Öneri Craft toplama rogue avantajı

Babalarınbabası

Üye
Beşinci gün sonunda develerimizden ineceğiz. Roguelar uça uça materyallere giderken sprint basıp ufukta kayboluşlarını izleyeceğiz. Onlar 1 saatte daha çok materyal toplarken diğer sınıflar yüzdece daha az toplayacak. Bazı sivri akıllar : " Sen de rogue aç o zaman!" diyecek. Fakat klas bonusu bu işi bozacak.
Neden? Çünkü onlar kadar hızlı değiliz. Burada adaletsizliği gideren bineğin diğer sınıflara hakkaniyet değerlendirmesinde ucuzlatılmasını makul bir fiyata indirilmesini öneriyorum.

Babalarınbabası

Üye
Bende bp pri olarak Dw de asas gibi koşmak istiyorum.
Güzel mizah sevgili Cem Yılmaz. Bir gün tekli gösteriye çıkar, üstüne de para verirsen izler bir de zoraki gülerim.

Ortalama 80 iq olan arkadaşlar muhatabımdır. Gerisiyle zaten anlaşacağımı düşünmüyorum.

Basitçe tekrar anlatayım. Her klasın ayrı meslek bonusu var değil mi? Rogue kendi klas bonusunu diğer klaslardan daha kısa sürede gerçekleştirirken kalan klaslar geride kalmıyor mu? DW'de zaten bineğe binemiyoruz. PK'da avantajlar klasların özelinde olacak, biliyoruz elbette. Buna alternatif "Bize de koşu verin öööööh" demedim. Bineğin ucuzlamasını, bu eşitsizliğin hakkaniyette buluşturmasını istedim. Mevzu bu kadar.

karizmatik137

Üye
Güzel mizah sevgili Cem Yılmaz. Bir gün tekli gösteriye çıkar, üstüne de para verirsen izler bir de zoraki gülerim.

Ortalama 80 iq olan arkadaşlar muhatabımdır. Gerisiyle zaten anlaşacağımı düşünmüyorum.

Basitçe tekrar anlatayım. Her klasın ayrı meslek bonusu var değil mi? Rogue kendi klas bonusunu diğer klaslardan daha kısa sürede gerçekleştirirken kalan klaslar geride kalmıyor mu? DW'de zaten bineğe binemiyoruz. PK'da avantajlar klasların özelinde olacak, biliyoruz elbette. Buna alternatif "Bize de koşu verin öööööh" demedim. Bineğin ucuzlamasını, bu eşitsizliğin hakkaniyette buluşturmasını istedim. Mevzu bu kadar.
Zaten ucuz bu kadar aç olma bir paket sigara parası değil bir aylık binek parası açlıktan ağzın kokuyor.

JaxSui

J
Öyle diyorsunuz da rogue binekten daha hızlı koşuyor. Bu kadar saçma olmamalı. En azından bineklerin hızları minimum rogueden 10 birim daha fazla olmalı ki binek almanın bir anlamı olmalı.

saintx

Üye
Ortalamayı düşük tuttugun için bende cevap vereyim,
Klas bonusu çalışması güzel bugun yeni server acılsa ben craft ile ilgilencek biri olsam acar bakarım ne ne veriyor diyede yarım senesi devrilmiş elegimizi eleyip duvara asmışız top level'e gelmiş crafta da zaten başlamışız bonus ne yani.

Zbam

Üye
Öyle diyorsunuz da rogue binekten daha hızlı koşuyor. Bu kadar saçma olmamalı. En azından bineklerin hızları minimum rogueden 10 birim daha fazla olmalı ki binek almanın bir anlamı olmalı.
Binek almanın anlamı var rogue değilsen:D
Kimi için 50 tl cinayet kimi için çerez parası. Sana ne arkadaşım milletin ne kadar parası var yok. Sigara içerim, içmem. Senelik 600 TL bineğe de vermem.
oyun içinden kastığın 9 10 m le alabilirsin binek abartmana gerek yok bu kadar 1 ay binek aldığında günlüğü 300k ya geliyor

JaxSui

J
Binek almanın anlamı var rogue değilsen:D

oyun içinden kastığın 9 10 m le alabilirsin binek abartmana gerek yok bu kadar 1 ay binek aldığında günlüğü 300k ya geliyor
Anlamadın galiba. Binekten hızlı koşan adam mı olur? Bu bana mantıksız geliyor.

Zbam

Üye
Anlamadın galiba. Binekten hızlı koşan adam mı olur? Bu bana mantıksız geliyor.
Bilmiyorum bu iş kendilerine dokunduğunda insanların isyan etmesi bana garip geliyor rogue oyunun başından beri binekten hızlı death valleyde arada 500 metre olsun adam saniyeler içinde kapatıyor herkes kabullenmiş bunu ama şimdi gathererlar roguelere yetişemiyor diye postlar açılıyor garip gerçekten

JaxSui

J
Bilmiyorum bu iş kendilerine dokunduğunda insanların isyan etmesi bana garip geliyor rogue oyunun başından beri binekten hızlı death valleyde arada 500 metre olsun adam saniyeler içinde kapatıyor herkes kabullenmiş bunu ama şimdi gathererlar roguelere yetişemiyor diye postlar açılıyor garip gerçekten
Hiç bir rogue ile koşma ihtiyacı duymadığımdandır. Bunu farketmek bu güneymiş. Ne yapalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt