgiler
Dostum yanlız şöyle bir durum var BP her daim aynı şekilde aynı miktarda kasılabiliyor ama eski craft kasanlar 10 belki 20 kat hızlı kastı 10m lik yani şuan 30 level de takılan araç gereçlerle 1 levelde 4 levellik materyel kastılar adam 2 belki 3 günde fulledi toplayıcılığı mevzu şu yani insanların stemi bu adamlar 2 günde craftı fulledi suan üretim yapıyor biz sagda solda kaynak arıyoruz üstelik 50 kat zor kasıyoruz şimdi eskiyi hatırlarsan adım başı 20 tane kaynak vardı şuan koskoca haritada örnek veriyorum 8 tane arkeoloji çıkıyor 100 kişi peşindecraft yapan arkadaşlar o harcadığı sürede, bp kasıp 10 gün sonra bp ile silah alacak arkadaşlar için de aynı şeyi talep etsin mi ?
2m bp li oyuncuların bp leri 500k ya indirilsin craft yapanlar da pk dan mahrum kaldı. Ne sanıyorsunuz anlamıyorum ama heralde
40 yapan adamların her kazmayı vuruşunda 1 level alıp 40 olduğunu mu düşünüyosunuz ? 1 haftada fullediler mi herşeyi ?
arkeolojiyi 33-34 yapan adamlar görüyorum. herkes için aynı anda başlamadı mı ? 1 haftada fullemişler nerdeyse nasıl zor bu toplama şu an anlamıyorum ?
bırakın lütfen bu konuları oyuna odaklanın. craft yapasınız yoksa, zor geliyorsa yapmayın ya da sonra başlayın.
rica ediyorum şu önceden kasanlar önceden kasanlar lafını söyleyip durmayın artık. herkes 3. 65 karakterini kasıp 1 ayda 300-500 k bp kasarken
59 levelde kalmış craftla vakit geçirmiş insanlar vardı, gerçekten ayıp oluyor. ilk başlarda bp kasan adamlar da eline +7 gs alıp basic skilleriyle önüne gelenlere tek atıp
bp kastı, şimdi +7 gs si olanlar "15 skill atıp adam alamıyorum önceden bunlar bu kadar kolay bp kastı" diye konu açıp bp lerin silinmesini mi istesin![]()