1.Craft sistemi açılirken "craftlar zor kasılacak ama ordan yapılan itemler daha güçlü olavacak" dendineden olmasın ?
mevcut soulbound itemlerin aynı kalmasındaki haksızlığa katılıyorum fakat daha dengesi oturmamış erken erişimde olan bir oyundaki her nerf te bir kesim çıkıp "biz ne yapacağız şimdi hakkımız yenmedi mi" diye ağlarsa nasıl değişiklik yapacak bu adamlar oyunda? joba nerf geliyor jobu oynayanlar ağlııyor,, iteme nerf geliyor itemi olanlar ağlıyor, meslek yapımına veya ürününe nerf geliyor o mesleği kasanlar ağlıyor, herşey oyun açıldığı haliyle kalsın o zaman1.Craft sistemi açılirken "craftlar zor kasılacak ama ordan yapılan itemler daha güçlü olavacak" dendi
2. olsun tabiki bu söze rağmen olsun ma bu itemi apsi yüksek diye alanların zararını karşilamak gerekir. Yeni Soulbound sistemini degişiklikten önceki itemler icin de geçerli kılmak veya eski piyasadaki en düşük fiyattan npcye satilabilmesi yeterli olurdu.
3. Bunun aksi olan her durum oyuncuya haksızliktır ama sen haksizliga tahammül edebilecek biri gibi duruyosun
Ya kardeşim ben değişiklik yapılmasin mi diyorum. Madem erken erisim, madem her an her şey olabilir o zaman bu tur değisikliklerde herkese birer job change sc hediye etsinler, soulboundlari da hepten kaldirsinlar. Bak soulbounda karşi degilim hatta taraftarıyım ama silahlarda ve karakterlerde bu kadar oynama yapılacaksa şu an soulbound O LA MAZ. Silahlar otursun ondan sonra istedigi itemleri soulbound etsinler. Aynı şekilde mesela mage güçlü diye mage açtın ve sonradan çöp edecek bir nerf getirilecekse herkese birer job change sc dağitirsın kimse de sesini çikaramazmevcut soulbound itemlerin aynı kalmasındaki haksızlığa katılıyorum fakat daha dengesi oturmamış erken erişimde olan bir oyundaki her nerf te bir kesim çıkıp "biz ne yapacağız şimdi hakkımız yenmedi mi" diye ağlarsa nasıl değişiklik yapacak bu adamlar oyunda? joba nerf geliyor jobu oynayanlar ağlııyor,, iteme nerf geliyor itemi olanlar ağlıyor, meslek yapımına veya ürününe nerf geliyor o mesleği kasanlar ağlıyor, herşey oyun açıldığı haliyle kalsın o zaman