İstek Craft sisteminin sifirlanmasi

Vioneeraa

Üye
Tercihim craft sistemi tamamen aktif edildiğinde
Komple tüm herşeyin sifirlanmasindan
Hatta justice açıklamasında (bizde craft geldiğinde level sisteminin sıfırlanmasini ama oyuncularımızın bir çoğu çok fazla emek verdi) diye belirtiyor.

Bana kalırsa tamamıyla craft sisteminin sıfırlanması dengeyi sağlayacaktır
Oyuncuların fikirlerine önem verdiğinizi çok iyi biliyoruz fakat yönetim olarakda radikal karar almak sizin elinizde.
Sorunsuz işlemesi için craft in sıfırlanması şart gibi

xir25tr

Üye
Sıfırlanmasını bir yanım isterken bir yanım istemiyor. Aklıma balıkçılığın ne kadar sürede kasıldığı geliyor ve o kadar zaman boyunca oyunu açık tutup elektrik ve donanımlarını yoranların emekleri çöp olur ona acıyorum.

Vioneeraa

Üye
Balıkçılık craft için şu anda bi dönüm noktası değil
Herkes kendi balığını üretiyor çünkü 100k olta ile 1 hafta gibi süreçte 20 lvl üstü olabiliyorsun

Dolayısı ile pazarda balık satıldığını çok sanmıyorum

Rhae

Üye
Bu konu için defalarca konu açılmasın artık lütfen aynı konudan 100 tane oldu.

Vioneeraa

Üye
Üzgünüm yeni yeni forum takip ediyorum fakat Craft sisteminin bu şekilde olması daha uygun

EMSA

Üye
Sıfırlanmasını bir yanım isterken bir yanım istemiyor. Aklıma balıkçılığın ne kadar sürede kasıldığı geliyor ve o kadar zaman boyunca oyunu açık tutup elektrik ve donanımlarını yoranların emekleri çöp olur ona acıyorum.
Ben 2 aydır balık tutuyorum .. levelim 31 olmak üzere umarım boyle bir saçmalık olmaz.

Rhae

Üye
Balıkçılık craft için şu anda bi dönüm noktası değil
Herkes kendi balığını üretiyor çünkü 100k olta ile 1 hafta gibi süreçte 20 lvl üstü olabiliyorsun

Dolayısı ile pazarda balık satıldığını çok sanmıyorum
20 leveli belki 1 hafta 10 gün 7/24 kasınca oluyosun ama 30u kadar sürede oluyorsun biliyor musun???

mrares

Üye

Neredeyse 1 ay 3 haftadır balıkta afk duruyor. Sence hak mı sıfırlanması? İyi kardeş o zaman BP'ler de sıfırlansın, Level'ler de sıfırlansın, İtem'ler de sıfırlansın. Elektrik parasını da zaten sen ödüyorsun sıfırlansın ne olacak :D Cidden anlam veremiyorum yani sırf tartışma çıkartmak için yazıyorsunuz.

Alkoer

Üye
1 saat rollback olduğunda oyuncular isyan ediyor haklı olarak.

2 aylık craft emeğinin sıfırlanmasını düşünemiyorum...

xEnes

Üye
En basit cözüm: Son yamaya kadar stoklanan Craft materiyaller 1/3 exp versin işletilirken.

fstab

Üye
Craft acikken kasmamak için bir engel mi vardı? Sen levelini kasarken adamlar bundan feragat ederek gidip craft yaptıysa buna laf etmek bize düşmez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt