Craft Sistemindeki En Çok Para Kazandıracağını Düşündüğünüz Meslek Nedir?

Craft Sistemindeki En Çok Para Kazandıracağını Düşündüğünüz Meslek Nedir?

• Kullanılan toplam oy
    89

erkaya27

Üye
Arkadaşlar craft sisteminde hem kendi merakımı gidermek, hem aramızda tartışmak, hemde başka meraklı arkadaşlara faydalı olması amacıyla fikrinizi buraya paylaşırsanız sevinirim.

- Sizce hangi meslek daha çok kazandırır? Sebebi ile yazarsanız çok sevinirim.

Awareness

Üye
Yazmadığın bir meslek buradakilerin hepsinden fazla para kazandıracak , hangisi deme artık onu da sen bul ve ekle.

Nihâvend

Üye
hepsi illaki kazandıracak, çoğu birbiriyle bağlı, derici deri üretecek onu kıyafet yapan alıp kullanacak vs.vs. önemli olan bir meslekte uzmanlaşıp daima ürettiklerini satacak bir çevre bulmak..

birol2003

Üye
Yeteri kadar oyuncu olursa tüm meslekler para kazandırır, kolay olanlar sürümden az olanlar üründen kazandırır.. Tek ihtiyaç oyuncu, pazar şu an ölü ve pazarcı sayısı azalmış ama dungeon için parti aramaya dv1 dolu olduğu için 20dk bekledim neredeyse.

MaRaKeSH

Üye
Biride çıksın desin ki hangini hobi olarak kullanayım hem bir kazanç hep bir cebe ne girdi düşüncesi.

birol2003

Üye
Biride çıksın desin ki hangini hobi olarak kullanayım hem bir kazanç hep bir cebe ne girdi düşüncesi.
Dostum getirisi olmayan craft işi cezbedici olmaz, ya materyal toplar satarsın, ya işler satarsın, yada ürün yapar satarsın, minimumda masrafını çıkarmak olur hedefin ama kenara koyabilirsen kendine silah,takı v.s. alabilirsin. Craft sistemi bu oyunda exp kasmak gibi olacağı için kimsenin hobi olarak binlerce ürün işleyeceğini sanmıyorum az yada çok bir getirisi olmak zorunda yoksa çekilecek dert değildir.

MaRaKeSH

Üye
Dostum getirisi olmayan craft işi cezbedici olmaz, ya materyal toplar satarsın, ya işler satarsın, yada ürün yapar satarsın, minimumda masrafını çıkarmak olur hedefin ama kenara koyabilirsen kendine silah,takı v.s. alabilirsin. Craft sistemi bu oyunda exp kasmak gibi olacağı için kimsenin hobi olarak binlerce ürün işleyeceğini sanmıyorum az yada çok bir getirisi olmak zorunda yoksa çekilecek dert değildir.

onu biliyorum zatende herşeyi bir kazanç kapısı gibi lanse edilmesi çok bunaltıcı

priesttt

Üye
yeni bir craft mesleği daha eklenmeli bu mesleğin expi pk da kasılan BP ile birlikte gelmeli, ölünce aynı kazanınca aynı expi vermeli eşit dağıtılmalı, rün özelliği eklenmesi için item üretebilinir. Böylece insanlar pk yapar dv boş kalmaz, birde her craft yapıldığında coin istemeli veya sundiresten item çekmek zorunda kalmalı böylece piyasadan coin azalır

McihanM

Üye
Umarım hem coin silinmesine yardımcı olan hemde kaliteli ürün materyallerinin DV haritasında olduğu bir sistemle gelir.

Craft kesinlikle oyunculara pasif farm seçeneği olmamalı. Yoksa beklenen o kadar zaman boşa beklenmiş olur.

Ama büyük ihtimal coin silme mantıklı pasif farm kıvamında yanma ihtimalide olan bir sistemle gelecek ve belirli bir zaman sonra aslı astarını geçeceği için kimse uğraşmayacak craftla. Umarım yanılırım.

birol2003

Üye
yeni bir craft mesleği daha eklenmeli bu mesleğin expi pk da kasılan BP ile birlikte gelmeli, ölünce aynı kazanınca aynı expi vermeli eşit dağıtılmalı, rün özelliği eklenmesi için item üretebilinir. Böylece insanlar pk yapar dv boş kalmaz, birde her craft yapıldığında coin istemeli veya sundiresten item çekmek zorunda kalmalı böylece piyasadan coin azalır
son dediğin cümle olacak sanırım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt