Craft sistemi ne zaman açılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ademkaya2023

Üye
Beyler kaç gün oldu craft bölümü acilmiyor guncelleme var dendi tamam dedikde ne zaman acilcak acilsin artik craft icin oyuna girdim levelle isim yok benim

Paris

Üye
Crafting sistemi geçici olarak bakım moduna alınmıştır. Bir sonraki patch ile birlikte, meslek sistemindeki eksiklikler giderilmiş olacaktır.

nightblade

Üye
Crafting ile ilgili güncelleme gelecek diye neden crafting kapatıldı ki ? Yani siz arka planda çalışırken biz oyunda craft yapabiliyor olsak çalışmanız bitincede güncelleme ile birlikte yeni craft sistemini aktif edemez miydiniz ? Neden güncellemeyi beklemek zorunda bırakıldık anlamadım.

chatlax035

C
Bilmiyorum ki Official açıklama yok bildiğim kadarıyla. Tahmin olarak söyledim sadece.
Hiç bir açıklama yok ki herşey beliirsiz net değil malesef :( Craft önemli bir konu eski hali ile kalıp gelişim süreci tamamlanınca öyle sunsalar daha mantıklı olurdu.

mrares

Üye
Hiç bir açıklama yok ki herşey beliirsiz net değil malesef :( Craft önemli bir konu eski hali ile kalıp gelişim süreci tamamlanınca öyle sunsalar daha mantıklı olurdu.
Söyledim hocam ben de yazdım konu açtım açamıyorlar demek ki ne bileyim vallahi developer değilim aklım almıyor o kadarını. Ama yani cooking açık olsaydı en azından fiyatlar yükselmezdi bu kadar olan yine para yatırmadan oynamaya çalışan oyuncuya oldu.

Paris

Üye
Yukarıda bahsettiğim gibi arkadaşlar gelecek güncellemeyle aktif edilecek fakat güncellemenin net bir tarihi şu an için yok.

Crafting sistemi geçici olarak bakım moduna alınmıştır. Bir sonraki patch ile birlikte, meslek sistemindeki eksiklikler giderilmiş olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt