Craft Sunucu dan sunucu 'ya geçme Süre koyulcakmı ?

HeaveN

Üye
Craft yapamıyoruz Avcılık , Egg tavuk kesemiyoruz hep boş slotlar bu nasıl iş ?

Tüm sunucu gezdim boş bitane tavuk yok bi adam gördüm sürekli sunucu değiştirip hepsini kesiyo sizce doğrumu 1 saaat 30 slot tavuk kesiyo 360 yumurta temiz para.

Sunucu 5 saniye bekleme süresi istiyoruz.

Mitraileusse

Üye
5 saniye bile az bence min 3 dakika olmalı yumurta konusunda sıkıntılarımızı anlatıyoruz cevap dahi verilmiyor napıcağımızı şaşırdık

mmtakiff06

Üye
Olay sadece tavukmu ? Işten geliyoruz 4 saat haddar'ı alt üst ediyoruz ve ne bir silver, ne bir titanium ore hic birşey yok exp kasamiyoruz. Meteryal kasilmiyor düşünüyorum acaba daha önce binlerce meteryali olan insanlar olduğu içinmi böyle yapıldı yeni crafta odaklanan insanlara yazık değilmi ???

Unbeatable

Üye
Farketmiyor musunuz kimse sizi takmıyor ben çok ağladım zamanında hiçbirine cevap bile gelmedi boşa uğraşmayın oyun size ne veriyorsa onunla idare edin.Ayrıca sunucu değiştirme arası cooldown koyulsa bile çözüm değil adam o campın süresini tutar tak anında 5 kişi başında bekler öyle daha da kötü olur

JaxSui

J
75 cap geldiğinde craft biraz geri planda kalacaktır. O zaman daha rahat toplayıcılık yapılabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Opus Magnum

Üye
Egg zaten kısıtlı çıkıyor tp olmaya sınır getirirse siz nasıl kasabileceğinizi düşünüyorsunuz? Bu durumda 20k ise 35k olur zor elde edildiği için.

Lady

Üye
İnsanların oyunda sadece basit bir yumurta için bu kadar uğraşması beni üzdü açıkçası. Alt tarafı tavuk yumurtası, görende milleti dragon yumurtası falan keşfine çıkıyor sanacak. Çok yazık yönetimin yapmaya çalıştığı dengesiz denge yüzünden insanlar oyundan zevk alacağına strese giriyor. Yazık...

Unbeatable

Üye
İnsanların oyunda sadece basit bir yumurta için bu kadar uğraşması beni üzdü açıkçası. Alt tarafı tavuk yumurtası, görende milleti dragon yumurtası falan keşfine çıkıyor sanacak. Çok yazık yönetimin yapmaya çalıştığı dengesiz denge yüzünden insanlar oyundan zevk alacağına strese giriyor. Yazık...
Aynı şey toplayıcılık leveli içinde geçerli günde 10 saat yapsan bile son level için minimum 6 ay gerekiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt