İstek Craft sisteminin sifirlanmasi

RickSancheZz

Üye
benim meslek kısmında lvl atlamışlığım yok, yani sıfırlansada en fazla toplayıcılıklarım sıfırlanır oda bana koymaz yinede sıfırlanması kesinlikle doğru değil

hammadde

Üye
Böyle bir yorum yapmamız bile yönetimin suçu kardeşim ya tamamlayınca entegre et yada hiç etme. Ha bana kalırsa sıfırlansın derim topladıklarımı okuttum hep gb cevirip sattım :D bana koymaz ama benden alan adam nolcak empati yapın.

mrares

Üye
Biz konu açıyoruz bu konuda kapatıyorlar. Bunu da kapatınsanıza neyi bekliyorsunuz milletin birbirine küfür etmesini mi? @SunRise @Ries

CanavarHun

Üye
Tercihim craft sistemi tamamen aktif edildiğinde
Komple tüm herşeyin sifirlanmasindan
Hatta justice açıklamasında (bizde craft geldiğinde level sisteminin sıfırlanmasini ama oyuncularımızın bir çoğu çok fazla emek verdi) diye belirtiyor.

Bana kalırsa tamamıyla craft sisteminin sıfırlanması dengeyi sağlayacaktır
Oyuncuların fikirlerine önem verdiğinizi çok iyi biliyoruz fakat yönetim olarakda radikal karar almak sizin elinizde.
Sorunsuz işlemesi için craft in sıfırlanması şart gibi
0lanırsa çok fazla insanın emeği çöpe gidicek keşke en başında düzgün çalışır bir şekilde açsalardı

rainhell35

Üye
craft sistemini sıfırlasınlarda oyunu bırakalım okadar emek verdim gece gündüz kastım pazardan çektim 3-4gb harcadım boşuna mı böyle birşeyi ben kabul etmiyorum

birol2003

Üye
Ben toplayıcılık zayıflatıldıktan sonra hepsini 7-10 lvl arasına getirmiştim gerçekten zaman alan bir işlem oldukça emek veriyorsun, ama ilk toplayıcılık kasanlar galiba bu işi daha kolay yapmışlar, her iki kesim içinde kötü oldu yeni gelenlere yarayacak bu durum.

baran006

Üye
Tercihim craft sistemi tamamen aktif edildiğinde
Komple tüm herşeyin sifirlanmasindan
Hatta justice açıklamasında (bizde craft geldiğinde level sisteminin sıfırlanmasini ama oyuncularımızın bir çoğu çok fazla emek verdi) diye belirtiyor.

Bana kalırsa tamamıyla craft sisteminin sıfırlanması dengeyi sağlayacaktır
Oyuncuların fikirlerine önem verdiğinizi çok iyi biliyoruz fakat yönetim olarakda radikal karar almak sizin elinizde.
Sorunsuz işlemesi için craft in sıfırlanması şart gibi
millet exp kasarken biz craft kasdık ozaman normal levellerde sıfırlansın madem adalet istiyosun herkes eşit olsun ?

DraeThyN

Üye
Bomboş bir konu gerçekten :) Ben hem level kastım hem craft yaptım. ikisinden biri sıfırlansa tepkimi belirtir çıkar giderim :) Ne level kasanın ne farm yapanın ne de craft yapanın emeği sıfırlanamaz o yüzden garip bir konu.

birol2003

Üye
Depolarda onbinlerce itemi gösterilmesi, daha ortaad craft sistemi yokken binlerce craft iteminin pazara konması, ardından toplama hızının düşürülmesi buna etken oldu kanısındayım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt