Craft sistemi eskiler ve yeniler.

priesttt

Üye
Dostum yanlız şöyle bir durum var BP her daim aynı şekilde aynı miktarda kasılabiliyor ama eski craft kasanlar 10 belki 20 kat hızlı kastı 10m lik yani şuan 30 level de takılan araç gereçlerle 1 levelde 4 levellik materyel kastılar adam 2 belki 3 günde fulledi toplayıcılığı mevzu şu yani insanların stemi bu adamlar 2 günde craftı fulledi suan üretim yapıyor biz sagda solda kaynak arıyoruz üstelik 50 kat zor kasıyoruz şimdi eskiyi hatırlarsan adım başı 20 tane kaynak vardı şuan koskoca haritada örnek veriyorum 8 tane arkeoloji çıkıyor 100 kişi peşinde
önceden bir taş kesildiğinde 24k exp veriyormuş, şimdi o taşı bulmak bile imkansız.

MontesQue

Üye
önceden bir taş kesildiğinde 24k exp veriyormuş, şimdi o taşı bulmak bile imkansız.
aynen öyle dostum yönetim bu konuda büyük açık verdi telefisini yapabilirdi gene toplayıcılık kasmak kolay olabilirdi ama üretim gereksinimleri zorlaştırılabilirdi bu şekilde denge kurulabilirdi

birol2003

Üye
aynen öyle dostum yönetim bu konuda büyük açık verdi telefisini yapabilirdi gene toplayıcılık kasmak kolay olabilirdi ama üretim gereksinimleri zorlaştırılabilirdi bu şekilde denge kurulabilirdi
Evet toplayıcılık kolay olmalı ama craft sırasında istenilen metaryal sayısı artırılmalı

William Windsor

Üye
Craftın şu an özellikle de weaponsmith in 40 olduğumuzda basabilecek silahlar piyasadaki silahlardan bile daha kötü.
Hatta 75 cap ile gelecek yeni silahlar drop olarak geleceği için çok gereksiz gibi duruyor.
Oraya kadar harcanan zaman-para ile zaten max itemin maks seviyesini satın alabilirsiniz. Bu bir TERCİHTİR.

Ben kendi adıma şu an bunu bilerek weapon ı kasıyorum, iteme de ihtiyacım yok crafttan gelecek paraya da.
Keyif alıyorum, inanıyorum ki yeni seviyeler crafta monte edildiğinde piyasa-craft çaprazlamasındaki item seviyeleri
kafa kafaya gelecektir. Bu bir geçiş ve piyasa-üretim endeksine bakılıp geliştirmeler yapılacaktır. (Bu her oyunda böyledir!)

Gelelim toplayacılığa. Bir sürü arkadaş toplama unsurları az, olana da 200 kişi geldiğinden şikayet ediyor.
Önceden bir kazmada 24k exp alınıyormuş falan. Yok dostum 1m exp alıyorduk her vuruşta. 1 tane gold mine kırınca 30-35 oluyorduk.
Arkadaşlar kimseye sözüm lafım yok, herkes kendi zorluğunu kolaylığını kendine göre yaratır.
Bu konu başlarken arkeolojinin de tartışması oldu hatta buradaki arkadaşlar 30 leveli hesaplamış 9 ay 20 gün sürüyor dedi.
6 saat kasıyorum her gün 7 level im dedi. Ben de dedim ki al kardeşim 30 üstü adam.
Herkes 0 dan başlamadı mı kardeşim arkeolojiye ? Hani nerede 9 ay 20 gün adam 10 günde 30 u geçmiş gitmiş.
Siz de onun kadar kasın diye birşey söylemiyorum yanlış anlamayın. O kadar da zor değilMİŞ. diyorum.

Hangi craft ı olan MMORPG oyunu oynadıysam zorluk derecesi yüksekti. Tek farkları oralarda crafttan elde edilen itemler
normal slot mobundan daha iyi olurdu, burada craft slottan daha kötü. Bu da ilerleyen zamanlarda oturacaktır.

Toparlamak gerekirse; ben toplama zor toplama zor demenize hayır çok kolay DEMİYORUM.
Toplama da craft da zor olmalı zaten diyorum. ve bunu bu tarz oyunlarda HERKES YAPABİLSİN diye koymaz yapımcılar.
Uğraşabilen, sabredebilen, gerçekten zamanını harcayan insanlar için vardır.

Gene de oyunda yeteri kadar uğraşan kalmadı, şu an madenleri de 1 kişi alıyor hep, ben de görüyorum.
Eğer yönetim belki biraz daha madenleri haritalarda arttırırsa doriondakiler de daha rahat kasmış olur.

Son düzenleme:

morganlefay

Üye
@Justice Burhan Bey selamlar,
Titanium ore (4), Gold ore (3), Birch Tree(8-yarısı genelde leaf oluyor :) ) materyal veriyor. Ayrıca maden ve ağaçlar da çok az miktarda var. Şuan çok fazla kişi olmamasına rağmen tüm hagard camplarında toplayıcılık yapmama rağmen 1 saatte totalde 100 materyal bile toplanmıyor.
İlerde ks gelince hiçbir şey toplanamayacak, birçok kişi aynı mesleği yapıyor. Bu düzende kimsenin materyal yetiştirmesine imkan yok.
Acaba Titanium ore, gold ore ve birch tree için ufak bufflar düşünülüyor mu?

Justice

Yönetici
Game Designer
@Justice Burhan Bey selamlar,
Titanium ore (4), Gold ore (3), Birch Tree(8-yarısı genelde leaf oluyor :) ) materyal veriyor. Ayrıca maden ve ağaçlar da çok az miktarda var. Şuan çok fazla kişi olmamasına rağmen tüm hagard camplarında toplayıcılık yapmama rağmen 1 saatte totalde 100 materyal bile toplanmıyor.
İlerde ks gelince hiçbir şey toplanamayacak, birçok kişi aynı mesleği yapıyor. Bu düzende kimsenin materyal yetiştirmesine imkan yok.
Acaba Titanium ore, gold ore ve birch tree için ufak bufflar düşünülüyor mu?

Merhaba,

İzlemeler yapılıyor, duruma göre ilerleyen günlerde düzenlemeler yapılabilir.

Sevgiler

CeDuz

Üye
Arkadaşlar tutturmuş bir bp ile item alma mevzusu konuşup duruyorsunuz. Eğer bp ile item alma durumu olmadan 50 np geliyorken item alma durumu çıkınca 10npye düşerse o zaman kıyaslarsınız. Oyunun ortasında kural değişmez. Maç başladıktan sonra ev sahibi takıma siz 15 kişi sahaya çıkabilirsiniz denmez. Oyunun başında craft ne ise şimdi de öyle olur çünkü bu yapılan haksızlıktır! Sorun sizin kasıp kasmamanız değil. Kimse bunun kapatılıp fena bir zorluk seviyesinde karşılarına çıkacaklarını beklemiyordu. Sizde dahil yoksa herkes bütün seviyeleri 40 yapar bırakırdı. Sizi anlıyorum emek verdiniz ve bundan 1 exp bile kaybetmek istemiyorsunuz çok doğal. Fakat şimdilik farm yapayım craftın hepsi açılınca oturur kasarım hemen level alınıyor zaten diye bekleyenler vardı. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyin lütfen.

karizmatik137

Üye
crafta dün başlayan arkadaşım da madenciliği 2.5 saatte 10 yaptı lunaskardan devam etti. ben aynıydı diye bir tezi savunmuyorum zaten ama o zaman bu arkadaşlar buna yöneldi, bunu tercih etti diyorum. aldığın unique itemin bile yarın 5 kat değerlenmeyeceğinin ya da çöp olmayacağının bir garantisi yok. onlar bunu yaptı şansları yaver gitti bu kadar. ama sizin dediğiniz gibi de 45 dk da 15 olduktan sonra kalan 25 leveli 3 günde 40 olma durumu falan yoktu peşin peşin söyleyeyim.

peki siz şu an arkeolojide 1 haftada 34 olan arkadaşlara nasıl bakıyorsunuz ? kasan kasıyor hocam. toplama ürünleri de çoğaltıldı, artık o da olaydı bu da olaydı demenin bir anlamı yok diyorum.
Aga tepkini anlıyorum ama 2.5 saatte hele bide madenciliği 10 level yaptı demen biraz ziyaaaaaaa gibi ben bir haftada yaptım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt