ben ticket attım elimden başka bir şey gelmiyor artık.. cooking açılsın eskisi gibi.
Fırsat bulur bulmaz calismalar hakkinda bilgi vermeye calisacagim buradan sizlere. Tek konu altinda paylasmak istiyorum toplu olmasi icin.Üstat maalesef senin kişisel paylaşımlarını göremiyoruz, bu tarz paylaşımlarınızı resmi site üzerinden güncelleme notu altında paylaşsanız süper olur. 2.0.0 güncelleme notu ile gelecek patch diye yazmışsınız. Şimdi de resmi sitede paylaşılan güncelleme notunu yalanlıyorsunuz vallahi pes. Ben bilseydim karakterimi 7 24 balıkta tutmazdım. Pişman oldum.
Maden hazir zaten.Beyefendi milyonların cevabını merak ettiği tek bir soru soracağım. Madem tamamlanmamıştı neden kullanıma sundunuz?
ben ticket attım elimden başka bir şey gelmiyor artık.. cooking açılsın eskisi gibi.Bende atıyorum Yani tw
Bende hemen Ticket Atıyorumben ticket attım elimden başka bir şey gelmiyor artık.. cooking açılsın eskisi gibi.
Maden demiyor hocam, madem craft tamamlanmamıştı neden kullanıma açtınız diyor.Maden hazir zaten.
Cevap degismiyor aslinda. Ilk asamada sunulanlar hazir olanlardi ama karsilasabilecegimiz hatalari da erken erisimdeyken tespit etmemiz gerekiyordu bu yuzden acik sunduk hazir olan meslekleri.Maden demiyor hocam, madem craft tamamlanmamıştı neden kullanıma açtınız diyor.
Hazır olanlar acık kalabilirdiCevap degismiyor aslinda. Ilk asamada sunulanlar hazir olanlardi ama karsilasabilecegimiz hatalari da erken erisimdeyken tespit etmemiz gerekiyordu bu yuzden acik sunduk hazir olan meslekleri.
oyun içi ticket at bir sürü kişi attı. ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi.Hazır olanlar acık kalabilirdi
//Selamlar,
Craft konusunda cooking mesleğinde köklü değişiklikler olabilir, var olan yemek malzemelerinde değişiklik olabilir, yeni yemekler ekleniyor olabilir, her şey olabilir. Belki de bu yüzden 2 yama öncesindeki craft özelliği deaktif edilmiş olabilir. Craft'ın kapalı olduğu bu dönemde topladığımız ham maddeleri, craft açıldığında belki de daha verimli şekilde kullanabileceğiz.
Tabii bunlar hep varsayım, bu yüzden kesinleşmiş bilgilerin paylaşılması çok iyi olur; konsept çalışmaların değil. Biz yönetime baskı yaptıkça onlar da topluluğu bilgi ile besleyebilmek için konsept çalışmaları sunuyor, adı üzerinde "konsept." Sonradan bu çalışmalar gerçekleşmeyince veya bu çalışmalarda değişiklik olunca oyunculara problem yaratıyor.
Son olarak en çok takıldığım şey ise süre konusunda lütfen baskı yapmayın. Ben de aynı meslekte sayılırım, geliştirici ekibin başında ekip lideri, PM, PO gibi insanlar bu baskıları zaten yeterince kuruyordur, fakat bir işin yapılma süresi vardır ve bu süre o şeyin yapılması için "gereklidir", haliyle daha kısa sürede istenirse elbette o işin bazı özelliklerinden feragat etmek gerekir. Zaman, Kalite ve Maliyet üçgeninde tercihler yapılıyor.
Bu sebeple, kesinleşmiş bilgilerin forum aracılığı ile paylaşılması belirsizlikleri ortadan kaldırmak ve oyuna güveni sağlamak adına çok güzel bir adım olacak.
Sevgiler,