Craft yapanlar Her saniye Sunucu değiştirme Sorunu!

HeaveN

Üye
Selam arkadaşlar, Craft yapıyorum genelde gördüklerimi Arz etmek isterim...

- Oyunda Craft yapanlar çoğu Dorion 1,2,3,4,5,6 sunucu var adam topluyo direk 1 den 2 den 3 den 4 den 5 den 6 bu durum nasıl olcak ?
Adam bölgeyi gezmeden sadece sunucu değiştirerek aynı craft yapıyo diğer sunucu oyuncular boş geziyo toplancak mazeme yok...

-Bu durum sıkıntı Pazar bi görüyoruz Hayvan derisi adam 9bin adet deri toplamış sadece nasıl topluyo bu adam tek sunucu imkansız adam Tüm bölge tüm sunucu server değiştirerek
üsten alayını topluyo..

Çözüm:Server bölüm değiştirirken En az 30 dakika başka sunucu geçmeme engel gelebilir..
Gelmesse kendiniz bilirsiniz çözüm önerdim millet yaptını bizde yapar hale geldi diğer oyunculara yazık.

İyi oyunlar herkes saygılar.

Bstrafe

Üye
Selam arkadaşlar, Craft yapıyorum genelde gördüklerimi Arz etmek isterim...

- Oyunda Craft yapanlar çoğu Dorion 1,2,3,4,5,6 sunucu var adam topluyo direk 1 den 2 den 3 den 4 den 5 den 6 bu durum nasıl olcak ?
Adam bölgeyi gezmeden sadece sunucu değiştirerek aynı craft yapıyo diğer sunucu oyuncular boş geziyo toplancak mazeme yok...

-Bu durum sıkıntı Pazar bi görüyoruz Hayvan derisi adam 9bin adet deri toplamış sadece nasıl topluyo bu adam tek sunucu imkansız adam Tüm bölge tüm sunucu server değiştirerek
üsten alayını topluyo..

Çözüm:Server bölüm değiştirirken En az 30 dakika başka sunucu geçmeme engel gelebilir..
Gelmesse kendiniz bilirsiniz çözüm önerdim millet yaptını bizde yapar hale geldi diğer oyunculara yazık.

İyi oyunlar herkes saygılar.
Burada yasal olmayan bir şey yok , adam ağaçların(her ne ise) saatini tutmuş ve ona zaman ayırarak farm yapıyor. Belki çözüm dediğiniz gibi olmaz ama ağaçların sayısı artırılıp bir kampta kesildiği zaman diğerinde de kaybolması sağlanabilir.

HeaveN

Üye
sunucu geçişlerine 30 dakika olmasa bile 5 dakika 15 saniye engel atılmalı bekleme admalar çok hızlı sunucu değiştiriyolar saat tutsa ne olcak zaten saat tutuyo adam sistem çözmüş tavuk 30 dakika çıkıyor geyik 1 saat diğer forum liste yazıo.

birol2003

Üye
Tüm gathering metaryallerinin (Maden,çiçek,bitki, yumurta,deri,odun,arkeoloji,taş) bunların yerini random yapmışlar, birde zamanlarını random olsa tadından yenmez, o zaman harita değiştirenlerin eline bir şey geçmez. Topladığı hiç bir şeeyin bir sonraki çıkış süresi net olmadığı an konu kapanmış olur.

Ogi

Üye
Metaryal kıtlığı da mevcut bunuda göze alırsak haklısın gibi bazen camp atmakta fayda etmiyor yani.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt