Craft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tanerrr

Üye
Ortadaki haksizligi kimse gormuyormu neden tepkigostermiyorsunuz. Onceden atiyorm saatte 1000 malzeme toplanirken su an bu 200 ancadir. Ya malzeme toplama onceki gibi olmalidir yada hersey sifirlanip sil bastan 0dan baslanmalidir. Sifirlamak lwl kasanlara haksizlik getirecek sifirlamamak su an toplama yapanlara zarar verecek. Nereden bakarsan bak adaletsiz ve ustune fikir yurutulmemis bir oyun

AcHiLL3S

Üye
ne alaka zaten şu anda sıfırladı gibiler.ben daha önce topladım zaman harcadım günlerce.gözlerim kör oldu.sonra bi tartışmadır yok sıfırlansın yok sıfırlanmasın.yöneticiler bile sıfırlansın diyende vardı sıfırlanmasın diyen sonra sıfırlanmayacak dedi ama daha önceden toplayanların bütün emeklerini çöp ettiler.dolaylı yoldan sıfırladılar zaten.eskiden weapon craft için sadece carpentry ve blacksmithing istiyordu şimdi ise leatherde istiyor.ee ne anladım ben bu işten leather şimdi herkezle birlikte toplamaya başlayınca zaten ben önceden toplasamda ne olcak leather olmadan craft yapamıyorsun leather topladığın kadar craft yapabiliyorsun.yani yöneticiler dolaylı yoldan herkezin istediği gibi milleti aptal yerine koydular silmediler ama başka malzeme eklediler çok zeki olduklarını sanıyorlar.Benimbütün emeklerimi çöpe attılar herkezin istediğini yaptılar arkadan dolanarak.Kimsenin bu konuda sesi cıkmıyor demekki oyunu yapanlar istediklerini elde etmiş demekki kimse farketmemiş cünki daha önceden materyal toplayanların alayını uyuttular.alsınlar oyunlarını başlarına çalsınlar.uğraşmayın kardeşim bu oyun için paranızı zamanınızı harcamayın.ne ağaç var ne iron materyelleri haritaya numunelik koymuşlar koş babam koş şansa denk gelirse bulsan 2 saate topluyor o ayrı bir zulüm.yok sonra çoğaltabilirlermiş.ulan kör müsünüz bu kadarda az mataryeller koyulurmu haritaya.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Larcade

Üye
sıfırlanması gerek daha once toplayan ne alaka banane modunda bunlar ıcın eksıye bıle dusurulmelıdır.bencıl bır oyuncu kıtlesı her oynun troll takımıdır trollere ızın verılmemelı.

kadabra799

Üye
Ben 50 level iken siz 60 leveli geçmiştiniz. Farm ve level kasıyordunuz ben toplayıcılık yapıyordum. Üstelik çoğu mage ekip bug yaparak basit bir şekilde 65 level oldular. Bunu da yayınlarda normal bir şeymiş gibi savundular. Leveller silindi mi? Bu kadar tepki gösterdiniz mi? O zaman silinmediyse şimdi de silinmeyecek... Silinecekse de her şeyi silsinler önceden craftla uğraşan insanları da memnun etsinler ki bizim zararımız daha büyük olur ve buna tamamız.

MaRaKeSH

Üye
diğer yapanların lvlleri hakkında yorum yapmanız bence haksızlık. Bende yeni başladım crafta bunun yerine materyal azlığının erişimin kolaylaştırılması gerektiğinin altını çizersek hepimiz için daha yararlı olur. konu talepde çıkıp kavgaya dönüyor. Acilen toplama malzemelerinin bufflanması gerekiyor. 5 saat dolaşıp 5 domates toplayacaksa oyuncu ne dese haklıdır. Ki dün ilgileneceklerini söylediler. Çok uzun süreceğini sanmıyorum

Aziz

Üye
Dün sesli sohbette Burhan Bey hepsini cevapladı. Daha önce haritada toplu şekildeydi ve kimse yüzüne bakmıyordu. Bakanlar ve geleceğe yatırım yapanlar öne geçti. Ancak öne geçenlerle yeni geçenler arasında yine Burhan Bey denge koruduğunu söyledi. Ona göre önlemler aldığı söyledi. Bu 5 yıl önce Bitcoin kötü bir şey evinizi barkınızı sattıracaklar diyip şu an keşke alsaydım gibi bir şey. Geleceği görmeyen kazanamaz. Ben yapmadım. Kaybettim.

özeti ise burada : https://forum.riseonlineworld.com/k...sohbette-crafting-hakkinda-konusmalari.14152/

Son düzenleme:

mrares

Üye
Dün sesli sohbette Burhan Bey hepsini cevapladı. Daha önce haritada toplu şekildeydi ve kimse yüzüne bakmıyordu. Bakanlar ve geleceğe yatırım yapanlar öne geçti. Ancak öne geçenlerle yeni geçenler arasında yine Burhan Bey denge koruduğunu söyledi. Ona göre önlemler aldığı söyledi. Bu 5 yıl önce Bitcoin kötü bir şey evinizi barkınızı sattıracaklar diyip şu an keşke alsaydım gibi bir şey. Geleceği görmeyen kazanamaz. Ben yapmadım. Kaybettim.
Ağzına sağlık hocam ben gbler harcadım stokladım bekledim 4 ay boyunca. Şimdi de kalkıp sıfırlansın diyen sıkıntılılar neyin kafasıyla yazıyor çok merak ediyorum doğrusu.

Aziz

Üye
Ağzına sağlık hocam ben gbler harcadım stokladım bekledim 4 ay boyunca. Şimdi de kalkıp sıfırlansın diyen sıkıntılılar neyin kafasıyla yazıyor çok merak ediyorum doğrusu.
Belki de itemdan feragat ettiniz doğru düzgün farm yapmayıp craftla uğraştınız. Tebrik ediyorum. Hakkınız olduğunu düşünüyorum

birol2003

Üye
Zaman harcamışsınız ona saygımız var, ama şimdi sizin harcadığınız zamanın x100 katı harcarsak bile sizin yarınız kadar bile olamayacağız, şikayetimiz isyanımız sizlere değil sistemi bu hale sokanlaradır lütfen yanlış anlamayın.

Tek bir ayrıcalıkla o stoğuna npc den binlerce yumurta koyup şimdi satmaya çalışanların mutlaka ama mutlaka araştırılıp kimlerden bilgi aldıklarını öğrenip gerekli yaptırımların yapılmasını ve ifşa edilmelerini talep ediyorum, hatta bu şahıslar şirket çalışanları ise iş akitlerinin bile fesh edilmesi gerekir sizler için küçük bir mesele gibi olsada düpedüz binlerce oyuncunun hakkını çalmış durumdalar.

mrares

Üye
Zaman harcamışsınız ona saygımız var, ama şimdi sizin harcadığınız zamanın x100 katı harcarsak bile sizin yarınız kadar bile olamayacağız, şikayetimiz isyanımız sizlere değil sistemi bu hale sokanlaradır lütfen yanlış anlamayın.

Tek bir ayrıcalıkla o stoğuna npc den binlerce yumurta koyup şimdi satmaya çalışanların mutlaka ama mutlaka araştırılıp kimlerden bilgi aldıklarını öğrenip gerekli yaptırımların yapılmasını ve ifşa edilmelerini talep ediyorum, hatta bu şahıslar şirket çalışanları ise iş akitlerinin bile fesh edilmesi gerekir sizler için küçük bir mesele gibi olsada düpedüz binlerce oyuncunun hakkını çalmış durumdalar.
Hocam dediklerinde haklısın da yani bu saklanan bir şey değildi ki? Açıklama yapıldığında discordda Justice tarafından zaten iletildi npcde yumurta satışı olmayacağı. Peki soruyorum yani hiç mi düşünmediniz lan bu item kaldırılacak açıklaması da yapıldı, kaldırılmadan alayım da ileride işimi görsün diye. Yani normal değil hani bu kadar açık bir şeyin üzerine gidip 1 ay boyunca almamak. Ha yönetimin yaptığı şey doğru mu? Tabii ki bence de doğru değil. Önceden kuruş fiyata satılan item çoğu kişi tarafından kolayca alınıp stoklanacağı bilindiği halde böyle bir adım uyguladılar. Ancak bu sadece kısa vadeli stok üzerinde etkili olacak. O yumurtalar eninde sonunda bitecek ve millet toplamak zorunda kalacak. Yani şu anda sinirlendiğiniz şey yakında zaten bitecek fakat bu bitmeden sinirlendiğiniz şeyi de kendiniz engelleyebilirdiniz alarak fakat nedense yasak da olmadığı halde almadınız. Yani anlamıyorum gerçekten.

feya

Üye
Hocam dediklerinde haklısın da yani bu saklanan bir şey değildi ki? Açıklama yapıldığında discordda Justice tarafından zaten iletildi npcde yumurta satışı olmayacağı. Peki soruyorum yani hiç mi düşünmediniz lan bu item kaldırılacak açıklaması da yapıldı, kaldırılmadan alayım da ileride işimi görsün diye. Yani normal değil hani bu kadar açık bir şeyin üzerine gidip 1 ay boyunca almamak. Ha yönetimin yaptığı şey doğru mu? Tabii ki bence de doğru değil. Önceden kuruş fiyata satılan item çoğu kişi tarafından kolayca alınıp stoklanacağı bilindiği halde böyle bir adım uyguladılar. Ancak bu sadece kısa vadeli stok üzerinde etkili olacak. O yumurtalar eninde sonunda bitecek ve millet toplamak zorunda kalacak. Yani şu anda sinirlendiğiniz şey yakında zaten bitecek fakat bu bitmeden sinirlendiğiniz şeyi de kendiniz engelleyebilirdiniz alarak fakat nedense yasak da olmadığı halde almadınız. Yani anlamıyorum gerçekten.
Elindeki parayı yumurtaya yatıracaklarına siteye satıp köfte ekmek yemek daha iyi geldi arkadaşlara.Şimdide nerden tiyo almışlar,tiyo almaya gerek yok bu işle uğraşanlar bu işe para yatırıyor ve her şeyini zamanında teğmin ediyor ki açılınca hazır olsun.Şu sıfırlansın diyen arkadaşlarada bir çift sözüm var,x oyundan gelip topla sat ve parayı oraya aktarmayı düşünüyorsanız vazgeçin.Size köfte ekmek yok burda

Maximiliantr

Üye
yapacak bir şey yok durum bu, oyunda craft bölgeleri de yok rasgele haritada bir yerde doğuyor. Hangi MMORPG oyunda böyle bir şey var bilgisi olan yazsın :D .

Mitraileusse

Üye
Craftın zor olması gerekiyordu ama daha toplayacılıkta patladık resmen aşırı hard olmuş burhan beyin dediğine göre verilere göre düzenleme gelecekmiş ilave olarakta dorıondakı kaynaklar cogalacakmış bakalım bekleyıp gorelım

Dilefruz

Üye

Justice
30.08.2022​

Merhabalar,
Agac, maden gibi toplama nesnelerinin adetleri performans nedeniyle oncekine gore dusuk. Bu hafta yapilacak analizlerle adetleri duzenlenecek.

Tavuklar su an icin sadece Dorion'da var. Ilk yamada tum haritalarda bulunabilecek.

Nadir taslarin drop duzenlemesi en yakın zamanda yapilarak duyurulacak.

Warlord, Chaos ve Divine setlerde bulunan mp leech, hp leech veya mana burn gibi ozellikler setlerde aktif ve calisiyor. Sadece tooltipte gorunmuyor. Duzenlenecek.
Divine setteki Strength bonusu bir sonraki yama ile eklenecek.

Bazi yemek ve balik aciklamalari guncel degil sanirim ama islevlerinde sorun olmamasi lazım. Tespit ettiklerinizi lütfen bildirin.

Tum hata ve bildirimleri oyun ici bilet yoluyla bize iletin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt